Meniu

Ecografie mamara Hunedoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti in cautarea unei clinici la care sa-ti poti face o ecografie mamara in Hunedoara, cel mai probabil ai observat deja ca optiunile pe care le ai la dispozitie sunt destul de limitate. Chiar si asa, acesta nu este un motiv sa renunti la investigatie. Exista multe afectiuni ce nu pot fi depistate printr-un simplu control de rutina, asa ca ecografia este cea mai eficienta alternativa. 

Ecografia este non-invaziva si nu provoaca durere, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji din acest punct de vedere. Dupa ce te-ai hotarat in privinta clinicii din Hunedoara, tot ce trebuie sa faci este sa te programezi pentru investigatie prin intermediul unui apel telefonic sau completand un formular. Acum este momentul potrivit sa verifici si lista de preturi!  

Care este pretul unei ecografii mamare in Hunedoara? 

In functie de bugetul pe care il ai la dispozitie, pretul ecografiei mamare in Hunedoara iti poate parea mai mult sau mai putin accesibil. Tabelul de mai jos iti sta la dispozitie cu informatii in legatura cu numele clinicii la care se efectueaza ecografia si suma de la care porneste pretul sau: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie mamara
Rating
Website
Caroll Med
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pretul unei Ecografii mamare porneste de la 200 Ron
  • Personal calificat
  • Atmosfera placuta
  • Ampla experienta in domeniu
  • Nu are parcare proprie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde te poti duce pentru o ecografie mamara in Hunedoara? 

Citind prezentarea de mai jos, o sa afli mai multe detalii despre modul in care se desfasoara ecografia mamara in Hunedoara, inclusiv aparatura de care dispune clinica din oras si facilitatile pe care le pune la dispozitia pacientilor. In plus, iti poti face o idee si despre reputatia generala a clinicii, datorita recenziilor postate de utilizatori pe pagina ei: 

Caroll Med  

Infiintata in 2016, clinica medicala Caroll Med continua sa ofere sprijinul de care pacientii au nevoie, intr-un mediu placut, prin realizarea unei game variate de servicii, care include si ecografia mamara, in orasul Hunedoara. Din echipa clinicii fac parte medici profesionisti, cu o ampla experienta in domeniu. Serviciile medicale sunt adaptate nevoilor pacientilor, astfel incat acestia sa aiba parte de tratamente individualizate. De efectuarea investigatiei se ocupa Dr. Radu Carollina, medic coordonator, cu o experienta de 30 de ani in domeniul medical si specialitate in endocrinologie si boli infectioase. Pe langa ecografie mamara, realizeaza si ecografia de tiroida, de abdomen si de mic bazin. De asemenea, pacientii care aleg serviciile clinicii beneficiaza de acces la cunostinte medicale vaste, in concordanta cu ultimele noutati medicale. 

Pretul ecografiei mamare incepe de la 200 de lei. 

Mai multi utilizatori au acordat recenzii pozitive clinicii Caroll Med, in special Dr. Radu Carollina, apreciata pentru profesionalism si empatie. Pacientii sunt tratati cu promptitudine si amabilitate, iar experienta placuta ii determina pe multi dintre ei sa revina la clinica. Singurul minus ar fi faptul ca locatia nu dispune de parcare proprie. 

Vezi parerile pacientilor despre Caroll Med  
Vezi Pareri

Concluzii

Prin urmare, ai posibilitatea sa-ti faci o ecografie mamara in orasul Hunedoara, programandu-te la clinica prezentata mai sus. Indiferent de rezultate, medicii iti vor oferi sprijinul de care ai nevoie pentru a trece cu bine peste situatia in care te afli!