Meniu

Ecografie mamara Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Intentionezi sa-ti faci o ecografie mamara in Oradea? Atunci, probabil ai observat deja numarul impresionant de clinici care ofera servicii in acest sens, spre deosebire de alte orase. Cand ai multe optiuni din care sa alegi, luarea unei decizii finale poate parea putin coplesitoare, iar scopul acestui articol este de a o face mai usoara pentru tine.

Clinicile din Oradea, pe langa portofoliul impresionant de servicii, ies in evidenta si prin echipamentul modern si echipele medicale alcatuite din oameni cu experienta in domeniu. Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de expertiza unor profesionisti din domeniu, este sa te programezi in timp util la clinica la care isi desfasoara activitatea.

Cat costa o ecografie mamara in Oradea?

Pentru o ecografie mamara in Oradea, pretul variaza in functie de mai multi factori, motiv pentru care ideal este sa interesezi de tarife inainte de a vizita o clinica. Daca nu dispui de timpul necesar pentru a face o cercetare individuala in acest sens, poti consulta tabelul de mai jos, in care sunt trecute preturile practicate la clinicile din oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie mamara
Rating
Website
Pet Pozitron
Clinica-Verificata
210 Ron
 • Pret Ecografie mamara 210 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Colaborare CAS
 • Certificari internationale
 • Programarile nu se respecta
Grandmed
210 Ron
 • Pret Ecografie mamara 210 Ron
 • Echipamente medicale moderne
 • Medici primari si specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Programarile nu se respecta
Euclid
150 Ron
 • Pret Ecografie mamara 150 Ron
 • Aparatura medicala de ultima generatie
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Conditii optime de confort
 • Participare la congrese internationale
 • Programarile nu se respecta
Bioinvest
180-220 Ron
 • Pret Ecografie mamara 180-220 Ron
 • Dotari moderne
 • Medici specialisti
 • Gana variata de ecografii
 • Curatenie
 • Programarile nu se respecta
Clinica Medena
150 Ron
 • Pret Ecografie mamara 150 Ron
 • Aparatura medicala performanta
 • Medici specialisti
 • Gama variata de ecografii
 • Experienta in domeniu
 • Personal nepregatit la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care iti poti face o ecografie mamara in Oradea

In topul de mai jos sunt prezentate cinci clinici in cadrul carora se efectueaza ecografia mamara in Oradea. Alegerea ta nu trebuie sa depinda doar de pozitia pe care o clinica o are in lista, ci si de informatiile prezentate in cadrul descrierii sale:

1. Pet Pozitron  

Primul loc in care se pot duce persoanele interesate de o ecografie mamara in orasul Oradea este Centrul Pozitron Diagnosztika. Cu o experienta de mai bine de 15 ani in domeniu, calitatea serviciului medical ramane in continuare prioritatea principala a centrului. Aici isi desfasoara activitatea o echipa formata din medici specialisti cu experienta, asistenti, tehnicieni si fizicieni. Pe langa ecografia mamara, pacientii pot beneficia si de ecografia generala, de cea post implant, tiroidiana, pentru parti moi si de sold. Investigatiile de o calitate inalta sunt oferite de colaboratorii centrului, Conf. Dr. Straciuc Oreste, medic primar radiodiagnostic si Dr. Dragnea Dumitru. De cele mai multe ori, examenul ecografic dureaza intre 5 si 15 minute.

Pretul ecografiei mamare este de 210 lei.

Cuvintele folosite adesea de pacienti in recenziile pe care le-au acordat Centrului Pozitron Diagnosztika sunt profesionalism, seriozitate si amabilitate. Un alt aspect pe care l-au apreciat oamenii este promptitudinea, intrucat investigatiile sunt efectuate in timp util. Totusi, o problema pe care au observat-o multi pacienti este faptul ca programarile nu se respecta.

Vezi parerile pacientilor despre Pet Pozitron
Vezi Pareri

2. Grandmed

O alta clinica la care se pot duce persoanele care au nevoie de ecografii mamare in Oradea este Grandmed. Clinica este formata din conferentiari universitari, medici primari si specialisti, care le ofera pacientilor servicii medicale de cel mai inalt nivel profesional. Misiunea clinicii este sa intampine fiecare pacient cu grija, pentru a se asigura ca este tratat complet, la timp, cu profesionalism si cu respect. Mai mult decat atat, serviciile sunt adaptate nevoilor individuale. Pentru ecografii, pacientii ii pot gasi aici pe Dr. Oreste Straciuc, medic primar radiodiagnostic, cu competente in ecografie, CT, IRM si PET/CT, Dr. Lora Ana Tegzes, medic specialist in medicina interna si Dr. Adrian Alb, medic specialist radiolog. Pe langa ecografia mamara, la aceasta clinica se mai realizeaza si ecografia abdominala si pentru pelvis, cea tiroidiana, pentru parti moi latero cervicale si de sold la nou nascut, mai exact, intre 6 saptamani si 3 luni. 

Ecografia mamara costa 210 lei.

Cele mai multe recenzii acordate clinicii Grandmed sunt pozitive, iar aspectele pe care le apreciaza in mod deosebit utilizatorii sunt amabilitatea, calitatea, profesionalismul si empatia. Medicii dau dovada de multa rabdare si grija atunci cand interactioneaza cu persoanele care aleg serviciile clinicii. Au existat si cateva cazuri in care pacientii cu programare au fost nevoiti sa astepte.

3. Euclid

Clinica Euclid ofera o gama variata de servicii medicale, inclusiv ecografia mamara, intr-un mediu elegant si confortabil din Oradea. In privinta dotarilor, clinica dispune de aparatura medicala de ultima generatie, utilizata de un personal pregatit, cu experienta in domeniu. Educatia continua, prin intermediul congreselor si conferintelor, atat din tara, cat si din strainantate, ii ajuta pe medici sa ofere cele mai eficiente solutii. De asemenea, personalul medical pune accent pe o abordare personalizata, care sa raspunda nevoilor individuale ale pacientilor. In scopul de a-i face sa se simta cat mai bine in timpul vizitei lor, clinica asigura conditii optime de confort prin facilitati precum aer conditionat, acces la internet, sursa de oxigen etc. Pe langa ecografia mamara, oamenii mai pot apela si la ecografia tiroida, de parti moi si generala.

Pretul unei ecografii mamare este de 150 de lei.

Cu privire la recenziile pe care le-a primit clinica, cele mai multe din ele sunt pozitive, iar printre aspectele pe care le apreciaza pacientii se afla amabilitatea personalului medical si calitatea serviciilor. Totusi, nu toate programarile sunt respectate, motiv pentru care unii pacienti sunt nevoiti sa astepte pentru o perioada mai lunga de timp.

4. Bioinvest

Tot pentru o gama variata de ecografii mamare si nu numai in Oradea, persoanele interesate pot vizita Central Medical Bioinvest. In cadrul lui isi desfasoara activitatea medici specialisti din toate disciplinele, care se folosesc de instrumentele pe care centrul le pune la dispozitie pentru a oferi servicii de calitate. Buna organizare este asigurata de sistemul informatizat actual si modern. Pe langa ecografia mamara, alte investigatii efectuate aici sunt ecografia abdominala generala, pediatrica, transfontanelara, vasculara Doppler etc. La Bioinvest, fiecare detaliu conteaza, de la atitudinea medicilor, la mediul si atmosfera din cadrul centrului.

In functie de medicul care se ocupa de investigatie, pretul ecografiei mamare variaza intre 180 si 220 de lei. Pentru ecografia mamara postimplant, tariful este de 260 de lei.

Pacientii care au avut parte de o experienta placuta la Bioinvest atrag atentia asupra ambientului placut si personalului amabil de la receptie. In acelasi timp, mai multe persoane s-au confruntat cu probleme din cauza programarilor care nu se respecta.

5. Clinica Medena  

In final, oamenii care au nevoie de realizarea unei ecografii mamare in Oradea, se pot duce si la clinica Medena, unde isi practica meseria o echipa formata din medici tineri. Activitatea clinicii a inceput in anul 2011, iar de atunci, a continuat sa-si perfectioneze si sa sa-si extinda serviciile, pentru ca un numar cat mai mare de oameni sa poata beneficia de ele. La aceasta clinica, se pune accent pe colaborarea dintre medic si pacient, intrucat o buna comunicare poate fi utila in procesul de diagnosticare si de vindecare. Pe langa ecografiile mamare, pacientii mai pot opta si pentru cele abdominale, Doppler, de parti moi, sold etc. De investigatii se ocupa Dr. Mihaila Marius Calin, medic primar in radiologie-imagistica medicala.

Pretul unei ecografii mamare este de 150 de lei.

Utilizatorii care au lasat recenzii clinicii Medena au apreciat caracterul sau modern si profesionalismul personalului medical. Din pacate, mai multi pacienti au avut parte de o interactiune neplacuta cu personalul de la receptie.

Concluzii

Prin urmare, clinicile prezentate mai sus iti stau la dispozitie pentru serviciul de ecografie mamara in Oradea, iar tot ce ramane de facut este sa te programezi la una din ele. Tine cont de echipamentul din dotare, de tarife si de opiniile altor pacienti, inainte de a lua o decizie!