Meniu

Ecografie mamara Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Investigatia imagistica prin ultrasunete este metoda de screening preferata pentru sani la femeile pana in 40 de ani si la cele insarcinate, care alapteaza si carora nu le este recomandata iradierea pe care o presupune mamografia, in aceste cazuri pacientele putandu-se adresa pentru ecografie mamara in Ploiesti uneia dintre clinicile de top cu astfel de servicii de imagistica din oras. Daca suspectezi la palpare prezenta unor noduli si vrei sa afli starea acestora sau daca medicul ginecolog ti-a recomandat ecografia, vei dori sa o efectuezi in cele mai bune conditii, iar rezultatele sa fie caracterizate de acuratete si sa reflecte realitatea, pentru a-ti inlatura orice banuiala sau pentru a putea sa incepi un tratament adecvat.

Articolul de fata iti sta la dispozitie cu informatii utile despre centrele medicale in care poti realiza ecografie san in Ploiesti, pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie in privinta alegerii clinicii in care sa accesezi acest serviciu.

Unde mergi pentru ecografie mamara in Ploiesti?

Orice problema a sanilor implica aspecte delicate, de aceea este important sa poti beneficia de cele mai bune servicii in materie de ecografie mamara in Ploiesti. Consulta tabelul de mai jos pentru a afla numele clinicilor de top din oras in care sa poti efectua o investigatie cu rezultate concludente, precum si preturile practicate de acestea pentru ecografia de san.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie mamara
Rating
Website
P. cu Plata
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 170 Ron
 • Servicii de top
 • Medici bine pregatiti
 • Calm si rabdare fata de pacienti
 • Personal amabil la receptie
 • Programari nerespectate
Andodent
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 200 Ron
 • Servicii rapide si de calitate
 • Medici profesionisti si empatici
 • Cadru elegant, arhitectura deosebita
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Ana Medical Center
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 200 Ron
 • Medici profesionisti si dedicati
 • Personal amabil la receptie
 • Locul in care se rezolva probleme de sanatate
 • Timp de asteptare mare
Panaceea
180 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 180 Ron
 • Medici bine pregatiti, cu experienta
 • Empatie fata de pacienti
 • Punctualitate in respectarea programarilor
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Munmedica
180 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si amabili
 • Spatiu nou si modern
 • Timp de asteptare mare
 • Comunicarea cu pacientii necesita imbunatatiri
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care se realizeaza ecografie mamara in Ploiesti

Numele clinicilor si tarifele percepute pentru ecografie mamara in Ploiesti nu sunt informatii suficiente pentru a te determina sa te indrepti catre una sau alta dintre unitatile medicale din clasament. Sectiunea urmatoare a articolului contine detalii despre calitatea serviciilor, personalul medical, aparatura din dotare, precum si opiniile pacientilor care au accesat serviciile lor. Parcurge textul pana la capat si vei fi capabila sa iei o decizie pe care sa nu o regreti.

1. Policlinica cu Plata

Clinic Charge, cunoscuta ploiestenilor ca Policlinica cu plata, a fost recent dotata cu cel mai nou si inovator dispozitiv cu ultrasunete,  General Electric Logiq A5 SI Logiq C5 PRO, pentru ecografii abdominale, pelviene, transvaginale, ecocardiografie, ecografie parți moi, ecografie tiroidiana, ecografie Doppler si ecografie mamara. Investigatiile ultrasonice sunt efectuate de medici specialisti si primari in imagistica medicala, cu competente in ecografia de ultima generatie, pe sonografele de mai sus, upgradate cu ultimele softuri. La Policlinica cu plata din Ploiesti, pacientii pot accesa consultatii in peste 15 ramuri medicale, analize de sange si investigatii imagistice realizate cu aparatura performanta.

Preturile practicate la aceasta clinica sunt publicate pe site-ul web. Pentru o ecografie mamara vei achita suma de 170 de lei.

Pacientii care au scris recenzii favorabile spun ca la Policlinica cu plata din Ploiesti au gasit servicii de top, medici bine pregatiti, care raspund pacientilor cu rabdare si calm si personal amabil la receptie. Cateva reclamatii vin de la pacientii care au avut de asteptat peste ora la care erau programati sau au fost nevoiti sa reprogrameze din cauza absentei medicului de la cabinet.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica cu Plata
Vezi Pareri

2. Andodent

Ecografia mamara se poate efectua fie la cabinetul de obstretica-ginecologie, in care activeaza patru medici, coordonati de dr. Mihaela Marin, medic primar obstretica-ginecologie, fie la cabinetul de imagistica medicala – ecografie, la unul dintre cei trei medici specialisti in imagistica. Centrul Medical Andodent din Ploiesti a fost infiintat in anul 2006, si-a inceput activitatea cu un cabinet de medicina dentara, ajungand in prezent la peste 20 de specialitati  si aproximativ 40 de cadre medicale. Clinica asigura atat servicii cu plata, cat si servicii medicale decontate prin C.A.S. Prahova.

Pentru o ecografie mamara in Ploiesti, pretul este de 200 de lei.

Pacientii spun despre policlinica multidisciplinara Andodent ca este un loc in care se ofera servicii rapide si de calitate, de catre medici profesionisti si empatici, intr-un cadru elegant, a carui arhitectura deosebita a fost pastrata prin renovare. Unii pacienti reclama in recenziile scrise pe Google ca Andodent ar mai avea de imbunatatit modul de gestionare a programarilor si solicitudinea personalului de la receptie fata de pacienti.

3. Ana Medical Center

La cabinetul de ecografie de la Ana Medical Center activeaza dr. Catalin Ignat, medic primar radiologie – imagistica medicala, competente in senologie imagistica, ecografie generala si tomografie computerizata, care efectueaza ecografie de sold, ecografie transfontanelara, ecografie mamara si ecografie de parti moi. Activitatea Ana Medical Center se adreseaza in special mamei si copilului, precum si cuplurilor care se confrunta cu infertilitatea, oferind o gama larga de servicii integrate.

Pe site-ul intuitiv al clinicii poti identifica usor lista de servicii si preturile aferente acestora. Pentru o ecografie mamara, tariful este de 200 de lei.

Potrivit recenziilor scrise pe Google, multi pacienti spun ca au avut experiente pozitive la Ana Medical Center, ca medicii sunt profesionisti si dedicati, personalul de la receptie este amabil, iar clinica este locul in care au gasit rezolvarea problemelor de sanatate. Sunt si pacienti care sustin ca au avut parte de consultatii superficiale si ca nu li s-a respectat ora programarii.

4. Panaceea

Centrul Medical Panaceea din Ploiesti dispune de un cabinet de ecografie dotat cu aparatura performanta de ultima generatie Siemens Acuson X300 si Samsung HS 50, care permite realizarea de ecografii clasice – ecografie mamara, ecografie abdominala, ecografie de parti moi, ecografie tiroidiana, si ecografii 3D si 4D. Aici poti conta pe experienta celor trei medici specialisti in imagistica medicala, precum si pe competentele in ecografie ale medicilor ginecologi de la clinica. Cel 28 de cadre medicale de la Panaceea acopera o gama variata de specialitati medicale, un laborator de analize si investigatii paraclinice.

Ecografia mamara 2D bilaterala are pretul de 180 de lei.

Parerile referitoare la activitatea Centrului Medical Panaceea sunt in general bune. Pacientii care au scris recenzii pe Google marturisesc ca au avut parte de medici bine pregatiti, cu experienta si empatie fata de pacienti si de punctualitate in respectarea programarilor. Opinii mai putin favorabile se inregistreaza pentru personalul de la receptie, care nu este suficient de amabil pentru un post de relatii cu publicul.

5. Munmedica

Clinica Munmedica a fost infiintata in Ploiesti in anul 2002, initial functionand ca un cabinet de medicina muncii, apoi diversificandu-si aria de servicii, cu dotari tehnologice necesare si personal medical specializat, intr-un cadru propriu, special amenajat, elegant si spatios. Munmedica dispune de cabinete pentru consultatii si diagnoza, laborator de analize medicale, eliberarea diverselor certificate si fise, recuperare medicala, explorari functionale si investigatii paraclinice – ecografie abdominala, ecografie mamara, ecografie tiroidiana, ecografie de parti moi, ecografie Doppler, ecografie testiculara. 

Pretul unei ecografii mamare este de 180 de lei.

O buna parte a pacientilor apreciaza ca serviciile de la Munmedica sunt de calitate, ca medicii sunt profesionisti, ca explica cu rabdare si calm in timpul examinarilor, iar spatiul este nou si modern. Pe de alta parte, multi pacienti acuza o lipsa de punctualitate in respectarea programarilor si un comportament neprofesionist al personalului de la receptie.

Concluzii

Serviciile de imagistica prin ultrasunete sunt foarte bine dezvoltate in municipiul resedinta al judetului Prahova si ecografia mamara in Ploiesti poate fi efectuata la standarde inalte de calitate la una dintre clinicile de top din clasamentul de mai sus. Atunci cand tu sau medicul tau suspecteaza prezenta unor tesuturi anormale, ecografia de san poate fi investigatia de prima mana sau investigatia care sa aduca detalii suplimentare mamografiei, cu ajutorul careia se poate obtine un diagnostic corect sau se pot inlatura banuieli legate de existenta unor noduli in interiorul sanilor.

La Ploiesti, oricare dintre clinicile din clasament ai alege, vei beneficia de aparatura de calitate, de ultima generatie si de medici specialisti bine pregatiti in medicina imagistica si in utilizarea noilor tehnologii in ultrasonografie.