Meniu

Ecografie mamara Resita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unei clinici la care sa-ti poti face o ecografie mamara in Resita? Ei bine, daca raspunsul este da, atunci ai ajuns la articolul potrivit! Chiar daca nu se poate vorbi de foarte multe clinici in portofoliul carora sa se regaseasca specializarea de imagistica, tot exista optiuni in oras care sa-ti permita sa beneficiezi de acest serviciu.  

Clinicile din Resita sunt dotate cu aparatura necesara, pentru a permite efectuarea unei game variate de ecografii, printre care se numara si cea mamara. Aceste investigatii iti pot fi extrem de utile in determinarea cauzelor problemelor cu care te confrunti. 

Cat costa o ecografie mamara in Resita? 

In functie de clinica pe care o vizitezi, pretul ecografiei mamare in Resita poate sa arate diferit si de aceea, ideal este sa te interesezi din timp in privinta tarifelor. Tabelul de mai jos a fost creat cu intentia de a facilita procesul, astfel incat sa dispui de toate informatiile de care ai nevoie intr-un singur loc: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie mamara
Rating
Website
Dr. Elena Basa
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare porneste de la 250 Ron
 • Aparatura moderna
 • Personal calificat
 • Gama variata de ecografii
 • Experienta in domeniu
 • Comunicare constanta
Vestmed
180 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare porneste de la 180 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Gama variata de specializari
 • Educatie continua
 • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinicile la care te poti duce pentru o ecografie mamara in Resita 

Efectuarea unei ecografii mamare in Resita te poate ajuta sa descoperi mai multe despre starea ta de sanatate, iar clinicile de mai jos iti stau la dispozitie in acest sens. Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de serviciile lor este sa te programezi in vederea obtinerii investigatiei: 

1. Dr. Elena Basa

Primul cabinet la care se pot duce persoanele care au nevoie de ecografia mamara in Resita este cel al Dr. Elena Basa, medic primar de medicina interna, specialist in gastroenterologie si doctor in medicina, cu competenta in ecografie. La acest cabinet, consultatia si ecografia sunt perfect integrate, ceea ce asigura un diagnostic precis si rapid. Pe langa ecografia mamara, pacientii pot opta si pentru alte investigatii, precum cea abdominala, cardiaca Doppler, tiroidiana, de parti moi etc. Ideal este ca persoanele care viziteaza cabinetul sa se prezinte cu rezultatele investigatiilor efectuate pana la data consultului, astfel incat medicul sa-si faca o idee cat mai clara despre starea lor de sanatate. De asemenea, comunicarea constanta dintre medic si pacient reprezinta un factor deosebit de important in procesul de diagnosticare. 

Pretul ecografiei mamare incepe de la 250 de lei. 

Ratingul obtinut de cabinetul Dr. Elena Basa in urma recenziilor care i-au fost acordate este unul pozitiv, ceea ce scoate in evidenta calitatea serviciilor prestate in cadrul lui. Experienta placuta de care au avut parte, i-a determinat pe multi utilizatori sa recomande cabinetul si altor persoane care se afla intr-o situatie similara. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Elena Basa
Vezi Pareri

2. VestMed 

O alta optiune pentru care pot opta pacientii in ceea ce priveste ecografia mamara din Resita este prima clinica privata din oras, adica VestMed. Clinica ofera servicii complete de medicina, la un nivel inalt de profesionalism, de la cele de cardiologie, la medicina interna. Spatiul in care personalul medical isi desfasoara activitatea este unul modern, la standarde europene, cu tot felul de facilitati pentru pacienti. De efectuarea investigatiei se ocupa Dr. Loredana Stamate, medic specialist in obstetrica si ginecologie, iar in portofoliul ei de servicii se regasesc si ecografia transvaginala, testul Papanicolau si consultul mamar. Pentru realizarea lor, clinica dispune de tehnologie de ultima generatie. Astfel, timpul petrecut la cabinet este unul scurt. In scopul de a-si perfectiona in mod constant tehnicile. Dr. Stamate participa la diverse cursuri de ultrasonografie mamara si alte subiecte specifice domeniului sau. 

O ecografie mamara costa 180 de lei. Daca in ecografie este inclus si consultul, atunci pretul o sa fie de 250 de lei. 

Recenziile pe care pacientii le-au acordat clinicii VestMed sunt in mod predominant pozitive, iar aspectele aduse in discutie de cei mai multi dintre ei sunt cele legate de profesionalism, calitate si curatenie. Diagnosticul pe care l-au primit in urma in urma investigatiilor i-a ajutat pe multi dintre ei sa depaseasca situatia in care se aflau, prin intermediul unui tratament adecvat.

Concluzii

Prin urmare, exista doua clinici care iti ofera posibilitatea de a beneficia de o ecografie mamara in orasul Resita. Alege-o pe cea mai potrivita pentru tine, in functie de preferinte si de asteptari, astfel incat sa ai parte de o experienta cat mai placuta!