Meniu

Ecografie mamara Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti ecografie mamara in Suceava si nu esti sigura care ar fi cea mai potrivita clinica spre care sa te indrepti pentru a obtine o investigatie de calitate, cu ajutorul careia medicul sa poata pune un diagnostic corect legat de starea de sanatate a sanilor tai. Piata serviciilor medicale dintr-un oras resedinta de judet este de obicei impresionanta si stimulata permanent atat de cerere, cat si de competitia intre unitatile medicale private, de aceea identificarea celui mai bun cabinet pentru examinarea ultrasonografica poate fi dificila.

Pentru ca nu dispui nici de timpul, nici de energia necesara unei cercetari proprii inainte de a suna la o clinica din Suceava pentru programarea unei ecografii mamare, informatiile din articolul de fata iti vor fi de folos pentru a gasi solutia potrivita nevoilor tale.

Unde mergi pentru ecografie mamara in Suceava?

Calitatea serviciilor primeaza intotdeauna atunci cand este vorba despre sanatatea ta, insa intotdeauna trebuie sa stii la ce sa te astepti si in ceea ce priveste costurile pentru consultatii, analize si investigatii, iar ecografia mamara in Suceava nu face exceptie. Consulta tabelul de mai jos pentru a putea identifica unitatile medicale de top din oras, cu servicii de imagistica, si preturile practicate de ele pentru ecografia la san.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie mamara
Rating
Website
Explora Group
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si amabili
 • Preturi rezonabile
 • Curatenia din interior
 • Comunicarea cu pacientii a personalului de la receptie ar trebui imbunatatita
Fiziomed
120 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 120 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal medical empatic
 • Solutii bune de diagnostic si tratament
 • Unii pacienti spun ca au avut parte de consultatii superficiale
Policlinica Suceava
120 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 120 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Timp mare de asteptare
 • Personalul de la receptie nu are solicitudinea necesara unui astfel de post
Policlinica CoraMed
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Timp mare de asteptare
 • Personal neprofesionist la receptie
Regina Maria
235-290 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare variaza intre 235-290 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Preturi ridicate
 • Timp de asteptare mare
 • Personalul de la receptie nu este amabil cu pacientii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor in care poti face ecografie mamara in Suceava

Cand e vorba despre sanatatea ta, decizia alegerii clinicii in care sa faci ecografie mamara in Suceava nu poate sa depinda numai de o simpla recomandare, prin urmare, vei avea nevoie pentru a te hotari, de informatii suplimentare legate de centrele medicale din clasament. Citeste pana la final sectiunea urmatoare a articolului si vei afla detalii importante despre calitatea serviciilor clinicilor si cabinetelor din top, despre aparatura de care dispun, despre calificarile medicilor si despre parerile pacientilor care le-au vizitat pentru diferite probleme medicale.

1. Explora Group

Explora Group este o clinica medicala cu servicii variate, consultatii de cardiologie, neurologie, dermatologie, ginecologie, pediatrie, ortopedie, investigatii imagistice complexe, computer tomograf, RMN, radiografie RX si ecografie 3D/4D – ecografie de glob ocular, ecografie Doppler vascular, ecografie mamara, ecografie abdominala, ecografie pelvina, ecografie de sarcina. Nu mai putin de 10 medici primari si specialisti in radiologie si imagistica medicala activeaza la centrul medical din Suceava. Dintre acestia vei dori sa te adresezi dr. Agata Petrescu, medic primar radiologie – imagistica medicala, sau dr. Terteliu Florin, medic specialist in acelasi domeniu, ambii avand atestate de studii complementare in senologie.

Pentru o ecografie mamara in Suceava, pretul este de 150 de lei la aceasta clinica.

Gradul de multumire pentru prestatiile clinicii este ridicat, conform recenziilor lasate de pacienti pentru Explora Group Suceava. Sunt apreciate calitatea serviciilor, profesionalismul si amabilitatea medicilor, preturile rezonabile si curatenia impecabila din interior. Unii pacientii considera ca modul de comunicare al angajatilor de la biroul de receptie este inadecvat postului pe care il ocupa.

Vezi parerile pacientilor despre Explora Grup
Vezi Pareri

2. Fiziomed

Clinica Fiziomed din Suceava pune la dispozitia pacientilor servicii medicale in diverse specialitati, proceduri de tratament si recuperare, investigatii de imagistica: osteodensitometrie DEXA, radiologie digitala, examinari diverse prin ultrasonografie: ecografie abdominala, ecografie mamara, ecografie cardiaca Doppler, ecografie de tiroida, ecografie de sold pediatrica. Examinarea ecografica a sanului va fi realizata de dr. Victor Gabriel Rugina, medic specialist obstetrica-ginecologie, avand competente in sonografie medicala.

Tarifele sunt afisate pe site-ul web al clinicii. Potrivit acestuia, pretul pentru o ecografie mamara este de 120 de lei.

Pacientii inregistreaza in mare parte experiente placute le Fiziomed si sunt multumiti de activitatea clinicii. Din recenzii reiese ca au beneficiat de servicii de calitate, de medici profesionisti, de empatie din partea acestora si de solutii eficiente de diagnostic si tratament. Sunt si nemultumiri legate de unele consultatii care s-au desfasurat cu superficialitate si neimplicare din partea medicului.

3. Policlinica Suceava

Policlinica Suceava sau Cabinete Medicale Grupate Areni este un centru medical pluridisciplinar cu o traditie din 1962, care ofera sucevenilor servicii in majoritatea specialitatilor clinice si servicii paraclinice de imagistica medicala: ecografie generala, ecografie mamara, ecografie de parti moi, ecografie pelvina, ecografie musculara, ecografie Doppler, radiografii si mamografii. Cabinetul de imagistica dispune de aparatura performanta pentru realizarea de investigatii temeinice, cu rezultate precise.

Pretul unei ecografii mamare este de 120 de lei. 

Experientele pacientilor la aceasta clinica depind in mare parte de cabinetul la care au apelat. O parte din putinele recenzii vorbesc despre servicii de calitate si medici profesionisti. Pe de alta parte, pacientii sunt nemultumiti de aglomeratia din policlinica, de timpul mare de asteptare si de personalul de la receptie, care este lipsit de solicitudine.

4. Policlinica CoraMed

La CoraMed, Centru Medical de Spitalizare, Diagnostic si Tratament, te vei adresa pentru investigatia imagistica de care ai nevoie dr. Laurentiu Bontas, medic primar in obstetrica-ginecologie cu competente in ecografie obstetricala (inclusiv morfologii fetale) si ginecologica, ecografie mamara, colposcopie si chirurgie laparoscopica. Infiintata in anul 2010, policlinica din Suceava ofera pacientilor de toate varstele spitalizare de zi, consultatii si tratamente in ambulatoriu pentru diverse ramuri medicale, analize medicale, investigatii imagistice – ecografie, colposcopie, endoscopie si colonoscopie. Centrul medical dispune de trei ecografe performante pentru investigatii imagistice de precizie.

Preturile serviciilor sunt afisate pe site-ul web. Ecografia mamara bilaterala te va costa la aceasta policlinica suma de 200 de lei.

Parerile pacientilor fata de CoraMed sunt diferite, in functie de serviciul accesat aici si de medicul la care au mers. Pentru unele persoane dintre cele care au scris recenzii pe Google, interactiunea cu policlinica a fost multumitoare, serviciile bune si medicii, profesionisti. Pe de alta parte, foarte multi pacienti remarca deficiente in organizarea programarilor, timp mare de asteptare si neprofesionalism din parte personalului de la receptie.

5. Regina Maria

La Regina Maria, in Suceava, ecografia mamara se poate efectua de catre dr. Ilinca Cimpanu, medic primar radiologie – imagistica medicala, competente in CT si ecografie, si dr. Victor Rugina, medic specialist obstretica-ginecologie, competente in ecografie si ecografie morfofetala. Cunoscuta retea privata de sanatate include policlinici, spitale, maternitati, laboratoare, centre de recoltare analize, centre de imagistica in marile orase de pe intreg teritorul Romaniei. In Suceava dispune de o policlinica, un centru de imagistica, un laborator de analize si un centru de recoltare.

Ecografia mamara unilaterala are pretul de 235 de lei, iar ecografia mamara bilaterala costa 290 de lei.

Parerile pacientilor fata de prestatiile Regina Maria in Suceava sunt impartite. Unii scriu in recenziile de pe Google de servicii de calitate si medici profesionisti, pe cand altii sustin ca preturile ridicate nu justifica standardele prestatiilor clinicii, ca timpul de asteptare este mare, iar comportamentul personalului de la receptie este nepotrivit pentru serviciul de relatii cu publicul.

Concluzii

Ecografia mamara in Suceava se poate realiza la una/unul dintre clinicile si cabinetele din clasamentul de mai sus, dotate cu aparatura moderna si personal calificat pentru a interpreta imaginile obtinute cu ajutorul tehnologiei ultrasunetelor. Te poti adresa pentru acesta investigatie senologica neiradianta unui medic specialist in radiologie si imagistica medicala sau unui specialist in obstretica-ginecologie, cu competente in ecografie generala. Ecografia este o examinare importanta in prevenirea si tratarea bolilor mamare si poate fi recomandata de catre medicul specialist ca prima investigatie a sanilor sau ca investigatie complementara mamografiei.