Meniu

Ecografie mamara Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Femeile care vor sa aiba grija de sanatatea sanilor lor trebuie sa efectueze in mod regulat o investigatie importanta, si anume ecografie mamara in Targoviste. De regula, aceasta este recomandata pentru femeile care au sub 40 de ani, dar, mai ales, celor care sunt la risc crescut de a se confrunta cu o astfel de patologie a sanului. 

Daca locuiesti in Targoviste si nu stii catre care centru de imagistica sa iti indrepti atentia, fii fara grija, pentru ca, in cele ce urmeaza, ti-am pregatit o selectie a celor mai frecventate si apreciate trei clinici chiar din orasul tau. Nu este nevoie sa iti parasesti orasul pentru a efectua o astfel de investigatie, trebuie doar sa alegi cabinetul potrivit. In plus, fiind o investigatie accesibila, este recomandat sa o repeti regulat, conform sugestiilor medicului specialist. 

Cat costa o ecografie mamara in Targoviste?

Te-ai hotarat sa apelezi la ajutorul unui cabinet specializat in ecografie mamara din Targoviste, dar nu stii care sunt preturile practicate pentru o astfel de investigatie in orasul tau? Atunci ai venit in locul potrivit, pentru ca, mai jos, ti-am pregatit un tabel cu tarifele actualizate, pentru a sti exact cum sa te pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie mamara
Rating
Website
Medcare
Clinica-Verificata
150-270 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare variaza intre 150-270 Ron
 • Investigatii multiple
 • Echipamente medicale de ultima ora
 • Echipa medicala bine pregatit
 • Medic cu experienta
 • Unii pacienti au relatat intamplari mai putin placute
Centrul Mediplus
200-270 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare variaza intre 200-270 Ron
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Echipa dedicata, rabdatoare, atenta la nevoile pacientului si profesionista
 • Investigatii ecografice calitative si multiple
 • Medici cu experienta
 • Lipsa de comunicare
 • Nerespectarea programarilor
Clinica Valleriana
190 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare porneste de la 190 Ron
 • Act medical bun
 • Aparatura performanta
 • Investigatii si proceduri multiple
 • Lipsa de organizare
 • Lipsa de comunicare
 • Nerespectarea programarilor
 • Plata nu se poate efectua cu cardul
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici de ecografie mamara in Targoviste

Alegerea unei singure clinici de ecografie mamara in Targoviste poate fi o sarcina solicitanta, mai ales daca nu stii care sunt criteriile de care ar trebuie sa tii cont. Tocmai de aceea, in cele ce urmeaza, ti-am pregatit un top trei al celor mai frecventate centre de imagistica din Targoviste pe care sa le iei in considerare alaturi de descrierea lor. Iata ce ar trebui sa stii:

1. Medcare

Centrul medical Medcare, aflat sub coordonarea dr. Andrei Tomescu, ofera servicii medicale pentru intreaga familie, printre care se numara si examinarile ultrasonografice, ca ecografia mamara in Targoviste. In cadrul cabinetului medical isi desfasoara activitatea o echipa experimentata de profesionisti, gata sa vina in ajutor fiecarui pacient, indiferent de nevoile pe care le are. Serviciile medicale puse la dispozitie sunt destinate pentru pacienti de toate varstele. In plus, echipamentele utilizate sunt de ultima generatie, ceea ce inseamna ca investigatiile realizate sunt de o precizie inalta. Pe langa ecografia mamara, se mai pot efectua si urmatoarele: ecografie tiroida, abdominala superioara, reno-vezicala, abdominala la copii, abdomeno-pelvina etc. 

Pretul pentru ecografia bilaterala la san este de 270 lei, iar cea unilaterala costa 150 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, datorita prestatiei ireprosabile a medicilor, dar si datorita experientei vaste a dr. Andrei Tomescu. Aparatura utilizata ofera rezultate precise si rapide, iar echipa medicala este amabila, atenta la detalii si orientata mereu catre solutii relevante. Exista, cu toate acestea, si persoane care au avut experiente mai putin placute, relatate in cadrul recenziilor.

Vezi parerile pacientilor despre Medcare
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Mediplus

Pacientele care vor sa efectueze o ecografie mamara in Targoviste la standarde superioare pot lua in considerare centrul medical Mediplus. Obiectivul sau principal este atentia si grija fata de pacient, astfel incat acesta sa fie sanatos din toate punctele de vedere. Aparatura utilizata de medici este de o performanta inalta, fiind capabila sa capteze imagini de o claritate crescuta, fiind astfel usor de interpretat. In baza rezultatelor primite, doctorii pot stabili un diagnostic corect si, implicit, un plan de tratament. Printre investigatiile ecografice se mai numara si: ecografia abdominala inferioara/superioara/totala, ecografie de confirmare sarcina, Doppler arterial bilateral/membru inferior/superior stang/drept, Doppler carotidian etc.

Pretul pentru o ecografie mamara bilaterala este de 270 lei, in timp ce ecografia unilaterala este de 200 lei.

Multi dintre pacientii care au apelat la ajutorul clinicii Mediplus au fost multumiti de serviciile medicale, mentionand ca au fost tratati cu atentie, profesionalism, rabdare si dedicatie. Diagnosticele stabilite sunt corecte, datorita aparaturilor performante utilizate, dar si datorita experientei vaste a cadrelor medicale. Exista, totusi, si pacienti care au intampinat situatii neplacute survenite din lipsa de comunicare a personalului de la receptie in ceea ce priveste programarile.

3. Clinica Valleriana

Clinica Valleriana este locul potrivit in care iti poti efectua cu incredere ecografia mamara in Targoviste. Institutia medicala este dotata cu o aparatura performanta, capabila sa investigheze tesuturile moi de la nivelul sanului in cel mai mic detaliu, reusind sa identifice primele celule canceroase chiar si cand boala se afla in stadiul incipient. De asemenea, tot in cadrul clinicii activeaza si o echipa medicala de incredere, cu experienta vasta si care este atenta intotdeauna la nevoile pacientilor sai. Medicii sunt caracterizati prin promptitudine, dedicare, implicare in efectuarea tuturor procedurilor si examinarilor medicale. Pe langa investigatia ultrasonografica realizata la nivelul sanilor, clinica mai pune la dispozitie si: ecografia abdominala, endovaginala, de sarcina, de prostata, testiculara, de parti moi, tiroida, pelvina, cardiaca, Doppler membre, cervical, cu bule, de sold etc. 

Pentru o ecografie mamara in Targoviste, pretul incepe de la 190 lei.

Parerile pacientilor cu privire la aceasta clinica sunt atat pozitive, cat si negative. Desi exista persoane care au fost multime de actul medical si de aparatura performanta utilizata, exista si pacienti care au avut experiente neplacute din cauza lipsei de comunicare, lipsei de organizare, nerespectarii programarilor. De asemenea, plata nu se poate realiza cu cardul.

Concluzii

Daca esti in cautarea unei clinici specializate in ecografia mamara in Targoviste, te poti inspira din variantele amintite anterior in articol, pentru a avea certitudinea ca esti preluata de o echipa medicala cu experienta si de incredere. Ai grija de sanatatea sanilor tai si efectueaza astfel de controale regulate, pentru a depista din timp orice patologie care s-ar putea dezvolta intr-o boala periculoasa.