Meniu

Ecografie mamara Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista mai multe clinici si centre medicale carora te poti adresa daca vrei sa faci ecografie mamara in Targu Mures, investigatia imagistica recomandata femeilor care nu au implinit 40 de ani sau ca metoda complementara pentru mamografie. 

Ecografia mamara sau ecografia de san este o procedura de diagnostic imagistic, nedureroasa si sigura. Nu foloseste radiatii si este utila in depistarea nodulilor sau tumorilor mamare, fiind o examinare prin care se verifica sanatatea sanilor. Pentru ca imaginile sa fie de inalta calitate, se folosesc echipamente moderne, care se regasesc si in cadrul unor clinici din Targu Mures.

Cat costa sa faci ecografie mamara in Targu Mures?

Pretul ecografiei mamare variaza de la o clinica la alta in Targu Mures, lucru valabil si in cazul altor orase. Pentru a iti face o idee cu privire la pretul acestei proceduri, am alcatuit un tabel in care figureaza numele celor mai apreciate clinici medicale unde poti beneficia de aceasta investigatie imagistica, precum si tariful pentru ecografia de san:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie mamara
Rating
Website
Diamed
Clinica-Verificata
160 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 160 Ron
 • Servicii de calitate superioara
 • Profesionalism
 • Seriozitate si promptitudine
 • Amabilitate
 • Preturi avantajoase
Alma Medical
170 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 170 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism
 • Grija pentru pacient
 • Comunicare medic-pacient foarte buna
 • Preturi rezonabile
TopMed
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 150 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism si implicare
 • Grija pentru pacient
 • Conditii foarte bune
 • Curatenie
 • Comunicarea cu personalul de la receptie lasa uneori de dorit
Galenus
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 150 Ron
 • Servicii de foarte buna calitate
 • Profesionalism si implicare
 • Amabilitate
 • Curatenie
 • Uneori nu se respecta ora programarii
Dora Medicals
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 150 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism
 • Atentie la nevoie pacientului
 • Buna interactiune medic-pacient
 • Preturi accesibile
 • Unii pacienti reclama sistemul de programari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul celor mai bune clinici pentru ecografie mamara in Targu Mures

Pretul investigatiei este important, dar cand alegi o clinica medicala pentru efectuarea ecografiei mamare trebuie sa tii cont si de experienta personalului, iar in Targu Mures exista numeroase centre medicale unde activeaza medici bine pregatiti. 

Pentru a iti fi mai usor sa alegi o clinica potrivita nevoilor tale, te poti ghida dupa clasamentul de mai jos. Acesta surprinde informatii privitoare la pregatirea cadrelor medicale, tarifele practicate si parerea celor care le-au ales pentru ecografii sau alte servicii medicale:

1. Diamed

Centrul Medical Diamed a fost deschis in Targu Mures in anul 2021 si a devenit una dintre optiunile principale ale pacientelor pentru ecografii mamare. In componenta centrului intra 6 cabinete medicale, fiecare dintre ele specializate pe o anumita ramura, intre care si ecografia. Colectivul reuneste 12 medici care pun accent pe calitate si performanta, venind in sprijinul pacientilor cu solutii eficiente si tratamente moderne. Pentru a isi atinge obiectivele, medicii care profeseaza la acest centru folosesc aparatura de ultima generatie in toate cabinetele.

Ecografia mamara costa 160 lei.

Potrivit celor care au ales Centrul Medical Diamed si au oferit feedback in mediul online, serviciile sunt de calitate superioara. Intregul personal, de la receptie pana la asistente si medici, este laudat pentru seriozitate, profesionalism si promptitudine. De asemenea, pacientii mentioneaza ca preturile sunt convenabile.

Vezi parerile pacientilor despre Diamed
Vezi Pareri

2. Alma Medical

Daca locuiesti in Targu Mures sau in apropiere si medicul ti-a recomandat sa faci ecografie mamara, poti alege serviciile Centrului Alma Medical. Una dintre specializarile acoperite in lista de servicii este ecografia. Din echipa fac parte medici si cadre universitare cu experienta vasta, care folosesc echipamente moderne si care pun pe primul loc siguranta pacientului. Acestia pun la dispozitia pacientilor o gama larga de consultatii, investigatii si tratamente.

La Alma Medical, ecografia mamara costa 170 lei.

Numerosi pacienti spun ca au avut o experienta buna la acest centru medical si ca preturile sunt rezonabile. Potrivit recenziilor pe care acestia le-au scris, medicii dau dovada de profesionalism si grija pentru pacient. Acestia sunt comunicativi si dedicati meseriei. 

3. TopMed

La TopMed din Targu Mures poti beneficia de mai multe servicii medicale, intre care si ecografia mamara. La acest centru medical isi desfasoara activitatea un corp medical din care fac parte cadre universitare, doctori in medicina si medici primari. Se foloseste aparatura medicala moderna, iar compartimentul de imagistica este dotat cu echipamente dintre cele mai performante, ceea ce garanteaza calitatea inalta a imaginilor obtinute. 

Pentru ecografie mamara, pacientele vor achita 150 lei.

Conform parerilor a zeci de pacienti, serviciile de la TopMed sunt de calitate. Personalul medical este laudat pentru profesionalism, implicare, dedicare si pentru faptul ca ofera explicatii detaliate. Medicii au experienta si inspira incredere, iar conditiile sunt foarte bune. Pacientii spun ca au beneficiat de atentie si grija din partea personalului si ca spitalul este dotat la standarde europene. Cu toate ca majoritatea parerilor sunt pozitive, exista si persoane care mentioneaza ca au intampinat dificultati in comunicarea cu personalul de la receptie si ca exista probleme in ceea ce priveste organizarea programarilor.

4. Galenus

Pentru ca reuneste foarte multe specialitati medicale, Galenus reprezinta una dintre optiunile principale pentru persoanele din Targu Mures, inclusiv la capitolul ecografiilor mamare. Cadrele universitare, medicii primari si medicii specialisti care isi desfasoara activitatea aici au pregatire complexa in domeniile in care s-au specializat si au obiectivul de a oferi servicii medicale de inalta calitate. Centrul medical Galenus isi propune sa devina un ecosistem medical si sa ofere permanent valoare actului medical, aducand la un loc 28 de specialitati medicale.

Referitor la tarife, o ecografie mamara costa 150 lei.

Pe internet, mai multi pacienti si-au relatat experienta dupa ce au trecut pragul centrului medical Galenus. Potrivit acestora, serviciile sunt de calitate exceptionala. Medicii sunt profesionisti si implicati, iar personalul de la receptie este amabil. Curatenia este un alt punct forte. Cativa pacienti se declara dezamagiti de faptul ca programarile lor nu au fost respectate. 

5. Dora Medicals

Pentru ecografii mamare, pacientele din Targu Mures pot merge la centrul Dora Medicals. Aceasta retea de centre de diagnostic este prezenta pe piata serviciilor medicale inca din anul 2001 si pune la dispozitia pacientilor o gama variata de consultatii de specialitate. De la infiintare, centrul a continuat sa isi dezvolte lista de servicii si specialitati medicale, astfel incat sa poata raspunde inclusiv la cele mai complexe solicitari. In plus, s-au facut investitii constant in aparatura medicala de varf. 

Ecografia mamara costa 150 lei.

La aceasta clinica, personalul este amabil si profesionist. Asa reiese din majoritatea opiniilor exprimate in spatiul online, unde mai multi pacienti au afirmat ca medicii sunt comunicativi si atenti. De asemenea, preturile de la Dora Medicals sunt accesibile. Pe de alta parte, cativa pacienti reclama sistemul de programari si faptul ca apelurile sunt preluate greu.

Concluzii

Ecografia mamara este o investigatie prin care pot fi descoperite mai multe afectiuni mamare, iar in Targu Mures sunt situate numeroase clinici si centre medicale pe care le poti alege pentru aceasta investigatie. Pentru servicii de calitate inalta, este important sa te orientezi catre centrele medicale care se bucura de o reputatie buna si care au in dotare echipamente performante.