Meniu

Ecografie mamara Tulcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Articolul de fata iti poate fi util in sensul de a te ajuta sa gasesti o clinica la care se efectueaza o ecografie mamara in Tulcea. Informatiile pe care le obtii in urma unei astfel de investigatii ii sprijina pe medici sa stabileasca un diagnostic corect si totodata, sa elaboreze un plan de tratament care sa te ajute sa controlezi si chiar sa elimini simptomele de care suferi. 

Exista mai multe clinici la care te poti duce pentru a obtine o investigatie de acest fel in Tulcea, motiv pentru care s-ar putea sa-ti fie dificil sa renunti la una in favoarea alteia. Citind randurile de mai jos, poti afla prin ce se diferentiaza clinicile din oras si care dintre ele dispun de facilitatile necesare pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta. 

Care este pretul unei ecografii mamare in Tulcea? 

Optiunile pe care le ai in ceea ce priveste ecografia mamara in Tulcea depind si de bugetul pe care il ai la dispozitie. Un buget generos inseamna posibilitatea de a vizita oricare clinica din oras, fara sa-ti faci griji de tarifele practicate acolo. Pentru a vedea preturile de la care pornesc serviciile de tip imagistica in oras, consulta tabelul de mai jos: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie mamara
Rating
Website
Visa Med
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare porneste de la 180 Ron
 • Echipamente moderne si performante
 • Medic specialist
 • Experienta in domeniu
 • Programarile nu se respecta
 • Lipsa de comunicare
Sunmed
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare porneste de la 200 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medici specialisti
 • Gama variata de ecografii
 • Atmosfera placuta
 • Acces imposibil pentru persoanele cu dizabilitati
Lucas Center
270 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare porneste de la 270 Ron
 • Aparatura performanta
 • Personal calificat
 • Diverse specializari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care poti apela pentru o ecografie mamara in Tulcea 

In lista de mai jos sunt prezentate trei clinici in cadrul carora se realizeaza ecografii mamare in Tulcea. Aspectele care au fost luate in considerare pentru includerea lor in top au fost aparatura din dotare, pregatirea medicilor, tarifele si reputatia obtinuta de clinicile respective, in urma recenziilor acordate de utilizatori. 

1. Visa Med 

La Centrul Medical Visa Med isi desfasoara activitatea Dr. Keiani Noufar, medic specialist in radiologie si imagistica medicala, iar printre serviciile pe care le ofera se numara si efectuarea ecografiei mamare in Tulcea. Celelalte ecografii la care pot apela persoanele interesate sunt ecografia tiroida si ecografia la abdomen si pelvis, atat pentru adulti, cat si pentru copii. Experienta acumulata in domeniu ii permit medicului sa efectueze ecografii de calitate, in urma carora pacientii obtin informatii utile despre starea lor de sanatate. Centrul este dotat corespunzator, atat din punct de vedere medical, cat si igienico-sanitar, iar aparatura este utilizata de un personal competent si bine instruit.

Pretul ecografiei mamare incepe de la 180 de lei.

Parerile cu privire la activitatea centrului Visa Med sunt impartite. Exista persoane care au avut parte de o experienta placuta, care se datoreaza conditiilor optime de siguranta ce le-au fost asigurate pe parcursul vizitei. In acelasi timp, alti pacienti s-au confruntat cu situatii in care programarile lor n-au fost respectate si nici n-au primit informatii utile in acest sens.  

Vezi parerile pacientilor despre Visa Med
Vezi Pareri

2. Sunmed

Centrul Medical Sunmed ofera servicii de obstetrica ginecologie, printre care se numara consultatiile de specialitate, de infertilitate, monitorizarea sarcinii si ecografiile mamare in Tulcea. De investigatii se ocupa Dr. Virginia Serbu, medic primar in obstetrica-ginecologie, cu competente in ultrasonografie obstetrica si ginecologie, histeroscopie, iar pe langa ecografia mamara, mai pune la dispozitia pacientilor si ecografia pentru depistarea sarcinii, de tiroida, retala, utero-ovariana transvaginala etc. Unul din avantajele efectuarii unei ecografii la clinica Sunmed este faptul ca personalul clinicii colaboreaza cu specialisti care au acces rapid la imaginile salvate si la rezultatele investigatiilor. 

Pentru o ecografie mamara, pretul incepe de la 200 de lei. 

Pacientii care au lasat recenzii pozitive clinicii au apreciat in mod deosebit amabilitatea si profesionalismul personalului medical. Un alt aspect care iese in evidenta este buna organizare a centrului. In acelasi timp, multi pacienti s-au declarat nemultumiti de faptul ca pentru a primi mai multe informatii, trebuie sa deplaseze la sediul clinicii. 

3. Lucas Medical Center 

Persoanele interesate de ecografii mamare in Tulcea se pot duce, de asemenea, la Lucas Medical Center, unde isi desfasoara activitatea Dr. Sterie Ionut Emil, medic specialist in obstetrica ginecologie, cu competente in ecografie, colposcopie si ginecologie-oncologie.  Pe langa ecografia mamara, se efectueaza si ecografia cu sonda vaginala, monitorizarea sarcinii si insertia sau extractia steriletului. Scopul centrului este acela de a oferi servicii de inalta calitate, prin intermediul aparaturii performante si a personalului medical bine pregatit. Nevoile pacientilor reprezinta obiectivul principal al activitatii clinicii si de aceea, medicii pun accent pe stabilirea unui diagnostic concret, informarea corecta si elaborarea planului de tratament.    

Costul unei ecografii mamare incepe de la 270 de lei. 

In urma recenziilor pe care utilizatorii le-au acordat clinicii Lucas Medical Center, ratingul sau a ramas unul pozitiv, lucru care scoate in evidenta faptul ca pacientii sunt multumiti de investigatiile efectuate aici. Din acest motiv, au recomandat clinica si altor persoane care au posibilitatea sa beneficieze de serviciile sale. 

Concluzii 

Prin urmare, daca iti doresti sa beneficiezi de o ecografie mamara in orasul Tulcea, clinicile prezentate mai sus iti stau la dispozitie cu acest serviciu. Tot ce ramane de facut este sa te programezi la cea a carei descriere se ridica la nivelul asteptarilor tale.