Meniu

Ecografie mamara Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista mai multe situatii in care o ecografie mamara in Valcea iti poate fi benefica; spre exemplu, unele anormalitati nu pot fi depistate in timpul unui simplu control de rutina, asa ca medicul o sa iti recomande, cel mai probabil, o investigatie mai amanuntita. Ecografiile sunt foarte utile si pentru a monitoriza evolutia starii tale de sanatate. 

Din fericire, clinicile din Valcea la care te poti duce pentru servicii de acest fel sunt numeroase, asa ca ai posibilitatea de a alege una care sa-ti fie pe plac. In general, aspectele pe care le au in vedere pacientii sunt cele legate de tarife, locatie, aparatura si pregatirea personalului medical. 

Cat costa o ecografie mamara in Valcea? 

Pentru ecografia mamara in Valcea, pretul poate sa fie mai mare sau mai mic, in functie de clinica pe care te decizi sa o vizitezi. Cu scopul de a crea tabelul de mai jos, au fost selectate tarifele de la cele mai apreciate clinici din oras, in ceea ce priveste gama de investigatii ecografice: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie mamara
Rating
Website
Dr. Francu
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare porneste de la 150 Ron
 • Aparatura dedicata
 • Personal calificat
 • Diverse ecografii
 • Experienta in domeniu
 • Promptitudine
Clinica Dea-Lex
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare porneste de la 200 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal calificat
 • Situata in centrul orasului
 • Gama variata de ecografii
 • Conditii optime de siguranta
 • Experienta in domeniu
Maramed
170 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare porneste de la 170 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medic specialist
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
 • Promptitudine
Cabinet ginecologic
250 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare porneste de la 250 Ron
 • Aparatura performanta
 • Personal calificat
 • Diverse ecografii
 • Atmosfera placuta
 • Conditii optime de confort
Balneomedcenter
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare porneste de la 150 Ron
 • Dotari ultra-moderne
 • Personal medical specializat
 • Gama variata de ecografii
 • Promptitudine
 • Personal slab pregatit la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care te poti duce pentru o ecografie mamara in Valcea 

Poti vizita oricare din clinicile de mai jos pentru efectuarea unei ecografii mamare in Valcea, intrucat gama de servicii de care pot beneficia pacientii este una variata. Pe langa acest aspect, in prezentarile care urmeaza sunt incluse si informatii legate de experientele prin care au trecut mai multe persoane, in timpul vizitei lor la o clinica anume. 

1. Dr. Droseta Francu 

Primul cabinet pe care il poti vizita pentru o ecografie mamara in orasul Valcea este cel al Dr. Droseta Francu, medic specialist in medicina de familie, cu competenta in ecografie generala si speciala si 25 de ani de experienta in domeniu. Rezultatul obtinut este eliberat imediat dupa examinare. Cabinetul este dotat cu aparatura medicala dedicata, precum aparatul Samsung HS70A with Prime, conceput pentru ecografie generala si sanatatea femeii. Pe langa ecografia mamara, aici se pot realiza si ecografia de sarcina, pelvina, abdominala si la tiroida.  

Pretul pentru o ecografie la san variaza intre 150 si 280 de lei. 

Conform recenziilor postate pe pagina cabinetului, opiniile utilizatorilor cu privire la activitatea Dr. Droseta Francu sunt unanim pozitive, iar acest lucru se datoreaza, pe de-o parte, seriozitatii, iar de pe alta parte, promptitudinii. Pacientii sunt super multumiti de interactiunea de care au avut parte, ceea ce-i determine sa recomande serviciile si altor persoane intr-o situatie similara. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Droseta Francu
Vezi Pareri

2. Clinica Dea-Lex

Tot pentru o gama diversa de ecografii mamare de calitate in Valcea ai ca optiune Clinica Dea-Lex, situata in centrul orasului. La clinica isi desfasoara activitatea Dr. Corina Livia Deaconu, medic primar radiolog, cu competenta in ecografie obstetricala si ginecologica. Investigatiile sunt efectuate prin intermediul aparaturii de specialitate de ultima generatie, care corespunde standardelor medicale europene. In realizarea ecografiei mamare cu program special de sonoelastografie se foloseste aparatul Ecograf Siemens Acuson Antares 3D 4D. Alte servicii pentru care pot opta pacientii sunt ecografia abdominala, a partilor moi, transvaginala etc. O consultatie ecografica dureaza in medie 20-30 de minute. 

Costul unei ecografii mamare incepe de la 200 de lei. 

Cele mai multe recenzii acordate clinicii Dea-Lex sunt pozitive si scot in evidenta calitatea serviciilor de care pacientii au avut parte. Profesionalismul si precizia sunt aspectele cele mai apreciate, la care se adauga si experienta acumulata in domeniu. 

3. Maramed  

Cu aparatura de ultima generatie in materie de ecografie mamara, cabinetul medical Maramed din Valcea reprezinta o optiune ideala pentru persoanele care-si doresc sa beneficieze de aceasta investigatie. Mai exact, aparatul Hitachi Aloka F37, versiunea 3, Doppler color, power si spectral are o configuratie flexibila cu o multitudine de sonde si aplicatii. Povestea cabinetului a inceput in anul 2006, furnizand servicii medicale complexe, iar de atunci si pana in prezent medicii au continuat sa-si perfectioneze activitatea in domeniu. In cadrul lui isi practica meseria Dr. Magdalena Jitea, medic specialist in ecografie generala. Pe langa ecografia mamara, pacientii o mai au la dispozitie si pe cea abdominala. Rezultatul ecografiei este eliberat pe loc. 

Pentru o ecografie mamara, pretul incepe de la 170 de lei. 

Dupa cum reiese din recenziile pe care utilizatorii le-au lasat pe pagina cabinetului si pe diverse retele de socializare, activitatea Maramed poate fi descrisa prin cuvintele profesionalism si seriozitate. Asistenta de la intrare este politicoasa, ceea ce-i ajuta pe pacienti sa se relaxeze, iar medicul pune sanatatea lor pe primul loc. 

4. Cabinet Ginecologic 

Cabinetul Ginecologic din Ramnicu Valcea asigura realizarea de consultatii ginecologice si obstetricale, alaturi de ecografii mamare. Activitatea cabinetului a inceput 1998, an in care s-a initiat efectuarea de videocolposcopii si ecografia endovaginala. Aici isi desfasoara activitatea Dr. Aurelia Popescu, medic primar in obstetrica-ginecologie si Dr. Cosmina Brümmer, medic specialist in obstetrica-ginecologie; ambele au competente in ecografie, colposcopie, planificare familiala, histeroscopie si laparoscopie. Pe langa ecografia de san, medicii pun la dispozitia pacientilor ecografia endovaginala, cele 2D, 3D-4D, Doppler color si 5D. 

Pretul ecografiilor de la acest cabinet incep de la 250 de lei. 

Cu un numar impresionant de recenzii, ratingul Cabinetului de Ginecologie continua sa fie unul foarte bun, iar acest lucru se datoreaza atmosferei placute si comunicarii constante. Pacientelor li se raspunde la toate intrebarile, iar personalul medical este bine pregatit. Alte aspecte pe care le apreciaza utilizatorii sunt grija, profesionalismul si sustinerea. 

5. Balneomedcenter 

Centrul de imagistica din cadrul Spitalului BalneoMedCenter ofera servicii de tip RMN, CT, mamografie si ecografie mamara in Valcea. Spitalul pune la dispozitia celor interesati atat examene clinice generale, cat si de specialitate. Pe partea de ecografie, pe langa cea mamara, lista cuprinde si ecografia abdominala, musculoscheletala, tiroidiana etc. Serviciile de ecografie se realizeaza numai in regim cu plata. Spitalul este situat in centrul celor mai importante statiuni balneoclimaterice din Romania si este dotat cu aparatura ultra-moderna si statii de cazare de patru stele. Echipa medicala este una experimentata, care asigura obtinerea unui diagnostic rapid. 

Pretul unei ecografii mamare incepe de la 150 de lei. 

Majoritatea recenziilor primite de Spitalul BalneoMedCenter sunt pozitive si atrag atentia asupra profesionalismului, calitatii, promptitudinii si eficientei. Pacientii au sesizat si niste episoade mai putin placute, legate de personalul de la receptie, ale carui servicii nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor, iar organizarea ar putea fi imbunatatita. 

Concluzii 

In cele din urma, clinicile prezentate mai sus iti stau la dispozitie pentru efectuarea unei ecografii mamare in Valcea. Cu intentia de o alege pe cea mai potrivita pentru tine, gandeste-te la bugetul pe care il ai la dispozitie, fara a trece cu vederea experientele relatate de mai multi pacienti care au beneficiat deja de servicii la cabinetele respective. In acest fel, poti evita pe cat posibil niste surprize neplacute, iar in acelasi timp, vei obtine diagnosticul de care ai nevoie.