Meniu

Ecografie mamara Zalau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca trebuie sa faci ecografie mamara in Zalau ca urmare a recomandarii medicului tau, poti identifica destul de usor o clinica unde se efectueaza acest tip de investigatie. Durerile mamare persistente, scurgerile mamelonare sau monitorizarea unor noduli sunt cateva dintre motivele pentru care o pacienta trebuie sa faca ecografie mamara. 

Ecografia de san este o metoda de screening recomandata femeilor care nu au implinit 40 de ani, dupa aceasta varsta fiind necesara si mamografia. Cele doua examinari imagistice se completeaza si contribuie la depistarea afectiunilor mamare. Ecografia nu doare si nu foloseste radiatii, iar centrele medicale din Zalau folosesc aparatura performanta pentru ca imaginile obtinute la ecografie sa fie cat mai clare. 

Ecografie mamara in Zalau: unde poti face aceasta investigatie?

Daca locuiesti in Zalau si trebuie sa te programezi la ecografie mamara, primul pas este sa gasesti o clinica buna. Pentru ca o simpla cautare pe Google nu este intotdeauna suficienta, am alcatuit un tabel in care figureaza numele celor mai bune unitati medicale si tariful pentru ecografia de san:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie mamara
Rating
Website
Anastasios
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 170 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Profesionalism si atentie la detalii
 • Empatie si amabilitate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Buna organizare
 • Curatenie
Remedia San
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit
 • Amabilitate
 • Rabdare si atentie la nevoile pacientului
Policlinica Salvosan
160 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 160 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Seriozitate din partea personalului
 • Aparatura moderna
 • Curatenia lasa de dorit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici si centre medicale pentru ecografie mamara in Zalau

Ecografia mamara face parte din lista unui numar mare de centre medicale din Zalau, pe care le poti compara in functie de pret, experinta a personalului si tehnica folosita. Pentru un serviciu de calitate, este indicat sa te indrepti catre un centru care a primit feedback pozitiv de la un numar mare de pacienti.

Mai jos poti vedea care sunt optiunile de top ale pacientelor din Zalau la capitolul ecografiilor mamare: 

1. Anastasios

Prezenta si in Zalau, clinica Anastasios a devenit optiunea principala a unui numar mare de paciente care fac periodic ecografie mamara. In lista de servicii sunt disponibile o multime de specialitati medicale, pe langa ecografie. Printre ele se numara cardiologia, endocrinologia, urologia si chirurgia generala. Centrul medical este dotat cu aparatura de ultima generatie, tinandu-se pasul cu evolutia tehnologica. Pacientii beneficiaza de ingrijiri personalizate, oferite de o echipa formata din medici cu experienta, care pun accent pe corectitudinea diagnosticului. 

Ecografia de san costa 170 lei. 

Anastasios este una dintre cele mai apreciate clinici medicale din Zalau, asa cum se poate observa din numarul mare de recenzii pozitive. Clinica arata impecabil, este bine organizata, curata si dotata cu aparatura de ultima generatie, iar atmosfera este primitoare. Personalul este laudat pentru profesionalism, rabdare, empatie, atentie la detalii si la necesitatile pacientului, precum si pentru amabilitate. Personalul are o atitudine pozitiva si incurajeaza pacientii. 

Vezi parerile pacientilor despre Anastasios
Vezi Pareri

2. Remedia San

Centrul medical Remedia San este una dintre locatiile din Zalau pe care le poti alege pentru efectuarea ecografiei mamare. Pe langa aceasta investigatie imagistica, mai sunt disponibile si alte tipuri de ecografii: abdominala, tiroidiana, cervicala, abdominala pediatrica etc. Medicul specialist foloseste aparatura performanta pentru ca imaginile sa aiba o calitate superioara. 

La Remedia San, ecografia mamara costa 200 lei.

Majoritatea pacientelor se declara multumite de serviciile de la Remedia San, despre care spun ca sunt de calitate. Personalul este bine pregatit, amabil si rabdator. De asemenea, medicii sunt amabili si manifesta interes pentru problemele medicale ale pacientilor.

3. Policlinica Salvosan Ciobanca

Clasamentul celor mai bune unitati medicale din Zalau spre care te poti orienta daca trebuie sa faci ecografie mamara este completat de Policlinica Salvosan Ciobanca. Serviciile acopera foarte multe specialitati medicale, astfel ca pacientii au acces la o gama variata de investigatii si tratamente. Echipa este formata din medici cu experienta, care folosesc tehnologii de varf pentru stabilirea corecta a diagnosticului si pentru a asigura confort sporit pacientilor.

O ecografie mamara are tariful de 160 lei.

Mai multe persoane si-au exprimat opinia pe internet dupa ce au trecut pragul acestei policlinici, majoritatea pacientilor spunand ca medicii sunt profesionisti si ca serviciile sunt de inalta calitate. Unitatea medicala este dotata cu aparatura de ultima generatie, iar personalul da dovada de profesionalism si seriozitate. Cu toate acestea, destul de multi pacienti spun ca aspectul si curatenia din clinica lasa de dorit.

Concluzii

Acestea sunt variantele principale din orasul Zalau atunci cand vine vorba despre ecografii mamare. Raportul calitate-pret si experienta medicilor trebuie sa primeze atunci cand alegi o unitate medicala, chiar daca ecografia de san este o investigatie simpla si rapida.