Ecografie musculoscheletala Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O problema a muschilor, tendoanelor, ligamentelor, articulatiilor si a tesuturilor moi poate fi depistata printr-o ecografie musculoscheletala. In Cluj poti merge la multe clinici dotate cu ecograf pentru a beneficia de acest serviciu, iar in acest articol ti le prezentam pe cele mai bune dintre ele.

Inainte de toate trebuie sa stii ca ecografia se bazeaza pe ultrasunete si, prin urmare, este non-iradianta, non-invaziva si o poti repeta ori de cate ori este nevoie, la indicatia medicului. In Cluj, clinicile sunt dotate cu aparate ecograf performante, ce ofera imagini clare si precise, pe baza carora se poate pune un diagnostic exact.

Cat costa o ecografie musculoscheletala in Cluj

In tabelul de mai jos poti vedea care este pretul pentru o ecografie musculoscheletala in Cluj:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie musculoscheletala
Rating
Website
Cuore Medical
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie musculoscheletala este 200 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Aparatura performanta
 • Ecografii musculoscheletale la preturi accesibile
 • Personal amabil si profesionist
Medsan
130 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie musculoscheletala este 130 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Cadre medicale cu experienta
 • Ecografii musculoscheletale la pret foarte avantajos
 • Personal amabil la receptie
 • Parcare privata
Asteco
150 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie musculoscheletala este 150 Ron
 • Diagnostic si tratament pentru o gama vasta de afectiuni medicale
 • Medici cu experienta
 • Unele investigatii sunt decontate prin CJAS Cluj
 • Preturi avantajoase
 • Unii spun ca li s-au anulat programarile
Promedis
200 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie musculoscheletala este 200 Ron
 • Gama variata de servicii medicale
 • Aparatura medicala moderna
 • Echipa de specialisti cu experienta
 • Focusul este pe medicina preventiva
 • Curatenie
 • Nu se respecta orele de programare
Interservisan
220 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie musculoscheletala este 220 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Personal medical bine pregatit
 • Conditii bune de cazare
 • Diversitate in ceea ce priveste examinarile imagistice
 • Timpi mari de asteptare
 • Lipsa de organizare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

In ce clinici se efectueaza ecografie musculoscheletala in Cluj?

Sunt cateva clinici bune unde sa te programezi pentru o ecografie musculoscheletala in Cluj-Napoca:

1. Cuore Medical

Cuore Medical trateaza patologia femeii, in special, avand numeroase specialitati in acest scop, printre care: cardiologie, dermatologie, ginecologie, endocrinologie sau ecografie. Aparatura de ultima generatie, printre care si un ecograf performant, asigura  un diagnostic si un tratament eficient, indiferent de afectiunea depistata. Se realizeaza in cadrul cabinetului de ecografie si ecografii musculoscheletale.

Pretul pentru o astfel de investigatie imagistica este de 200 de lei.

Unele dintre persoanele care au beneficiat de serviciile acestei clinici o recomanda cu toata increderea, avand in vedere ca experientele lor au fost unele placute. Oamenii subliniaza ca au fost tratati cu profesionalism de intreg personalul cu care au interactionat si ca medicii sunt foarte bine pregatiti.

Vezi parerile pacientilor despre Cuore Medical
Vezi Pareri

2. Medsan

Centrul medical Medsan si-a inceput activitatea in 2004, iar acum a ajuns sa acopere 34 de specialitati medicale. O echipa numeroasa, de peste 60 de cadre medicale, ofera o gama vasta de servicii medicale, in sprijinul clujenilor si nu numai. In cabinetul de ecografie sunt   numerosi medici care efectueaza investigatii imagistice, existand si posibilitatea efectuarii de ecografii musculoscheletale, de catre dr. Livia Puscas, medic specialist reumatologie.

Pretul pentru o ecografie musculoscheletala (articulara si/sau de parti moi) este de 130 de lei. Un pachet care contine consultatie de reumatologie si ecografie musculoscheletala are un tarif de 240 de lei.

In privinta calitatii serviciilor, cel mai bine vorbesc despre ele review-urile celor care au beneficiat de ele. In majoritate, oamenii sunt multumiti, spunand ca personalul este foarte amabil, da dovada de rabdare si empatie, iar comunicarea cu personalul de la receptie este eficienta. Pentru multi, este un plus si faptul ca exista parcare privata. Unii spun insa ca au fost tratati cu superficialitate sau ca au asteptat mai bine de o ora pentru recoltarea analizelor.

3. Asteco

Centrul Medical Asteco este specializat pe diagnosticul si tratamentul non-chirurgical a numeroase afectiuni medicale. Echipa este una numeroasa, din care fac parte 20 de medici din 15 ramuri medicale, care ofera servicii atat in sistem privat, cat si prin Casa de Asigurari de Sanatate sau prin asiguratori particulari. Asteco a fost deschis in 2010, ca un centru integrat de nutritie-endocrinologie-diabetologie, iar pe parcurs echipa a fost formata cu grija, dintre medici care impartasesc aceeasi dorinta pentru un act medical profesionist. Pe partea de ecografie, se realizeaza o multime de investigatii imagistice, inclusiv in cazul articulatiilor.

Pretul pentru o ecografie musculoscheletala este de 150 de lei la Asteco.

Serviciile oferite de centrul medical Asteco sunt, in general, apreciate de clienti. Acestia spun ca au fost intampinati cu amabilitate si ca activitatea medicala a fost ireprosabila, in cazul lor. Rabdarea si implicarea par sa fie caracteristici comune la acest centru medical, potrivit pacientilor. Sunt si oameni nemultumiti, care spun ca li s-au anulat programarile sau ca personalul de la receptie este ineficient.

4. Promedis

Echipa medicala de la Centrul Medical Promedis este alcatuita din specialisti cu experienta, care ofera asistenta medicala la un nivel inalt. Exista o gama vasta de specialitati si servicii medicale, printre care se afla si investigatiile imagistice. In cabinetul de ecografie se realizeaza: ecografii abdominale, mamare, tiroidiene, Doppler venoase, dar si ecografii musculoscheletale.

Tariful unei ecografii musculoscheletale este de 200 de lei la Promedis.

Parerile sunt destul de impartite in ceea ce priveste gradul de satisfactie in urma serviciilor de care clujenii au beneficiat la Promedis. Unii spun ca au fost abordati cu un ton placut, cu profesionalism si seriozitate si ca personalul este foarte competent. Aprecieri mai primesc si modul cum arata clinica si curatenia. Altii sunt nemultumiti ca au asteptat mult timp peste ora programata sau ca  au fost trimisi acasa fara sa le fie rezolvata problema de sanatate.

5. Interservisan

Interservisan este un centru medico-chirurgical ce a fost inaugurat in 1993, in Cluj-Napoca, de catre prof. univ. dr. Teofil Pop. In momentul deschiderii, functionau in policlinica 14 cabinete de specialitate, dotate cu aparatura inovatoare, si un laborator. Noua cladire a fost data in folosinta in iunie 2004 si este dotata cu sali de operatie, saloane moderne si cabinete de consultatie. Aparatura de ultima generatie si personalul medical profesionist dau valoare celor doua clinici (Gheorghieni si Motilor). Se pot efectua aici si numeroase ecografii, printre care si ecografii musculoscheletale, de catre personal medical cu experienta.

Pretul unei ecografii musculoscheletale este de 220 de lei.

In ceea ce priveste opiniile pacientilor in legatura cu serviciile clinicilor Interservisan, acestea sunt si pro, si contra. Cei din prima categorie au subliniat ca sunt conditii de cazare bune, medicii sunt bine pregatiti, iar interactiunea cu intreg personalul a fost una de bun augur. In schimb, sunt persoane care spun ca se intra in cabinete dupa mult timp de asteptare, ca se plateste tariful consultatiei inainte de consultatia propriu-zisa si ca se simte lipsa de organizare.

Concluziile noastre

In cazul in care trebuie sa faci o ecografie musculocheletala in Cluj, ai de unde alege, pentru ca sunt numeroase clinici ce ofera posibilitatea efectuarii acestei investigatii imagistice.

Preturile ecografiilor sunt destul de apropiate la toate cabinetele prezentate in articol si nu sunt foarte mari, astfel ca oriunde ai alege sa efectuezi examinarea imagistica, vei face o alegere buna si din punct de vedere financiar.