Meniu

Ecografie musculoscheletala Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Recomandarea catre o ecografie musculoscheletala in Galati o poate face medicul specialist sau cel de familie, pentru a stabili cu exactitate un diagnostic, in vederea tratarii anumitor probleme sau afectiuni. 

Ecografia musculoscheletala este solicitata in special pentru evaluarea si diagnosticarea durerilor musculare si articulare (sold, umeri, genunchi), dar si pentru a evalua leziunile sportive sau traumatisme precum: rupturi de tendoane sau ligamente, fracturi, entorse. Totodata, acest tip de ecografie este relevant si pentru evaluarea unor afectiuni precum artrita sau bursita. In continuare vei descoperi unde anume poti efectua aceasta investigatie in Galati si cat costa.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie musculoscheletala
Rating
Website
ReumaDiagnostic
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie musculoscheletala este 150 Ron
 • Abordare multidisciplinara
 • Servicii unice in regiune
 • Medici cu o vasta pregatire
 • Ecografii musculoscheletale cu sau fara consultatie
 • Aparatura performanta
 • Buna comunicare medic-pacient
DC Clinic
120 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie musculoscheletala este 120 Ron
 • Medici cu experienta
 • Echipamente moderne
 • Numeroase servicii medicale
 • Nu se respecta programarile
 • Preturi mai mari fata de alte clinici
Dr. Mihaela Sarbu
130 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie musculoscheletala este 130 Ron
 • Medic cu experienta, care a efectuat rezidentiatul in Spania
 • Poate fi gasita la centrele Remenix si Delfinul
 • Efectueaza ecografii musculoscheletale
 • Atitudine pro-pacient
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cat costa sa faci o ecografie musculoscheletala in Galati?   

Pretul pentru o ecografie musculoscheletala este diferit in Galati, dupa cum poti vedea si in tabelul de mai jos. Sunt diversi factori care pot influenta pretul final al ecografiei: numarul de zone pe care se efectueaza (una sau mai multe), calitatea si performanta aparaturii, medicul care o efectueaza si interpreteaza sau clinica in care acesta isi desfasoara activitatea.

Iata in ce clinici poti efectua ecografie musculoscheletala in Galati?

Am identificat trei clinici care au in oferta de servicii ecografia musculoscheletala, in Galati. Te invitam sa descoperi mai multe informatii utile despre ele in cele ce urmeaza!

1. ReumaDiagnostic

ReumaDiagnostic este un centru medical din Galati dedicat afectiunilor musculoscheletale. Serviciile oferite aici includ: reumatologie, kinetoterapie, ortopedie, imagistica. Echipa acestei clinici este alcatuita din medici cu experienta vasta si cu o pregatire temeinica, printre care se afla si conf. univ. dr. Nicolae Sarbu, medic primar radiologie si imagistica medicala, cu supraspecializare in imagistica musculoscheletala si neuroradiologie. ReumaDiagnostic ofera servicii unice in regiune, printr-o abordare moderna, multidisciplinara, a patologiilor musculoscheletale. Exista posibilitatea si de intrunire a comisiei medicale interne pentru cazurile complexe.

Pretul pentru o ecografie musculoscheletala este de 150 de lei, pentru o zona, iar pentru doua zone, tariful este de 250 de lei. 

Serviciile ReumaDiagnostic sunt foarte apreciate pe internet, pacientii enumerand diverse aspecte pozitive: profesionalism, empatie, atentie pentru pacienti, concept nou, clinica moderna si bine dotata. Unii spun chiar ca aceasta clinica este cea mai buna la care au fost vreodata, datorita personalului foarte bine pregatit si a calitatii serviciilor.  

Vezi parerile pacientilor despre ReumaDiagnostic
Vezi Pareri

2. DC Clinic

DC Clinic este o clinica privata care are un portofoliu extins de servicii medicale, de la ecografie musculoscheletala, la tratamente nechirurgicale pentru varice, urologie, ginecologie, boli de nutritie, cardiologie etc. Bogata experienta profesionala a medicilor de aici ridica foarte mult calitatea serviciilor, inclusiv in ceea ce priveste ecografiile, care sunt efectuate de catre dr. Monica Marinescu, medic primar radiologie si imagistica medicala.

Pretul pentru o ecografie musculoscheletala efectuata la DC Clinic este de 120 de lei. 

Majoritatea pacientilor acestei clinici medicale sustin ca medicii sunt atenti si implicati in activitatea pe care o desfasoara si ca echipamentele utilizate sunt moderne. De asemenea, s-a notat si ca personalul din clinica este amabil, oferind toate informatiile care i se solicita, cu calm si rabdare. Totusi, in unele recenzii, galatenii sunt nemultumiti ca nu se respecta programarile si ca preturile sunt foarte mari.

3. Dr. Mihaela Sarbu

Dr. Mihaela Sarbu este medic primar reumatologie in Galati. Intre 2011 si 2015 a efectuat rezidentiatul la Hospital del Mar Barcelona, dupa ce a efectuat stagii clinice in cadrul spitalelor Elias, Colentina si Universitar din Bucuresti. Este absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti si membru al Societatilor Belgiana si Spaniola de Reumatologie, participand activ si la congrese internationale de reumatologie. In prezent, isi desfasoara activitatea la centrele medicale Remenix si Delfinul din Galati. Medicul realizeaza si ecografii musculoscheletale, dar si: consultatii, infiltratii intra-articulare si periarticulare, capilaroscopii.

Tariful unei ecografii musculoscheletale este de 130 de lei la acest medic.

In recenziile postate pe internet, pacientii vorbesc la superlativ despre dr. Mihaela Sarbu, pe care il considera printre cei mai buni in serviciile de reumatologie din Galati. Buna pregatire si profesionalismul care o caracterizeaza pe dr. Sarbu se completeaza perfect cu caldura si amabilitatea cu care isi trateaza pacientii, dupa cum acestia declara, rezultand o experienta placuta pentru fiecare dintre acestia.

Concluziile noastre

O ecografie musculoscheletala realizata in Galati este cheia catre depistarea problemelor articulatiilor, tendoanelor, ligamentelor si muschilor din anumite zone ale corpului, fie in urma unor accidentari sau lovituri, fie a durerilor aparute fara vreun motiv aparent.

In Galati sunt trei clinici pe care le poti viza in cazul unei ecografii de acest tip. In aceste locatii poti gasi medici cu experienta vasta, care pot interpreta imaginile cu exactitate, pentru a oferi un diagnostic precis.