Meniu

Ecografie musculoscheletala Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Afectiunile articulatiiilor si tendoanelor sunt din pacate foarte frecvente atat pentru persoanele care duc o viata activa, cu exercitii fizice intense, cat si pentru persoanele in varsta, acestea putandu-si investiga durerile articulare, starea ligamentelor, tendoanelor si muschilor, precum si inflamatiile printr-o ecografie musculoscheletala in Ploiesti. Indiferent de varsta, te poti confrunta la un moment dat cu probleme legate de sanatatea aparatului locomotor si iti poate fi recomandata examinarea imagistica prin tehnologia cu ultrasunete.

De obicei problema este suparatoare atunci cand cauti o clinica din Ploiesti in care sa efectuezi ecografie musculoscheletala, de aceea nu ai nici timpul, nici dispozitia pentru a face o cercetare a serviciilor medicale din oras. In multe privinte, vei gasi articolul de fata lamuritor pentru a te ajuta sa identifici conditiile in care se realizeaza ecografia musculoscheletala si la ce ar trebui sa te astepti in legatura cu clinica spre care trebuie sa te indrepti.

Cat costa ecografia musculo-scheletala in Ploiesti?

Daca esti in cautarea unui cabinet de imagistica in care sa beneficiezi de o ecografie musculoscheletala in Ploiesti, fie ca este pentru tine, fie ca este pentru copilul tau, vei dori sa afli unde poti merge pentru servicii de calitate si preturi accesibile. Pentru lamurirea acestor prime aspecte, poti consulta tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie musculoscheletala
Rating
Website
As Medical
Clinica-Verificata
280 Ron
  • Pretul unei Ecografii musculoscheletale este 280 Ron
  • Consultatii si tratamente de nota 10
  • Medici profesionisti
  • Interior primitor
  • Personal amabil
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru ecografie musculo-scheletala in Ploiesti?

Atunci cand o singura clinica face ecografie musculoscheletala in Ploiesti, inainte de a face programarea pentru investigatie, vei dori sa afli cat mai multe informatii despre ea si despre calitatea serviciilor pe care le presteaza si, in special despre examinarile cu ultrasunete pe care le pot accesa ploiestenii sau prahovenii. Dupa parcurgerea sectiunii urmatoare a articolului, vei decide daca exigentele in materie de rezolvarea si elucidarea unor probleme de sanatate ale muschilor si articulatiilor iti pot fi satisfacute la Ploiesti sau este cazul sa iei in considerare deplasarea catre Capitala.

As Medical

La Clinica AS Medical, medicii specializati si experimentati efectueaza ecografii pentru pacienti de toate varstele, utilizand echipamente moderne de ultima generatie: ecografie abdominala totala, ecografie urologica, ecografie cardiaca, ecografie transvaginala, ecografie pelvina, ecografie de urmarire sarcina, ecografie de sold nou-nascuti, ecografie musculoscheletala copii, ecografie Doppler arterial, venos, carotidian, ecografie mamara, ecografie tiroidiana, ecografie mic bazin si ecografie de parti moi. Pentru ecografia musculoscheletala efectuata copiilor, investigatia este realizata de dr. Valentina Contanu, medic specialist ortopedie pediatrica, avand competente in ecografia musculo-articulara si atestat national in ecografia aparatului locomotor, iar pentru adulti, te vei adresa dr. Alexandra Goicea, medic specialist medicina interna, cu atestat de studii complementare in ultrasonografie generala. De asemenea, pacientii adulti pot conta pe serviciile dr. Valentina Bogatoiu Balcanuta, medic primar radiologie si imagistica medicala. As Medical este o clinica multidisciplinara in Ploiesti, in care echipa de medici specializati in diverse ramuri ale medicinei conlucreaza pentru intocmirea unui diagnostic corect si rapid.

Pretul ecografiei musculoscheletale este de 280 de lei.

Pacientii clinicii consemneaza experiente multumitoare la As Medical. Ei apreciaza ca centrul este un adevarat as pe piata serviciilor de sanatate din Ploiesti, cu prestatii de nota 10, medici profesionisti, bine pregatiti, un interior primitor si personal amabil. Unii pacienti spun ca au avut probleme cu inregistrarea programarilor, avand surpriza sa nu figureze in sistem cand s-au prezentat la data si ora stabilite.

Vezi parerile pacientilor despre As Medical
Vezi Pareri

Concluzii

Asa cum ai realizat din lectura articolului, nu este cazul sa iti planifici o deplasare catre Capitala pentru investigatia imagistica de care ai nevoie, intrucat poti realiza cu succes ecografie musculo-scheletala in Ploiesti, la clinica de top prezentata mai sus. Calitatea prestatiilor este neindoielnica in ceea ce priveste examinarile cu ultrasonografie, data de profesionalismul si experienta medicilor, de aparatura performanta si de standardele inalte la care functioneaza centrul medical polivalent din oras, considerat de pacienti un as in serviciile de sanatate private din Prahova.