Meniu

Ecografie musculoscheletala Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Anumite afectiuni ca problemele experimentate la nivelul muschilor, articulatiilor si tendoanelor nu pot fi depistate prin metode conventionale, ci este nevoie de o interventie mult mai aprofundata, cum este ecografia musculoscheletala. In Timisoara ai ocazia de a descoperi o multime de clinici care sa ofere astfel de investigatii la o calitate superioara, pentru a obtine rezultate precise. 

Timisoara este un oras dezvoltat in ceea ce priveste domeniul de sanatate, pe piata medicala existand o multime de cabinete si clinici dotate cu aparaturi performante si cu medici de exceptie. Citeste in continuare si descopera selectia de clinici pe care ti-am pregatit-o in cele ce urmeaza. 

Cat costa o ecografie musculoscheletala in Timisoara?

Fiecare clinica specializata in ecografii musculoscheletale din Timisoara are propriile sale preturi. Acestea sunt influentate, de regula, de eficienta echipamentelor medicale utilizate, dar si de experienta doctorilor. Iata care sunt tarifele aplicate in orasul tau conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie musculoscheletala
Rating
Website
Sophia Center
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii musculoscheletale este 150 Ron
 • Personal profesionist, amabil si atent la detalii
 • Rezultate precise
 • Investigatii multiple si profesionale
 • Rating ridicat
Artrokinetica
100 Ron
 • Pretul unei Ecografii musculoscheletale porneste de la 100 Ron
 • Investigatii multiple si profesionale
 • Rezultate precise si prompte
 • Personal medical bine pregatit, amabil si empatic
 • Preturi mici
 • Aparatura de ultima generatie
MedLife Medici's
125 Ron
 • Pretul unei Ecografii musculoscheletale este 125 Ron
 • Prestatie medicala ireprosabila
 • Rating ridicat
 • Medici cu experienta
 • Preturi accesibile
 • Programari nerespectate
Clinica Muller
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii musculoscheletale este 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Cadru medical implicat, profesionist, de incredere si serios
 • Echipamente de ultima generatie
 • Preturi accesibile
 • Atmosfera placuta
Centrul Medical Klass
135 Ron
 • Pretul unei Ecografii musculoscheletale porneste de la 135 Ron
 • Servicii multiple si calitative
 • Aparatura performanta
 • Preturi accesibile
 • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care se efectueaza ecografia musculoscheletala in Timisoara

Rezultatele cautarii pe Google a clinicilor specializate in ecografia musculoscheletala in Timisoara pot fi coplesitoare, pentru ca exista o multime de variante pentru care poti opta, insa, din pacate, nu stii si care optiune este cea potrivita pentru tine. Partea buna este ca, mai jos, ai pregatita o lista cu cinci dintre cele mai bune clinici pe care le poti lua in considerare. Iata care sunt acestea si care este impresia celorlalti pacienti care au beneficiat de serviciile lor: 

1. Sophia Health Center

Sophia Heath Center este locul in care pacientii pot beneficia de o ecografie musculoscheletala in Timisoara; procedura care se afla sub coordonarea dr. Razvan Susan. Medicul are experienta necesara pentru a desfasura investigatiile cu atentie si pentru a interpreta corect rezultatele obtinute. In cadrul unei astfel de proceduri, medicul are posibilitatea de a verifica daca suferi de: tendinite si rupturi de tendoane, contuzii si rupturi de ligamente, entezite, bursite, ruptura de menisc, rupturi musculare. De asemenea, acesta poate sa verifice si daca suferi de afectiuni reumatologice, cum ar fi: artroza, artropatii cristaline sau sindromul Raynaud sau de cele neurologice, cum ar fi sindromul de tunel carpian. 

Pretul pentru o ecografie musculoscheletala este de 150 lei.

Potrivit recenziilor pacientilor, interventiile practicate in cadrul centrului de sanatate Sophia sunt de o calitate superioara, toata lumea avand posibilitatea de a obtine rezultatele dorite si corect interpretate. Personalul medical este amabil, profesionist si atent la nevoile pacientului sau, venind intotdeauna cu solutii eficiente la problemele pe care le experimenteaza.

Vezi parerile pacientilor despre Sophia Health Center
Vezi Pareri

2. Artrokinetica

Clinica Artrokinetica este specializata in reumatologie, recuperare medicala, medicina interna, balneo-fizioterapie, cardiologie si ecografie musculoscheletala. In Timisoara, pacientii au ocazia de a beneficia de o prestatie medicala de exceptie in cadrul acestei clinici, datorita aparaturilor folosite, dar si datorita experientei vaste a cadrului medical. Pe langa ecografia musculoscheletala, cabinetul mai ofera si: ecografie abdominala, tiroidiana, mamara, vasculara. Dr. Motoc Delia este medicul specializat in medicina interna, reumatologie si ecografie, care iti va fi alaturi in efectuarea acestei investigatii imagistice. 

Pretul pentru o ecografie musculoscheletala porneste de la 100 lei.

Cei care au apelat la serviciile clinicii Artrokinetica din Timisoara au constatat ca personalul este foarte bine pregatit si amabil, cabinetul este modern, iar preturile sunt mici in ciuda procedurilor complexe. Aparatura este de ultima generatie, iar echipa medicala este profesionista, intelegatoare si empatica. 

3. MedLife Medici’s

MedLife Medici’s este un centru medical care cuprinde o multime de specialitati, printre care se numara si examinarile ecografice, ca ecografia musculoscheletala. In Timisoara, acest centru medical este suficient de cunoscut pentru serviciile calitative pe care le pune la dispozitia tuturor pacientilor, multi dintre ei fiind multumiti. Medicul care se ocupa de ecografia musculoscheletala (a partilor moi) este dr. Alexandra Florenta Ionescu, medic pediatru. Examinarea poate sa fie pusa in aplicare atat pentru adulti, cat si pentru copii. 

Pretul pentru o ecografie musculoscheletala este de 125 lei.

Rating-ul clinicii este ridicat, datorita prestatiei medicale ireprosabile, dar si datorita aparaturilor performante care se utilizeaza in timpul diverselor proceduri si investigatii. Promptitudinea, profesionalismul, implicarea si altruismul sunt cateva dintre calitatile pe care pacientii le-au apreciat foarte mult la personalul medical. Timpul de asteptare in salon poate fi putin ridicat in unele perioade aglomerate.

4. Clinica Muller

Clinica Muller se adreseaza tuturor pacientilor care vor sa efectueze o ecografie musculoscheletala in Timisoara la o calitate superioara. Dr. Catalin Mitrulescu, medic specialist in ortopedie-traumatologie, este specializat in realizarea ecografiilor musculoscheletale, in infiltratii, punctii intraarticulare, traumatismele aparatului locomotor si in chirurgia mainii. Echipa medicala din cadrul clinicii pune foarte mult accent pe procesul de analizare atenta a pacientului, astfel incat sa se identifice cu precizie afectiunea de care sufera, iar, ulterior, sa se identifice planul corect de tratament. 

Tariful aplicat la clinica Muller pentru o ecografie musculoscheletala este de 150 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, pacientii au fost incantati de serviciile clinicii, datorita gradului ridicat de implicare a cadrelor medicale, dar si datorita investigatiilor imagistice de inalta performanta. Echipa medicala este profesionista, de incredere si serioasa, fiind intotdeauna atenta la nevoile pacientilor sai. De asemenea, echpamentele utilizate au o calitate superioara.

5. Centrul Medical Klass

Centrul Medical Klass este o alta varianta pe care o poti lua in considerare daca esti in cautarea unui cabinet specializat in ecografia musculoscheletala in Timisoara. Serviciile puse la dispozitie sunt atat pentru adulti, cat si pentru copii, clinica fiind dotata cu aparaturi, echipamente si instrumente medicale de generatie noua. Echipa medicala are specializari si intrebuintari multiple, printre acestea numarandu-se si: analizele de laborator, medicina de familie, fizioterapia si kinetoterapie pentru adulti si copii. Din fericire clinica are un contract incheiat cu CAS, motiv pentru care multe dintre serviciile medicale sunt decontate. La capitolul investigatiilor imagistice, pacientii mai pot beneficia si de alte examinari, pe langa ecografia musculoscheletala, cum ar fi: ecografie abdominala, mamara, vasculara, cardiaca. La copii, se poate opta pentru: ecografie de sold, musculoscheletala, transfontanelara, abdominala si tiroidiana, fara ca cele din urma sa beneficieze de decontare CAS. 

Pretul pentru o ecografie musculoscheletala porneste de la 135 lei.

Impresiile pacientilor sunt impartite. Unele persoane spun ca sunt multumite de profesionalismul echipei medicale, de aparatura utilizata si de serviciile ireprosabile. Cu toate acestea, exista si pacienti care pun accentul pe lipsa de profesionalism a personalului medical, cat si a celui de la receptie. Exista si cazuri in care pacientii au mentionat ca durata sedintelor a fost scurtata. Din fericire, nu exista relatari negative cu privire la investigatiile ecografice musculoscheletale.

Concluzii

Esti in cautarea unei clinici specializate in ecografia musculoscheletala din Timisoara? Din fericire, variantele prezentate in cele de mai sus sunt atent selectate, pentru a te bucura de o experienta placuta si de o prestatie medicala ireprosabila. Efectueaza astfel de investigatii in mod regulat pentru a te asigura ca esti complet sanatos.