Meniu

Ecografie parti moi Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti ecografie parti moi in Bucuresti si nu stii care este cea mai buna solutie pentru o examinare rapida si prompta care sa il ajute pe medicul tau sa puna un diagnostic corect al afectiunii cu care te confrunti si sa iti aplice tratamentul adecvat. Problema de sanatate a inceput deja sa te intrige sau sa te deranjeze si este nevoie de o clarificare care nu mai sufera amanare, ceea ce inseamna ca nu ai timp sa cercetezi care este cea mai buna clinica in care ai putea sa faci investigatia cu ultrasunete.

Articolul de fata iti vine in ajutor, identificand clinicile si cabinetele din Bucuresti in care ai putea obtine o ecografie parti moi de calitate, intr-un timp scurt, fara prelungirea disconfortului in care te afli in prezent.

Ce optiuni ai pentru ecografie de parti moi in Bucuresti? 

Pentru ca vorbim despre Capitala, optiunile pentru ecografia de parti moi in Bucuresti sunt multiple, insa te intereseaza desigur cele mai bune servicii in acest sens. Adresandu-te unui centru de imagistica din tabelul de mai jos, ai toate sansele sa obtii o investigatie cu ultrasunete realizata temeinic, in timp util. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie parti moi
Rating
Website
Dr. Tanasache
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii de parti moi este 150 Ron
 • Medic profesionist
 • Amabilitate si empatie fata de pacienti
 • Explicatii oferite pe tot parcursul examinarii
 • Se respecta programarile
Dr. Marconescu Paun
100 Ron
 • Pretul unei Ecografii de parti moi este 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist
 • Calm si rabdare in relatie cu pacientii
 • Explicatii pe intelesul pacientilor, ale imaginilor obtinute la ecograf
Echo Med
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii de parti moi este 200 Ron
 • Medic profesionist
 • Rabdare si calm in abordarea pacientilor
 • Raspunsuri la toate intrebarile
 • Sfaturi competente
Donna Medical
240-285 Ron
 • Pretul unei Ecografii de parti moi este 240-285 Ron
 • Profesionalismul medicilor
 • Servicii medicale integrate in acelasi spatiu
 • Curatenie
 • Nu se respecta programarile
 • Comportamentul personalului de la receptie necesita imbunatatiri
 • Preturi mari
Imamed
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii de parti moi este 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalismul si promptitudinea personalului
 • Programari rapide si respectate
 • Amabilitate
 • Cadru curat si primitor
 • Timp mare de asteptare in unele situatii
 • Unii pacienti sustin ca au primit consultatii superficiale
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor in care poti face ecografie de parti moi in Bucuresti

Oamenii nu sunt programati sa actioneze dupa indicatii si recomandari, de aceea au nevoie de propria judecata si de propriile criterii de ierarhizare inainte de a lua o decizie, ceea ce este perfect valabil si pentru alegerea clinicii sau cabinetului in care vei merge pentru ecografie de parti moi in Bucuresti. Informatiile din sectiunea urmatoare a articolului, de prezentare a centrelor medicale de imagistica din clasament, te vor ajuta sa iei cea mai buna hotarare in functie de calitatea serviciilor, aparatura disponibila, limita de buget pe care il vei aloca investigatiei si parerile pacientilor care au beneficiat de tratamente aici. 

1. Dr. Roxana Tanasache

Sub numele Ecografie Bucuresti functioneaza cabinetul dr. Roxana Tanasache, medic specialist in medicina nucleara, participant la numeroase cursuri si conferinte de imagistica medicala, care ofera pacientilor servicii de ecografie abdominala, ecografie mamara, ecografie tiroidiana si ecografie parti moi. Experienta de peste 15 ani a medicului in lucrul cu ecograful, aparatura performanta, de la producatori renumiti pe plan international, precum si amplasarea centrala a cabinetului, pe Bulevardul Unirii nr. 55, recomanda aceasta unitate medicala pentru realizarea de investigatii cu ultrasunete la standarde inalte.

Pentru o ecografie de parti moi in Bucuresti, la cabinetul dr. Roxana Tanasache vei plati 150 de lei.

Pacientii si-au exprimat multumirea pentru serviciile acestui cabinet prin intermediul recenziilor de pe Google. Ei considera ca medicul este de un profesionalism ireprosabil, la care se adauga empatie si buna comunicare cu pacientii, insotita de explicatii pe tot parcursul examinarii, legate de procedura si de imaginile obtinute la ecograf. Experienta la ecograf in acest centru este comparata cu vizita la un prieten, iar pacientii spun ca programarile se respecta cu punctualitate.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Roxana Tanasache
Vezi Pareri

2. Dr. Paun Marconescu

De multe ori, experienta unui medic bun face diferenta in ceea ce priveste realizarea investigatiilor imagistice, si ecografia de parti moi nu face exceptie. Cabinetul dr. Paun Marconescu din Bucuresti este locul in care ai putea sa obtii o investigatie riguroasa si o interpretare temeinica a rezultatelor acesteia, realizata de un medic primar in medicina interna si competente in ecografie cu peste 30 de ani de experienta in lucrul cu pacientii si aproximativ 100.000 de ecografii realizate in cadrul Spitalului „N. Malaxa”, in care activeaza si in prezent. Cabinetul privat functioneaza in sectorul 4 al Capitalei din anul 2015.

Preturile cabinetului sunt afisate pe site-ul web. Ecografia de parti moi te va costa aici 100 de lei.

Pacientii se declara multumiti de prestatiile cabinetului, apreciind ca serviciile sunt de calitate, medicul Paun Marconescu este un profesionist, caracterizat de calm si rabdare in relatie cu pacientii. De asemenea, se mentioneaza faptul ca doctorul explica amanuntit, pe intelesul pacientului, imaginile obtinute cu ajutorul ecografului.

3. Echo Med

Echo Med, este Cabinetul Medical Individual de Medicina generala si Ecografie al dr. Daniela Maris, medic specialist in medicina de familie si ecografist, care pune la dispozitia pacientilor o gama variata de servicii medicale la un pret accesibil: consultatii de medicina generala pentru copii si adulti, consultatii de nutritie, ecografie de sarcina, ecografie tiroidiana, ecografie mamara, ecografie de parti moi, electrocardiograma si diverse proceduri de tratament. Cabinetul din Bucuresti si-a inceput activitatea in anul 2000, medicul propunand nu numai o abordare cu responsabilitate si seriozitate a profesiei medicale, ci si tratarea pacientilor din perspectiva unui medic crestin, cu empatie si daruire.

Preturile pentru serviciile cabinetului pot fi consultate pe site-ul web. Tariful pentru o ecografie de parti moi este de 200 de lei pentru o zona a corpului.

Opiniile pacientilor fata de cabinetul Echo Med sunt pozitive. Acestia considera ca dr. Daniela Maris este un medic profesionist, care abordeaza pacientii cu rabdare si calm, raspunde la toate intrebarile acestora si ofera sfaturi competente.

4. Donna Medical Center

Ecografia de parti moi se poate realiza in Bucuresti si la Centrul de excelenta in Ecografie de la Donna Medical Center, unde poti conta pe experienta de medicilor imagisti, fiecare dintre ei avand in portofoliul de lucru zeci de mii de examene ecografice efectuate de-a lungul a 15-30 de ani de specializare in aceasta tehnica de diagnostic. Donna Medical Center este o clinica medicala privata dedicata femeilor, cu servicii integrate din toate ramurile medicale, infiintata in anul 2011 in Bucuresti de catre dr. Elena-Claudia Teodorescu, doctor in stiinte medicale, medic primar Radiologie si Imagistica medicala, expert in senologie.

Lista ampla de servicii si tarifele practicate la aceasta clinica se regasesc pe site-ul web. Pretul ecografiei de parti moi este de 240-285 de lei.

Pacientii Donna Medical Center consemneaza in recenziile de pe Google experiente diferite inregistrate la aceasta clinica. Aspectele pozitive implica profesionalismul medicilor, curatenia din interior si posibilitatea accesarii de servicii diferite de investigatii si tratament in cadrul aceluiasi centru. Pe de alta parte, multi pacienti sustin ca nu se respecta programarile, ca personalul de la receptie nu are un comportament caracterizat de amabilitate si ca preturile practicate de clinica sunt mari.

5. Imamed

De o investigatie concludenta prin ecografie de parti moi ai putea benefia si la clinica Imamed, specializata pe servicii de imagistica medicala, mamografii, ecografii, RMN si CT. Centrul medical realizeaza examinari ecografice complete, cu echipament de ultima generatie GE, fabricat in anul 2021. Sub umbrela Imamed se regaseste atat clinica din Bucuresti, care functioneaza inca din anul 2015, cat si o clinica in Constanta.

Preturile sunt diferentiate in functie de oras si apar separat pe site-ul web pentru cele doua centre de imagistica ale bradului Imaned. Ecografia de parti moi te va costa 200 de lei la clinica din Bucuresti.

Cei mai multi dintre pacientii care au scris recenzii pe Google pentru acest centru mentioneaza ca au avut parte de servicii medicale de calitate, de profesionalismul si promptitudinea personalului, de programari rapide si respectate, de amabilitatea personalului, intr-un cadru curat si primitor. Pe de alta parte, sunt si pacienti care reclama ca au avut mult de asteptat si ca au primit consultatii superficiale din partea unora dintre medicii clinicii.

Concluzii

Pentru ecografia de parti moi, in Bucuresti iti stau la dispozitie clinici, cabinete si centre de imagistica de top, la standarde medicale ridicate, in care activeaza medici profesionisti cu experienta in domeniu, care folosesc aparatura moderna pentru examinarile cu ultrasunete.

Nu mai amana efectuarea investigatiei si fa-ti o programare la una dintre unitatile medicale prezentate in clasamentul de mai sus, pentru a beneficia de o ecografie de parti moi necesara medicului tau pentru a intocmi un diagnostic si a recomanda un tratament eficient cat mai curand.