Meniu

Ecografie Piatra Neamt

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ti-ai propus sa te ocupi mai mult de sanatatea ta si vrei sa efectuezi proceduri ecografice in Piatra Neamt pentru identificarea timpurie a diverselor patologii ale corpului? Atunci ai intrat pe articolul potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza, vei avea pregatite toate informatiile necesare pentru a efectua o astfel de investigatie la standarde inalte si in conditii sigure. 

Te-ai confruntat in ultima vreme cu anumite probleme de sanatate care ti-au afectat profund starea de spirit, motiv pentru care vrei sa apelezi la ajutorul clinicilor din Piatra Neamt? Noi te incurajam sa iei in considerare ecografiile realizate la nivelul diverselor zone ale corpului pentru a identifica in mod clar care este afectiunea pe care o experimentezi, dar si care este solutia potrivita. Medicii din cadrul clinicilor de specialitate te vor ghida spre un tratament care sa functioneze cel mai bine pentru tine. 

Cat costa o ecografie in Piatra Neamt?

Preturile pentru o ecografie in Piatra Neamt sunt diferite de la o clinica la alta, mai ales in functie de tipul de investigatie ales. De exemplu, pretul pentru o ecografie abdominala nu poate fi identic cu cel al unei ecografii la genunchi, pentru ca aparaturile utilizate pot fi diferite si pentru ca nivelul de dificultate difera de la o procedura la alta. In plus, o influenta uriasa o au si medicii din cadrul clinicii. Citeste mai departe si afla, conform tabelului de mai jos, care sunt preturile aplicate in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie
Rating
Website
Programare Online
Connect Medical
1 Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie porneste de la 100 Ron
 • Aparatura moderna
 • Medici primari
 • Gama variata de servicii
 • Program flexibil
 • Atmosfera calda
 • Conditii optime de confort
Ciocoiu Med
2
120 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie porneste de la 120 Ron
 • Diagnostic precis
 • Colectiv medical empatic, cald, rabdator, atent la detalii si profesionist
 • Rezultate precise
 • Prestatie medicala ireprosabila
 • Aparatura performanta
Cardiomed Clinic
3
200 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie porneste de la 200 Ron
 • Profesionalism, seriozitate si atentie la detalii
 • Atmosfera prietenoasa
 • Cabinet recent renovat
 • Aparatura moderna
 • Servicii ireprosabile
MedLife
80 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie porneste de la 80 Ron
 • Preturi accesibile
 • Echipa medicala implicata
 • Aparatura performanta
 • Servicii multiple
 • Nerespectarea programarilor
Clinica Sf. Andrei
120 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie porneste de la 120 Ron
 • Investigatii profesionale
 • Recomandari de tratamente eficiente
 • Aparatura performanta
 • Atitudinea medicilor este uneori superficiala
 • Nerespectarea programarilor
Asclepion
100 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie porneste de la 100 Ron
 • Amabilitatea personalului medical
 • Investigatii ecografice profesionale
 • Experienta vasta
 • Lipsa de organizare
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 6 clinici specializate in ecografie in Piatra Neamt

Clinicile in cadrul carora se efectueaza ecografii in Piatra Neamt sunt numeroase, datorita faptului ca orasul este dezvoltat din punct de vedere medical. Stim ca iti poate fi dificil sa te hotarasti cu privire la o singura clinica, motiv pentru care, in cele ce urmeaza, ti-am pregatit o lista cu unele dintre cele mai bune centre de imagistica din oras pe care poti conta. Iata care este si parerea celorlalte persoane care au beneficiat de serviciile institutiilor medicale amintite mai jos:

1. Connect Medical

Cei care isi doresc sa aiba acces la un portofoliu variat de ecografii in Piatra Neamt, au ca optiune centrul Connect Medical. In cadrul acestuia isi desfasoara activitatea doi medici bine pregatiti si cu experienta in domeniu: Dr. Corina Pintilie, medic primar in radiologie si imagistica medicala si Dr. Ionut Pintilie, medic primar in recuperare, medicina fizica si balneologie, cu competenta in ecografia aparatului locomotor. Alte ecografii ce pot fi realizate aici sunt ecografia abdominala, cea mamara, tiroidiana, de parti moi etc. Actul medical este sustinut de echipamentele moderne din dotarea centrului. Cu privire la programul medicilor, intalnirile cu Dr. Corina Pintilie se fac doar in baza unei programari, in timp ce Dr. Ionut Pintilie este prezent la cabinet de luni pana vineri. De asemenea, programarile se pot face foarte usor. 

Pretul de pornire pentru o ecografie este de 100 de lei, in cazul celei pleurale, iar daca este vorba de ecografia mamara, tariful creste la 250 de lei. 

Primul aspect pe care il observa oamenii inca din momentul in care pasesc in centrul Connect Medical este atmosfera calda si linistita. Medicii care isi practica meseria aici pun accent pe o abordare prietenoasa, astfel incat pacientii carea aleg serviciile centrului sa se simta cat mai in siguranta. Fiecare beneficiaza de respect, empatie si intelegere din partea personalului medical.

Vezi parerile pacientilor despre Connect Medical
Vezi Pareri

2. Ciocoiu MedConsult

Ciocoiu MedConsult este o clinica medicala specializata in cardiologie si ecografie in Piatra Neamt. Echipa medicala este caracterizata prin grija fata de pacient si prin experienta vasta in ceea ce priveste efectuarea ireprosabila a serviciilor medicale. Din dorinta de a raspunde nevoilor tuturor persoanelor care trec pragul cabinetului, clinica a fost dotata cu o aparatura de ultima generatie, care poate sa capteze imagini clare ale zonelor investigate. Rezultatele urmeaza sa fie interpretate ulterior de catre cadrele medicale. Dupa stabilirea diagnosticului potrivit, medicul poate sa recomande si un plan de tratament daca este necesar.

Pretul pentru o ecografie la Ciocoiu MedConsult porneste de la 120 lei si variaza in functie de investigatia aleasa. 

Conform recenziilor postate de pacienti, multi dintre acestia au declarat ca sunt multumiti de experienta pe care au avut-o. Colectivul medical a dat dovada de empatie, caldura, rabdare, atentie la detalii, profesionalism si seriozitate. De asemenea, aparatura folosita este de o performanta inalta, motiv pentru care rezultatele obtinute sunt precise. In plus, pentru ca au fost placut impresionati de prestatia echipei, pacientii recomanda cu incredere serviciile medicale ale clinicii.

3. Cardiomed Clinic

Cardiomed Clinic este un centru medical specializat in efectuarea ecografiilor in orasul Piatra Neamt. In cadrul sau, isi desfasoara activitatea o echipa de specialisti competenti, care reusesc sa raspunda tuturor nevoilor pacientilor, indiferent de problema de sanatate pe care o experimenteaza. Datorita experientei vaste a cadrelor medicale, serviciile sunt ireprosabile. Echipamentul utilizat este de ultima generatie, ceea ce inseamna ca rezultatele obtinute sunt precise, iar diagnosticul stabilit este corect. Pe langa realizarea ecografiilor, clinica mai este recunoscuta si pentru efectuarea unor servicii medicale de cardiologie, chirurgie vasculara, endocrinologie, nutritie si medicina interna.

Pretul pentru realizarea ecografiilor porneste de la 200 lei. 

Majoritatea pacientilor care au apelat la serviciile clinicii Cardiomed au avut parte de experiente placute, amintind de atmosfera prietenoasa din cabinet, dar si de experienta vasta a echipei medicale. Clinica a fost recent renovata, avand un aspect elegant si fiind dotata cu o aparatura moderna. Profesionalismul, seriozitatea si atentia la detalii sunt alte calitati care au fost apreciate de pacienti si pe care le-au consemnat in recenziile postate. 

4. MedLife

Micromedica este un cabinet medical care isi desfasoara activitatea inca din anul 1995 si care acum face parte din reteaua de clinici MedLife; din fericire, se adreseaza tuturor pacientilor care vor sa efectueze investigatii ecografice in Piatra Neamt. Pe langa acestea, cei interesati mai pot beneficia si de analize medicale, realizate la preturi accesibile. Personalul medical este atent la nevoile pacientilor, avand grija sa desfasoare servicii la o calitate superioara. Anii de pregatire si cursurile de specialitate urmate de-a lungul timpului si-au pus amprenta in mod pozitiv asupra fiecarei interactiuni a medicilor cu pacientii, cei din urma declarandu-se multumiti de prestatia lor. Echipamentele utilizate se ridica la standardele prestigioasei clinici, fiind de ultima generatie si performante.  

Pretul pentru o ecografie la MedLife incepe de la 80 lei si poate fi diferit in functie de investigatia aleasa.

Multi dintre cei care au ales sa treaca pragul clinicii s-au bucurat de o experienta placuta, datorita, cadrelor medicale, care i-au tratat cu amabilitate, seriozitate si mare atentie la detalii. De asemenea, aparatura utilizata este, fara nicio indoiala, calitativa si profesionala, ceea ce inseamna ca rezultatele obtinute sunt, de cele mai multe ori, exacte. Pe de alta parte, exista si pacienti care considera ca ar putea exista imbunatatiri in ceea ce priveste gestionarea programarilor, intrucat a fost consemnata nerespectarea acestora. 

5. Clinica Sf. Andrei

Clinca Medicala Sf. Andrei a fost deschisa in anul 2011, fiind o unitate medicala care ofera tuturor pacientilor posibilitatea de a beneficia de ecografii in Piatra Neamt la o calitate superioara. Pe langa aceste investigatii profesionale, pacientii mai pot avea parte si de consultatii de specialitate, analize de laborator, tratamente si servicii de recuperare. Din fericire, cabinetul a fost dotat cu o aparatura performanta, capabila sa obtina rezultate precise si rapide. De asemenea, echipa medicala isi desfasoara activitatea cu pasiune si dedicare, astfel incat fiecare persoana sa stie sigur ca este pe maini bune. 

Pretul pentru o ecografie porneste de la 120 lei.

Potrivit recenziilor postate de pacienti, parerile sunt atat pro, cat si contra, in aproape egala masura. Cu toate ca exista o multime de persoane care considera ca serviciile medicale ale clinicii sunt ireprosabile si ca aparatura utilizata este de inalta performanta, exista si pacienti care mentioneaza ca atitudinea medicilor a fost superficiala. De asemenea, programarile nu sunt respectate intotdeauna.

6. Asclepion

Fondata in 2003, scopul clinicii Asclepion a fost inca de la inceput sa se concentreze pe bunastarea si sanatatea pacientilor, prin servicii ecografice in Piatra Neamt la standarde inalte. Echipa medicala este definita prin atentie la detalii, grija, experienta vasta, incredere si transparenta, aspecte pe care pacientii le apreciaza de fiecare data. Aparatura medicala folosita in realizarea investigatiilor ecografice are capacitatea de a capta imagini clare, datorita faptului ca este de ultima generatie. Printre aceste investigatii se numara si: ecografie generala, mamara, de parti moi, tiroida.

Pretul pentru o investigatie ecografica porneste de la 100 lei. 

Parerile pacientilor sunt impartite. Unii dintre ei sunt multumiti de faptul ca serviciile sunt decontate de CAS, ca au posibilitatea de a beneficia de o multime de investigatii, dar si ca prestatia unor anumite cadre medicale este ireprosabila. Din pacate, exista si pacienti a caror experienta a fost nesatisfacatoare, din cauza timpului ridicat petrecut in sala de asteptare, desi aveau programarea pregatita, dar si din cauza lipsei de organizare.

Concluzii

Daca esti in cautarea unei clinici specializate in ecografie in Piatra Neamt in care sa ai parte de investigatii de calitate, poti lua in considerare variantele amintite anterior. Cadrele medicale au o experienta vasta, oferind servicii calitative, iar aparatele folosite sunt de o calitate superioara, capabile sa obtina imagini clare intr-un timp scurt. Alege sa iti prioritizezi sanatatea prin efectuarea unor astfel de controale in mod regulat.