Meniu

Ecografie Resita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai nevoie sa te prezinti la un cabinet de ecografie din Resita, acest articol te va ajuta sa faci o alegere inspirata. In continuare iti vom prezenta un clasament al clinicilor care pun la dispozitie acest serviciu, dar vei putea afla si care sunt preturile percepute.

Ecografia este o modalitate rapida, noninvaziva si neiradianta de a vizualiza organe din interiorul corpului. Cea mai populara este ecografia abdominala, care se efectueaza in toate cele trei clinici din Resita, pe care ti le vom prezenta, dar se mai efectueaza in oras si ecografii de tiroida, de parti moi, mamare, de sarcina, Doppler etc.

Ce tarif are o ecografie in Resita?

Tariful pentru o ecografie efectuata in Resita variaza in functie de tipul sau, de clinica, de medicul care o realizeaza. In tabelul de mai jos poti vedea intervalurile de preturi pentru o ecografie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie
Rating
Website
Dr. Elena Basa
Clinica-Verificata
100-200 Ron
 • Pretul unei Ecografii variaza intre 100-200 Ron
 • Medic cu experienta si pregatire in ecografii
 • Numeroase tipuri de ecografii
 • Aparat ecograf performant
 • Diagnostic si tratament dupa efectuarea ecografiei
 • Bun raport calitate-pret
Vestmed
80-650 Ron
 • Pretul unei Ecografii variaza intre 80-650 Ron
 • Spectru larg de specialitati medicale
 • Aparatura de ultima generatie
 • Numeroase tipuri de ecografii
 • Ecocardiografie fetala
 • Conditii bune in clinica
 • Amabilitate la receptie
 • Bun raport calitate-pret
Medical Prest
130-350 Ron
 • Pretul unei Ecografii variaza intre 130-350 Ron
 • Echipa medicala experimentata
 • Consultatii si ecografii
 • Ecografie abdominala 2D, 3D, 4D
 • Nu se raspunde la telefonul clinicii
 • Timp mare de asteptare pentru anumite servicii medicale
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

In ce clinici se poate face ecografie in Resita?

Sunt trei clinici in Resita unde se poate efectua o ecografie, si le vom prezenta pe scurt in cele ce urmeaza, prezentandu-ti inclusiv parerea pacientilor despre serviciile lor.

1. Dr. Elena Basa

Poti efectua o ecografie in Resita la cabinetul doamnei doctor in medicina Elena Basa, medic primar de medicina interna, specialist in gastroenterologie si cu competente in ecografie. In acest cabinet, ecografia este integrata perfect cu consultatia, astfel ca pacientul are acces la un diagnostic rapid si precis si va primi si tratamentul potrivit. Aparatul ecograf performant din acest cabinet poate vizualiza fiecare parte din corp, astfel ca se pot efectua atat ecografii abdominale, cat si ecografii Doppler pentru vizualizarea arterelor si venelor, ecografii tiroidiene, mamare, de parti moi, carotidiene Doppler. 

Pretul unei ecografii variaza intre 100 si 200 de lei in acest cabinet.

Oamenii vorbesc, in general, in termeni pozitivi despre acest medic, subliniind ca au remarcat profesionalismul, pregatirea, atentia la detalii, rabdarea si priceperea in efectuarea ecografiilor.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Elena Basa
Vezi Pareri

2. Vestmed

Poti lua in considerare si Vestmed pentru o ecografie in municipiul Resita. Vestmed este prima clinica privata din Resita, fiind infiintata de medicii Razvan Lupescu si Mihai Hurmuz. Clinica acopera un spectru larg de specialitati, iar aparatura utilizata este de ultima generatie. Fiecare doctor de aici are o experienta vasta in domeniul sau si multiple certificari, dovedind o preocupare constanta pentru dezvoltarea pe ramura in care activeaza.  Aici se pot efectua numeroase ecografii, in cabinetele de specialitate (ginecologie, gastroenterologie, urologie, endocrinologie etc.). Exista si posibilitatea de efectuare a unor ecocardiografii fetale, in cabinetul de cardiologie fetala al doamnei doctor Ioana Dumitrascu-Biris. 

Pretul unei ecografii poate varia aici intre 80 de lei si 650 de lei, cea mai ieftina fiind elastografia tiroidiana, iar cea mai scumpa fiind ecocardiografia fetala anomalii severe.  

Pacientii spun ca Vestmed ofera servicii de calitate, contribuind la aceasta impresie pozitiva in special profesionalismul medicilor, precum si conditiile bune din clinica. Resitenii au mai punctat: amabilitatea de la receptie, promptitudinea, un bun raport calitate-pret. 

3. Medical Prest

Si in cabinetul Medical Prest din Resita se pot face ecografii. Echipa medicala de aici este experimentata si acopera o gama vasta de servicii de specialitate: consultatii ginecologice si obstetricale, ecografie abdominala si transvaginala, ecografie de morfologie fetala, medicina de familie, medicina muncii. Aparatura care doteaza cabinetul este ultramoderna, astfel incat imaginile si rezultatele sa fie concludente in stabilirea unui diagnostic precis. Spre exemplu, poate fi efectuata atat ecografie abdominala 2D, cat si 3D si 4D.

Pretul unei ecografii la Medical Prest este cuprins intre 130 si 350 de lei. 

Multi resiteni sunt nemultumiti, in mediul online, din cauza ca nu raspunde nimeni la telefonul clinicii si astfel nu pot face o programare. Altii spun ca au asteptat cu orele pentru o fisa medicala. Sunt si persoane multumite de activitatea din clinica, acestea insa nepunctand un lucru anume pentru care au acordat nota maxima in review. 

Concluziile noastre

Sunt trei clinici medicale in care se poate face o ecografie in Resita. In aceste locatii activeaza medici cu experienta, care lucreaza cu aparatura moderna. De asemenea, in aceste cabinete si centre medicale se efectueaza mai multe tipuri de ecografii, de la ecografii abdominale si tiroidiene, la ecografii de parti moi sau chiar ecocardiografii fetale.

Dupa ce ai citit acest articol, vei putea sa iei mai usor o decizie in ceea ce priveste efectuarea unei ecografii in Resita, in functie de nevoile si de preferintele tale. Important este sa tii cont si de recomandarile medicilor trimitatori, dar si de preferintele personale atunci cand alegi unde sa efectuezi ecografia.