Meniu

Ecografie rinichi Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Unii dintre ieseni realizeaza periodic o ecografie de rinichi in Iasi sau o ecografie abdominala, pentru a verifica sanatatea organelor interne sau a monitoriza o anumite afectiune. Ecografia renala este o modalitate sigura, non-invaziva si rapida de a depista problemele rinichilor, printre care se numara: insuficienta renala, pietre la rinichi, blocaje ale aparatului excretor, cancer renal, infectii, inflamatii. 

De regula, pacientii se prezinta la medic in Iasi pentru o ecografie renala atunci cand ii supara anumite simptome  precum: dureri in zona pelvina, dificultati la urinare, schimbarea culorii urinei sau un miros ciudat al acesteia etc. Ecografia este un test de diagnostic fara riscuri pentru pacient, dar care poate oferi informatii pretioase pentru stabilirea unui diagnostic sau monitorizarea eficientei unui anumit tratament.

Cat costa o ecografie de rinichi in Iasi

Pretul pentru o ecografie la rinichi in municipiul Iasi poate fi vizualizat in tabelul de mai jos!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie rinichi
Rating
Website
Dr. Panaite Iulia
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii la rinichi este 200 Ron
 • Numeroase ecografii si radiografii
 • Medic cu experienta in imagistica
 • Investigatii contra cost sau pe baza de bilet de trimitere
 • Buna comunicare medic-pacient
Copou Center
180 Ron
 • Pretul unei Ecografii la rinichi este 180 Ron
 • Centru medical modern
 • Diverse tipuri de ecografii
 • Echipamente moderne
 • Rapiditate in preluarea pacientilor
 • Bun raport calitate-pret
MedImagis
220 Ron
 • Pretul unei Ecografii la rinichi este 220 Ron
 • Medici cu o pregatire deosebita
 • Numeroase ecografii si radiografii digitale
 • Situat langa centrul comercial Palas
 • Timp mare de asteptare
 • Unii pacienti spun ca preturile comunicate anterior nu coincid cu cele ale investigatiilor
HermaMed Center
100 Ron
 • Pretul unei Ecografii la rinichi este 100 Ron
 • In contract cu CAS Iasi pentru numeroase servicii medicale
 • Numeroase tipuri de ecografii
 • Personal medical profesionist si amabil
 • Aparate ecograf moderne
 • Timp mare de asteptare
 • Personal nepregatit la receptie
Stefania Medical
80 Ron
 • Pretul unei Ecografii la rinichi este 80 Ron
 • Diverse servicii medicale de diagnostic si recuperare
 • Personal medical cu experienta
 • Contract cu CAS
 • Servicii pe baza de abonament lunar
 • Unele intarzieri in livrarea rezultatelor analizelor medicale
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici unde se face ecografie la rinichi in Iasi

In clinicile de mai jos te poti programa pentru o ecografie de rinichi in judetul Iasi:

1. Dr. Panaite Iulia Vanda

In cabinetul de radiologie dr. Panaite Iulia Vanda se executa ecografii de rinichi, abdominale, de parti moi, de san si eco doppler color vene, artere, carotide, precum si radiografii pulmonare, de schelet, de craniu, de coloana vertebrala. Cabinetul a fost infiintat in anul 2007, avand ca misiune declarata sa ofere servicii de diagnostic, tratament si consiliere pentru toti pacientii din Iasi, bazate pe o relatie medic-pacient caracterizata prin profesionalism si incredere. Investigatiile imagistice se pot realiza atat contra cost, cat si in baza biletului de trimitere CAS, in limita fondurilor disponibile.

Pentru o ecografie renala, pretul este de 200 de lei.

Pacientii care au apelat la aceasta clinica pentru diverse servicii imagistice spun ca au fost multumiti, pentru ca medicul este bine pregatit, calm si raspunde cu rabdare tuturor nelamuririlor. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Panaite Iulia Vanda
Vezi Pareri

2. Copou Medical Center

Pentru servicii medicale de excelenta in Iasi, inclusiv in ceea ce priveste ecografia de rinichi, poti opta pentru Copou Medical Center. In conditii moderne si cu o echipa medicala de inalta tinuta, acest centru medical isi asteapta clientii de diverse varste si cu diverse necesitati, oferindu-le consultatii, investigatii si tratamente, utilizand tehnologie de ultima generatie si dispunand de un laborator bine dotat. 

Pretul unei ecografii la rinichi este de 180 de lei.

Pacientii spun ca in aceasta locatie au descoperit medici profesionisti, aparatura de ultima generatie si rapiditate in preluarea pacientilor, lucruri care le-au dat incredere si i-au facut sa se simta confortabil. Unii spun chiar ca le acorda „nota 10” medicilor de aici, pentru tot ceea ce fac si cum fac in vederea imbunatatirii starii de sanatate a pacientilor.

3. MedImagis

MedImagis este o alta optiune buna pentru o ecografie de rinichi in Iasi, profesionalismului medical si a aparaturii moderne. Aici o poti gasi pe prof. dr. Danisia Haba, medic primar radiodiagnostic si pe echipa sa de medici primari, medici specialisti, tehnicieni si asistenti de radiologie si imagistica medicala care fac tot ce stiu mai bine pentru a le oferi iesenilor sansa la un diagnostic corect si, prin urmare, la tratamente eficiente. In aceasta locatie se efectueaza o gama vasta de investigatii ecografice si de radiografii digitale.

Pentru o ecografie la rinichi, tariful este de 220 de lei. 

Unii ieseni spun ca au avut parte aici de servicii de calitate, catalogand experienta ca fiind una pozitiva. Altii spun ca se creeaza timpi mari de asteptare sau ca anterior efectuarii investigatiei li s-a comunicat un pret, iar la final altul, mai mare.

4. HermaMed Center

Nu trebuie sa treci cu vederea nici HermaMed Center in cazul in care trebuie sa faci o ecografie de rinichi in Iasi. HermaMed Center a fost infiintat in 2004 si inca de atunci se afla in relatie contractuala cu CAS Iasi, motiv pentru care o gama larga de specialitati ofera consultatii, servicii si proceduri medicale gratuite (dermatologie, reumatologie, pneumologie, neurologie, cardiologie, psihiatrie, ORL etc.). 

O ecografie abdominala, care include si examinarea rinichiului, costa 100 de lei, potrivit preturilor afisate pe site-ul clinicii.

Activitatea de la HermaMed este, in general, apreciata de pacienti, care spun ca au gasit aici profesionisti implicati si amabili, un personal prompt si priceput. Pe langa toate aceste calitati, sunt enumerate si cateva nemultumiri legate de: nerespectarea programarilor, personal nepregatit la receptie, timp mare de asteptare.

5. Stefania Medical

Poti solicita o ecografie la rinichi si la Stefania Medical din Iasi. In aceasta clinica, activitatea a demarat in 2004 si cuprinde urmatoarele domenii: analize medicale, recuperare medicala, balneologie, servicii de medicina muncii. Pentru unele dintre servicii, cum sunt analizele medicale, exista contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, astfel ca acestea pot fi gratuite, pe baza biletului de trimitere. In plus, exista posibilitatea abonamentelor de sanatate pentru persoanele fizice, de care pot beneficia diverse categorii de pacienti: pensionari, copii, persoane cu boli cronice sau abonamente pentru persoane juridice. 

Pretul unei ecografii de rinichi este de 80 de lei (ecografie abdominala generala), dupa cum arata lista de preturi de pe site-ul clinicii.

Pacientii sunt destul de impartiti, in ceea ce priveste opiniile referitoare la acest centru medical. Unii sustin ca au avut parte de o experienta placuta, declarand ca medicii sunt bine pregatiti si amabili, iar altii spun ca s-au „lovit” de probleme de organizare sau de intarzieri in ceea ce priveste livrarea rezultatelor analizelor medicale. Este insa apreciat faptul ca pentru unele investigatii preturile sunt accesibile si ca sunt puse la dispozitie si diverse pachete de oferte, cu reduceri de preturi.

Concluziile noastre

La o ecografie de rinichi in Iasi se pot depista numeroase probleme de functionare ale acestui organ: insuficienta renala, pietre la rinichi, tumori, blocaje, inflamatii, infectii, examinandu-se totodata forma si dimensiunea rinichilor. Ecografia poate astfel sa identifice problemele, dar sa determine si cauza acestora, astfel incat diagnosticul sa fie corect si precis, iar medicul sa stie ce tratamente, teste sau analize suplimentare sa recomande.

In clinicile pe care le-am prezentat in acest articol se efectueaza ecografii de calitate superioara, de catre medici cu experienta, care sunt dedicati si pasionati de ceea ce fac in slujba oamenilor.