Meniu

Ecografie Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Doresti sa faci o ecografie in Satu Mare si nu stii care este centrul medical in care ai putea sa beneficiezi de o investigatie de calitate, care sa ii ofere medicului informatiile necesare despre starea organelor interne si a altor tesuturi moi, muschi, glande sau tendoane, in vederea intocmirii unui diagnostic corect pentru simptomele care te supara. Articolul de fata te va ajuta sa te orientezi pe piata serviciilor de imagistica medicala din orasul tau si sa identifici clinica potrivita, careia sa i te adresezi pentru examinarea cu ultrasunete.

Ecografia este utilizata in prezent la scara larga ca metoda de diagnosticare pentru diverse patologii de medicina interna, iar piata privata de sanatate din Satu Mare ofera mai multe optiuni in ceea ce priveste unitatile medicale dotate cu ecograf, catre care te poti indrepta pentru o investigatie temeinica.

Unde mergi pentru ecografie in Satu Mare?

Existenta mai multor optiuni pentru o ecografie in Satu Mare te bucura, dar in acelasi timp te pune in dificultatea de a alege clinica sau cabinetul potrivit pentru tine in care sa beneficiezi de o examinare cu tehnologia imagistica a ultrasunetelor. Tabelul de mai jos include unitatile medicale de top care dispun de servicii de ecografie si preturile practicate de acestea.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie
Rating
Website
Gynoprax
70-250 Ron
  • Pretul pentru o Ecografie este 70-250 Ron
  • Servicii de calitate
  • Medici profesionisti
  • Daruire fata de actul medical si fata de pacienti
  • Receptia raspunde greu la telefon
West Medica
100-210 Ron
  • Pretul pentru o Ecografie este 100-210 Ron
  • Servicii de calitate
  • Medici profesionisti si experimentati
  • Clinica nu poate fi contactata la telefonul afisat
  • Comportamentul personalului de la receptie fata de pacienti ar trebui schimbat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor in care poti face ecografie in Satu Mare

Fiecare persoana preocupata de sanatatea sa are propriile criterii cand vine vorba despre alegerea serviciilor medicale, lucru perfect valabil si pentru ecografia in Satu Mare. Pentru a decide in cunostinta de cauza care este clinica la care vei ajunge pentru investigatie, ai nevoie de detalii suplimentare legate de standardele prestatiilor, de aparatura din dotare, de calificarile medicilor si de parerile pacientilor care au calcat pragul centrelor medicale din clasament.

1. Gynoprax

Gynoprax Satu Mare este o clinica privata de obstretica-ginecologie, cu servicii integrate de analize medicale, radiologie, mamografie, ecografie generala si ecografia aparatului reproducator, medicina materno-fetala, reproducere asistata si spitalizare in domeniile obstetrica-ginecologie, chirurgie estetica, urologie, chirurgie generala. La ecografie poti conta pe experienta a doi medici bine pregatiti, dr. Eva Kiss, medic primar radiologie-imagistica medicala, competenta in ecografie, si dr. Cornelia Anne Marie Arpasteuan-Breg, medic primar radiologie-imagistica medicala, competenta in ecografie, CT, cu supraspecializare in senologie si ecografie mamara.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Potrivit informatiilor disponibile aici, pentru o ecografie vei plati intre 70 si 250 de lei.

Pacientii sunt in general multumiti de serviciile acestei clinici, pe care le considera de calitate. Ei consemneaza in recenzii ca au intalnit aici medici profesionisti, daruiti meseriei si persoanelor care vin pentru tratamente si investigatii. Pe de alta parte, multe persoane sunt nemultumite de activitatea receptiei si de faptul ca personalul de la acest birou nu raspunde la telefon.

Vezi parerile pacientilor despre Gynoprax
Vezi Pareri

2. West Medica

Clinica West Medica din Satu Mare ofera pacientilor consultatii medicale ambulatorii in cele mai diverse domenii ale sanatatii, medicina muncii, o gama larga de analize si investigatii paraclinice, ecografie si radiografie. La cabinetul specializat, examinarile cu ultrasunete sunt efectuate de dr. Grosz Gyula, medic primar in radiologie si imagistica medicala.

Pretul investigatiei variaza intre 100 si 210 lei, in functie de organele sau regiunea investigata.

In ceea ce priveste gradul de satisfactie pentru activitatea clinicii, parerile sunt impartite. Sunt pacienti care spun ca au beneficiat de servicii de calitate, de experienta si profesionalismul medicilor de aici. Pe de alta parte, sunt pacienti nemultumiti de faptul ca nu pot contacta telefonic clinica si de comportamentul personalului de la receptie.

Concluzii

Investigatie imagistica neinvaziva, nedureroasa si neiradianta, ecografia in Satu Mare poate fi realizata la una dintre clinicile de top din oras, dotate cu aparatura corespunzatoare, ecografe performate pentru imagini clare care pot fi utilizate in intocmirea unui diagnostic corect si stabilirea unui tratament adecvat. La centrele de imagistica din oras activeaza medici cu experienta in imagistica medicala, cu ajutorul carora vei putea beneficia de o examinare temeinica si de rezultate concludente ale imaginilor obtinute prin tehnologia ultrasunetelor.