Meniu

Ecografie Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a te programa la o ecografie in Sibiu, primul pas este sa gasesti o clinica sau un centru medical specializat in acest domeniu. Exista multe variante dintre care poti alege, fiind un oras mare si ofertant la capitolul serviciilor medicale. Medicul iti poate recomanda sa faci ecografie pentru examinarea organelor interne, pentru evaluarea sarcinii sau pentru monitorizarea unei afectiuni deja depistate in trecut.

Investigatia nu este dureroasa si nu foloseste radiatii ionizante, asa ca poate fi repetata de cate ori este nevoie. Cu ajutorul ecografiei, se obtin imagini detaliate ale organelor interne si structurilor corpului, avand un pret relativ accesibil in comparatie cu alte metode de diagnosticare imagistica. Ecografia se poate face la multe clinici din Sibiu, unde activeaza personal instruit si se folosesc tehnologii moderne.

Cat costa o ecografie in Sibiu?

La fel ca in orice alt oras, in Sibiu, pretul pentru ecografie depinde de zona examinata si de performanta aparatului. Una dintre cele mai solicitate ecografii este cea abdominala, cu ajutorul careia se evalueaza rinichii, vezica urinara, pancreasul si celelalte organe din abdomen. In tabelul de mai jos poti vedea costurile pe care le implica aceasta investigatie in cadrul celor mai reputate clinici:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala
Rating
Website
Medima
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 150 Ron
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Personal administrativ eficient si primitor
 • Medici bine pregatiti, implicati si empatici
 • Aparatura performanta
 • Atmosfera linistita
Policlinica Astra
170 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 170 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate si profesionalism
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Comunicarea cu personalul de la receptie lasa uneori de dorit
RMN Diagnostica
300 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 300 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism, amabilitate si empatie
 • Medici bine pregatiti
 • Preturi convenabile
 • Organizarea programarilor ar putea fi imbunatatita
Policlinica Medicala
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 200 Ron
 • Servicii de buna calitate
 • Profesionalism si transparenta
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Curatenie exemplara
 • Aparatura de top
 • Uneori programarile se suprapun
Carpe Diem
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism, amabilitate si dedicare
 • Aparatura medicala performanta
 • Preturi convenabile
 • Cateva persoane reclama atitudinea personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun centru medical specializat in ecografie din Sibiu?

Sibiu gazduieste numeroase clinici, policlinici si centre medicale unde se fac ecografii. Multe dintre ele au adoptat cea mai noua tehnologie din domeniu, astfel incat pacientii sa beneficieze de un nivel minim de disconfort in timpul procedurii si de precizie in diagnostic.

Daca locuiesti in Sibiu si trebuie sa faci ecografie abdominala, poti alege o clinica folosind clasamentul de mai jos. Acesta prezinta cele mai bune optiuni, luand in calcul experienta medicilor, aparatura folosita si parerile pacientilor care le-au ales: 

1. Medima

Reteaua de clinici Medima este prezenta si in Sibiu, fiind o optiune de top pentru pacientii care trebuie sa faca ecografii abdominale. Specializate in imagistica si radiologie, clinicile Medima sunt dotate cu tehnologii de ultima generatie si asigura o calitate superioara a serviciilor. Activitatea clinicilor este coordonata de catre directorul medical prof. univ. dr. Gheorghe Iana, care este medic primar in radiologie si imagistica medicala. Acesta are o experienta de peste 30 de ani in domeniu, este membru in mai multe societati medicale si presedinte al Societatii de Neuroradiologie si Radiologie Interventionala din Romania.

La clinica Medima, ecografia abdominala costa 150 lei. 

Clinia este moderna, dotata cu aparatura performanta si toate investigatiile se desfasoara in conditii de confort si siguranta, potrivit zecilor de pacienti care si-au impartasit pe internet opinia despre Medima Sibiu. Personalul administrativ este primitor si lucreaza eficient, iar medicii sunt foarte bine pregatiti, amabili, implicati, empatici si asigura servicii la cele mai inalte standarde de calitate. Pacientii se declara impresionati atat de profesionalismul colectivului, cat si de dotarile tehnice din clinica. In plus, atmosfera este una linistita.

Vezi parerile pacientilor despre Medima
Vezi Pareri

2. Policlinica Astra

In Sibiu, una dintre cele mai apreciate unitati medicale este Policlinica Astra, la serviciile careia poti apela inclusiv daca ai nevoie de ecografii. Activitatea policlinicii a inceput in anul 1999, iar in prezent face parte dintre principalii competitori pe piata serviciilor medicale din judet. Este disponibila o lista complexa de consultatii, investigatii medicale si analize de laborator, serviciile fiind puse la dispozitie de o echipa formata din peste 40 de medici. Performanta reprezinta o prioritate, asa ca se utilizeaza suport tehnic de ultima generatie si se pune accent atat pe confortul, cat si pe siguranta pacientului. 

Ecografia abdominala generala are tariful de 170 lei.

Policlinica Astra se bucura de feedback pozitiv din partea unui numar mare de pacienti, care spun ca au ramas cu o impresie placuta dupa ce au trecut pragul acestei unitati medicale. In recenziile si comentariile din mediul online, acestia au mentionat ca medicii sunt profesionisti, rabdatori si ca personalul de la receptie da dovada de amabilitate. Desi majoritatea pacientilor declara ca serviciile sunt de calitate, exista si persoane care spun ca modul de comunicare ar putea fi imbunatatit.

3. RMN Diagnostica

La capitolul ecografii, o alta locatie apreciata din Sibiu o constituie RMN Diagnostica. Centrul a fost infiintat in anul 2007, oferind initial servicii de imagistica medicala. Ulterior, activitatea s-a extins si RMN Diagnostica a devenit un centru medical integrat, in care sunt acoperite peste 40 de specialitati. Pacientii pot beneficia de expertiza unei echipe medicale inalt calificate, care prioritizeaza siguranta si foloseste aparatura de ultima generatie. Din colectiv fac parte atat medici primari, cat si medici specialisti. 

Ecografia abdominala costa 300 lei. 

Numerosi pacienti se declara multumiti de experienta avuta la RMN Diagnostica, spunand ca serviciile sunt de inalta calitate. Profesionalismul, empatia, amabilitatea si disponibilitatea sunt cateva dintre calitatile atribuite personalului. Medicii sunt bine pregatiti, iar angajatii de la receptie au un comportament exemplar. Pe langa abordarea profesionista, mai sunt notate ca avantaj si preturile convenabile. Totusi, cateva persoane spun ca managementul programarilor este defectuos.

4. Policlinica Medicala Sibiu

Cu peste 2 decenii de activitate, policlinica medicala Sibiu ramane una dintre locatiile preferate ale multor pacienti care locuiesc aici si care merg periodic sa faca ecografii. Inca de la infiintare, obiectivul unitatii medicale a fost de a isi extinde portofoliul de servicii si de a asigura o calitate inalta a actului medical. Suportul tehnic de ultima generatie si echipa medicala formata din medici renumiti in aceasta regiune contribuie la performanta si la gestionarea eficienta a nevoilor fiecarui pacient.  

Ecografia abdominala generala costa 200 lei.

Serviciile medicale de la aceasta policlinica sunt de buna calitate, conform celor care si-au relatat experienta si in mediul online. Echipa este laudata pentru profesionalism, amabilitate, transparenta, dedicare, atentie si atitudine primitoare. Curatenia este impecabila si se foloseste aparatura de top. Cateva persoane au mentionat ca programarile lor au fost suprapuse.

5. Clinica Medicala Carpe Diem

In topul celor mai bune clinici din Sibiu unde se efectueaza ecografii intra si clinica medicala Carpe Diem, care a fost deschisa in anul 2004. Serviciile acopera mai multe specialitati medicale, astfel ca pacientii beneficiaza de o gama variata de investigatii, tratamente si solutii. Colectivul este alcatuit din medici bine pregatiti, al caror scop este acela de a realiza un act medical de inalta calitate. Din acest motiv, s-au facut investitii considerabile in aparatura de ultima generatie.  

Ecografia abdominala costa 200 lei. 

Serviciile medicale de la clinica Carpe Diem sunt de calitate, iar cei mai multi dintre pacientii care i-au trecut pragul s-au aratat multumiti de experienta avuta. Cativa dintre ei si-au exprimat opinia prin intermediul recenziilor, in care au scris ca personalul da dovada de amabilitate, promptitudine, dedicare si profesionalism. Mai sunt notate ca avantaje promptitudinea, aparatura medicala performanta si faptul ca preturile sunt convenabile. La polul opus, cateva persoane reclama atitudinea personalului de la receptie.

Concluzii

Asadar, ecografiile sunt investigatii imagistice disponibile intr-un numar mare de clinici medicale din Sibiu, care se bazeaza pe tehnologii de varf din acest domeniu. Personalul este calificat si acorda atentie confortului si sigurantei pacientului. Acestea sunt cateva dintre criteriile pe care trebuie sa le iei in considerare la alegerea unui centru medical, astfel incat sa beneficiezi de servicii calitative.