Meniu

Ecografie sold bebelusi Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Fie ca ai ajuns cu nou-nascutul acasa de la maternitate, fie ca il porti inca in pantece, probabil ai auzit cele mai recente recomandari ale neunatologilor si pediatrilor despre displazia de sold si cauti clinica potrivita in care sa poti realiza o ecografie sold bebelusi in Galati. Este important sa stii daca micutul tau sufera de aceasta deficienta in dezvoltarea articulatiei femurului si daca este in pericol de luxatie de sold, de aceea este bine sa inlaturi orice dubiu si sa beneficiezi de tratamentul adecvat, cat mai devreme si cat mai eficient, in caz de nevoie.

Pentru ca nu esti genul care sa se bazeze exclusiv pe recomandari, articolul de fata iti pune la dispozitie informatii pe care ai putea sa le pui cap la cap pentru a lua o decizie bine intemeiata rational asupra clinicii sau cabinetului spre care ar trebui sa te indrepti cu bebelusul tau. Parcurge-l pana la capat pentru a intra in posesia si a altor informatii utile, cum ar fi unde poti face mai tarziu ecografie abdominala copii in Galati.

Unde mergi pentru ecografie sold bebelusi in Galati?

Desi este o investigatie relativ simpla, este important ca ecografia sold bebelusi in Galati sa fie efectuata de un medic bun, care sa il trateze cu cea mai mare delicatete pe nou-nascutul sensibil si fragil, iar rezultatul  examinarii sa reflecte realitatea legata de dezvoltarea sistemului sau locomotor in zona soldului. Ai toate sansele sa accesezi acest serviciu la clinicile si cabinetele de top din tabelul de mai jos, iar asteptarile si exigentele sa iti fie indeplinite.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie sold bebelusi
Rating
Website
Dr. Iuliana Laura
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul Ecografiei de sold pentru bebelusi este 200 Ron
 • Medic profesionist dedicat profesiei si micilor pacienti
 • Calm, rabdare si blandete in examinari
 • Raspunde cu amabilitate intrebarilor
 • Tratamente ortopedice eficiente
Medlife
250 Ron
 • Pretul Ecografiei de sold pentru bebelusi este 250 Ron
 • Medici profesionisi
 • Empatie si grija fata de pacienti
 • Tratamente cu rezultate bune
 • Nu se respecta programarile
 • Abordare superficiala din partea unora dintre medici
 • Atitudinea personalului de la receptie fata de pacienti ar trebui imbunatatita
Sanavita
200 Ron
 • Pretul Ecografiei de sold pentru bebelusi este 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Probleme rezolvate cu promptitudine
 • Lipsa de punctualitate in respectarea programarilor
 • Personalul are nevoie de un plus de amabilitate fata de pacienti
 • Informatii contradictorii primite de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor care realizeaza ecografie sold bebelusi in Galati

Desi nu este un municipiu resedinta de judet foarte mare, ai mai multe optiuni in ceea ce priveste ecografia sold bebelusi in Galati, iar acest aspect nu iti face neaparat viata mai usoara in ceea ce priveste luarea unei decizii de a alege una sau alta dintre clinicile si cabinetele din top. Vei avea nevoie de informatii suplimentare legate de calitatea serviciilor, dotarile unitatilor medicale din top, medicii care realizeaza investigatiile, preturile practicate si parerile pacientilor care le-au trecut pragul, amanunte la care vei avea acces citind sectiunea urmatoare a articolului.

1. Dr. Iuliana Laura Candussi

Dr. Iuliana Laura Candussi este medic primar ortopedie pediatrica si medic specialist in chirurgie pediatrica, avand competente in ecografia de sold la bebelusi. Consultatii si investigatii de ortopedie la copii pot fi accesate la Cabinetul individual privat din strada Anghel Saligny nr. 112. Dr. Candussi este sef de sectie de Ortopedie si traumatologie la Spitalul de Urgenta pentru Copii „Sfantul Ioan” din Galati si cadru universitar cu titlul de sef de lucrari. 

Pretul ecografiei de sold pentru bebelusi este de 200 de lei.

Parintii micilor pacienti au lasat recenzii favorabile pe Facebook despre cabinetul privat al dr. Iuliana Laura Candussi. Potrivit acestora, medicul este un profesionist dedicat profesiei si micilor pacienti, are calm, rabdare si blandete in timpul examinarilor, raspunde cu amabilitate intrebarilor si rezolva cu eficienta afectiuni ortopedice.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Iuliana Laura Candussi
Vezi Pareri

2. Medlife

In cadrul sistemului de sanatate Medlife, parintii pot accesa pentru copiii lor, la Hyperclinica MedLife din str. Lahovary nr. 4-6, pachete de pediatrie care includ monitorizarea cresterii si dezvoltarii copilului pana la un an, screening imagistic pentru nou-nascut, care include ecografie de sold bebelusi si ecografie transfontanelara, pachet pediatrie 1-5 ani sau pachet pediatrie junior 6-18 ani, care cuprind consultatii si ecografie abdominala copii. Clinica din Galati face parte din cea mai mare retea de servicii de sanatate private din Romania, care functioneaza de aproape 30 de ani, cu peste 50 de clinici si centre cu tehnica medicala de ultima generatie.

Pentru ecografia de sold la bebelusi vei plati suma de 250 de lei.

Parerile pacientilor clinicii depind de experienta cu problema medicala pe care au dorit sa o rezolve la Hyperclinica MedLife din Galati. Unii scriu, in recenziile de pe Google, ca au intalnit medici profesionisti, care au avut empatie si au prescris solutii eficiente de tratament. Pe de alta parte, multi pacienti reclama ca nu se respecta programarile, ca unii medici au o abordare superficiala si ca personalul de la receptie ar trebui sa isi imbunatateasca atitudinea fata de pacienti.

3. Sanavita

Centrul Medical Sanavita din Galati ofera investigatii ecografice de inalta acuratete si performanta in diferite domenii de patologie medicala, efectuate cu ajutorul unui aparat de ultima generatie, Aloka ProSound Alpha 7: ecografie abdominala, ecografie mamara, ecografie morfo-fetala, ecografie de parti moi, ecografie sold bebelusi, ecografie musculoscheletala si ecografie transfontanelara. Medicii care activeaza la cabinetul de ecografie sunt dr. Traian Stroia, medic specialist Radiologie si Imagistica Medicala, si dr. Angela Valentina Pop, medic primar Medicina Nucleara, ambii avand competente in ecografie generala. Clinica a fost infiintata in anul 2008, furnizand pana in servicii medicale complexe, multidisciplinare, consultatii, investigatii, analize de laborator si servicii de medicina muncii.

Pentru o ecografie de sold la nou-nascut vei plati suma de 200 de lei.

In functie de medicul la care au mers sau de investigatiile accesate la Sanavita, pacientii au opinii diferite despre activitatea clinicii. Din unele recenzii reiese ca serviciile sunt de calitate, medicii profesionisti, iar problemele pacientilor sunt rezolvate cu promptitudine. Pe de alta parte, sunt multi pacienti care reclama lipsa de punctualitate in respectarea programarilor, un comportament lipsit de amabilitate al unei parti a personalului si informatii contradictorii primite de la serviciul de receptie.

Concluzii

In primele saptamani de viata a copilului tau, pentru eliminarea oricarui risc legat de displazia de sold, este bine sa mergi neintarziat la un cabinet medical dotat cu ecograf si sa investighezi dezvoltarea osului femural al micutului, mai ales ca dispui de mai multe optiuni pentru efectuarea ecografiei sold bebelusi in Galati. Orasul de pe malul Dunarii dispune atat de aparatura moderna pentru examinari riguroase, cu rezultate concludente, cat si de medici buni, profesionisti cu experienta, apreciati de galatenii care au trecut pragul cabinetelor medicale in care activeaza si au ales sa isi consemneze public impresiile, prin intermediul recenziilor.