Meniu

Ecografie sold bebelusi Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Medicii din prezent recomanda tuturor parintilor de nou-nascuti sa efectueze ecografia la sold pentru bebelusi. In Oradea ai ocazia de a gasi o multime de clinici specializate in realizarea unor astfel de investigatii, dar si medici competenti, cu studii si cursuri de formare si perfectionare in spate. Conform specialistilor, exista cateva cazuri de nou-nascuti care se confrunta cu displazia de sold, lucru care trebuie sa fie aflat din timp, pentru ca doctorii sa aplice tratamentul adecvat.

Oradea este un oras bine dezvoltat in ceea ce priveste domeniul medical, astfel incat pacientii sa poata apela la ajutorul doctorilor atunci cand se confrunta cu o afectiune sau cand vor sa monitorizeze cu atentie o afectiune existenta. Din pacate, cazurile de bebelusi care se nasc cu displazie de sold sunt in crestere, mai ales in cazul fetitelor. Este recomandat ca investigatia ecografica sa fie realizata pana cand cel mic implineste varsta de 4-5 luni.

Cat costa o ecografie la sold pentru bebelusi in Oradea?

Pretul unei ecografii la sold pentru bebelusi in Oradea poate sa difere de la o clinica la alta in functie de precizia rezultatelor obtinute, dar si in functie de experienta medicala a personalului. Pentru a te scuti de efortul realizarii propriei documentari, iti prezentam in tabelul de mai jos care sunt tarifele actualizate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie sold bebelusi
Rating
Website
Grandmed
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pretul unei Ecografii de sold pentru bebelusi este 170 Ron
 • Echipamente moderne si tehnologii avansate
 • Personal profesionist, amabil, serios
 • Raport calitate-pret excelent
 • Servicii medicale multiple si calitative
 • Prestatie medicala ireprosabila
Euclid
120 Ron
 • Pretul unei Ecografii de sold pentru bebelusi este 120 Ron
 • Specialitati multiple
 • Echipamente moderne si performante
 • Diagnostic precis
 • Investigatii profesionale
 • Programarile nu sunt respectate intotdeauna
Centrul Venus
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii de sold pentru bebelusi este 150 Ron
 • Servicii medicale ireprosabile
 • Personal medical experimentat, profesionist si implicat
 • Investigatii multiple
 • Grija pentru pacienti
 • Decalarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor specializate in ecografia la sold pentru bebelusi in Oradea

Citeste mai departe si afla care sunt clinicile specializate in ecografia la sold pentru bebelusi in Oradea pe care ti le recomandam, in functie de impresia pacientilor, dar si in functie de dotarile cabinetelor medicale. Iata ce ar trebui sa stii:

1. Grandmed

Daca esti in cautarea unei clinici in cadrul careia se efectueaza ecografia la sold pentru bebelusi in Oradea, poti lua in considerare Grandmed. Printre serviciile oferite se numara si consultatiile de specialitate, analizele de laborator, procedurile de diagnostic si tratament, precum si proceduri chirurgicale. Echipa medicala de la Grandmed este compusa din medici cu experienta si specializari diferite, care lucreaza impreuna pentru a oferi cele mai bune servicii medicale tuturor pacientilor. Clinica este dotata cu echipamente moderne si tehnologii avansate, care asigura un diagnostic precis si tratament eficient. Scopul principal al sau este sa ofere un mediu confortabil si accesibil pacientilor, prin intermediul investigatiilor de inalta calitate si prin personalul profesionist.

Pretul pentru aceasta investigatie este de 170 lei.

Conform recenziilor pozitive postate in mediul online pentru cabinetul Grandmed, personalul este amabil, serios, profesionist si tanar, preocupat de bunastarea si sanatatea pacientului. Multi dintre acestia au fost incantati de prestatia medicala si datorita aparaturilor de ultima generatie aflate in dotarea cabinetului. In plus, investigatiile au un raport calitate-pret excelent.

Vezi parerile pacientilor despre Grandmed
Vezi Pareri

2. Euclid

Euclid este o clinica privata specializata in obstetrica si ginecologie, la care se pot efectua si ecografii la sold pentru bebelusi in orasul Oradea. In cadrul sau, o multime de medici specialisti isi desfasoara activitatea, institutia medicala fiind dotata si cu o tehnologie avansata care sa asigure tratamente eficiente si investigatii profesionale. Printre specialitatile pe care le ofera se numara si: chirurgie, medicina interna, pediatrie, ginecologie, neurologie etc. De asemenea, atmosfera este confortabila, astfel incat fiecare pacient sa se simta in largul sau si sa se bucure de o experienta placuta.

Pretul pentru o ecografie la sold pentru bebelusi la Euclid este de 120 lei.

Majoritatea recenziilor postate pe internet sunt pozitive, datorita profesionalismului, atentiei fata de pacient si experientei de care personalul a dat dovada. Echipamentele medicale folosite sunt moderne si performante, ceea ce contribuie semnificativ la obtinerea unui diagnostic precis. Cu toate acestea, exista si pacienti nemultumiti de servicii, acuzand faptul ca programarile nu sunt respectate.

3. Centrul Vascular Venus

Centrul Vascular Venus este o policlinica din Romania care, printre specialitatile multiple, ofera si servicii de pediatrie, alaturi de ecografii la sold pentru bebelusi in Oradea. Policlinica este compusa dintr-o echipa de medici pediatri specializati, avand la dispozitie si o tehnologie medicala avansata capabila sa asigure tratamente si solutii eficiente pentru copii. De asemenea, institutia medicala mai ofera si alte servicii pentru copii si bebelusi, printre care se numara si: consultatii, tratamente, vaccinari, investigatii paraclinice etc. Din fericire, investigatiile imagistice sunt neinvazive si neradiante, fara sa fie nevoie de utilizarea substantelor de contrast.

Pretul pentru o ecografie la sold pentru nou-nascuti este de 150 lei.

Potrivit parerilor pacientilor, serviciile medicale sunt, de cele mai multe ori, ireprosabile, datorita implicarii si dedicarii personalului din cadrul clinicii. Atentia pentru detalii, profesionalismul si experienta vasta sunt doar cateva dintre calitatile profund apreciate de pacienti, alaturi de aparatura de ultima generatie aflata in dotarea institutiei medicale. Cu toate acestea, au fost consemnate cateva nemultumiri in ceea ce priveste decalarea programarilor.

Concluzii

Ai nascut recent si vrei sa te asiguri ca micutul tau este perfect sanatos, efectuand o ecografie de sold pentru bebelusi in Oradea? Atunci poti tine cont de clinicile si cabinetele medicale prezentate anterior in articol, pentru a te bucura de un personal specializat si experimentat. Ai grija ca nou-nascutul tau sa fie sanatos, astfel incat sa se dezvolte in parametri optimi.