Meniu

Ecografie sold bebelusi Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care copilul tau nu a implinit inca varsta de sase luni, atunci el poate beneficia in continuare de o ecografie de sold la bebelusi in Pitesti. Ideal este ca aceasta investigatie sa fie efectuata in prima lui saptamana de viata, pentru ca tu sa poti avea o idee clara despre starea de sanatate a micutului. 

Chiar daca in Pitesti exista mai multe clinici care ofera servicii de ecografie si de pediatrie, numarul celor la care se efectueaza ecografia de sold este mult mai mic. Optiunile sunt, intr-adevar limitate, dar acest lucru nu inseamna ca ar trebui sa treci cu vederea aspectele pozitive. 

Cat costa o ecografie de sold la bebelusi in Pitesti? 

Inainte de a alege o clinica, trebuie sa ai in vedere faptul ca diversi factori pot influenta pretul ecografiei de sold la bebelusi in Pitesti. Un exemplu in acest sens este echipamentul pe care il are in dotare o clinica: o imagine de calitate superioara costa mai mult decat una de calitate medie. Noi ti-am pregatit tabelul de mai jos, in scopul de a-ti face cautarile mai usoare: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie sold bebelusi
Rating
Website
AB Medica
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii de sold bebelusi este 150 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
Natisan
170 Ron
 • Pretul unei Ecografii de sold bebelusi este 170 Ron
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de ecografii
 • Colaborare CAS
 • Organizare slaba
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinicile la care te poti duce pentru o ecografie de sold la bebelusi in Pitesti

In lista urmatoare sunt prezentate doua clinici, in portofoliul carora se afla ecografia de sold la bebelusi in orasul Pitesti, alaturi de alte servicii ce iti pot fi utile. In afara de tarife, au fost selectate si alte informatii legate de modul in care clinicile respective isi desfasoara activitatea. 

1. AB Medica  

Pe langa ecografia de sold, persoanele care aleg AB Medica pot opta si pentru o ecografie abdominala pentru copii in Pitesti. Spatiul in care clinica isi desfasoara activitatea este, in egala masura, modern si primitor, astfel incat pacientii sa se poata relaxa in timpul vizitei. De ecografii se ocupa Dr. Bianca Mihailescu, medic primar in medicina de familie, competenta ecografie, iar pe partea de pediatrie, pacientii o pot gasi aici pe Dr. Simona Scoroja, medic primar in pediatrie si cardiologie pediatrica. Celor care isi doresc sa obtina un plan financiar exact, insotit de tratament si de procedurile necesare le este recomandat sa intre in contact cu un reprezentant al clinicii. 

Pretul unei ecografii de sold este de 150 de lei. 

Profesionalismul personalului medical reprezinta un aspect adesea laudat de pacienti in recenziile pe care le-au lasat pe pagina clinicii si pe diverse retele de socializare. Mediul este unul placut, ceea ce-i determina pe oameni sa revina de fiecare data cand au nevoie de sprijin. Au existat si situatii in care calitatea serviciilor nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor.  

Vezi parerile pacientilor despre AB Medica  
Vezi Pareri

2. Natisan  

Cel de-al doilea loc in care se pot duce pacientii pentru ecografii de sold la bebelusi in Pitesti este Centrul Medical Natisan. Povestea centrului a inceput in anul 2000, intr-un mic cabinet de medicina de familie, iar cu timpul s-a extins, in scopul de a acoperi o gama cat mai variata de servicii. In cazul ecografiei de sold pentru copii, la acest centru investigatia se efectueaza la copii care n-au implinit inca varsta de 3 luni. Alte ecografii ce pot fi realizate la Natisan sunt cea abdominala generala, de cord, de sarcina etc. Medicii care se ocupa de investigatii sunt Dr. Andrei Nicolae, Dr. Becheanu Natalia si Dr. Stoica Andrei. 

Ecografia de sold pentru copii costa 170 de lei. 

Majoritatea pacientilor care au beneficiat de serviciile Natisan, au lasat o nota buna clinicii, care sa exprime acest lucru. Aspectul pe care l-au apreciat mai multi dintre ei a fost amabilitatea personalului medical. In schimb, clinica nu exceleaza pe partea de organizare: programarile nu se respecta, ceea ce duce la un spatiu aglomerat, in care pacientii nu se simt bine. 

Concluzii

In cele din urma, poti beneficia de o ecografie de sold la bebelusi in Pitesti, daca te programezi la unul din centrele prezentate mai sus. Investigatia iti ofera informatii utile cu privire la starea de sanatate a copilului tau, iar acest lucru iti permite sa-i creezi conditii optime pentru o dezvoltare cat mai sanatoasa.