Meniu

Ecografie sold bebelusi Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei ce este mai bun pentru nou-nascutul tau, ceea ce include si investigatiile care sa te asigure ca este dezvoltat corespunzator si in perfecta stare de sanatate, iar una dintre examinarile de care poti beneficia in primele lui luni de viata este o ecografie de sold, in Targoviste aceasta putandu-se realiza la una dintre clinicile dotate cu aparatura performanta si medici care au competenta si delicatetea necesare pentru a lucra cu micii pacienti. 

Nu vrei sa mergi cu cel mic la o clinica bazandu-te strict pe o recomandare, de aceea ai nevoie de informatii suplimentare pentru a sti la ce trebuie sa te astepti de la o ecografie pediatrica la sold. In acest sens vei gasi amanunte importante in articolul de fata care te vor ghida catre cea mai buna alegere pentru tine si cel mic.

Unde mergi pentru ecografie sold bebelusi in Targoviste?

Pentru ca iti doresti ca ecografia sold bebelusi in Targoviste sa fie o investigatie pe care sa te poti baza in evaluarea dezvoltarii articulatiei soldului celui mic, ai nevoie de o examinare temeinica, realizata de un specialist, cu un ecograf performant. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor care efectueaza o investigatie la standarde inalte, precum si tarifele aferente acesteia.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie sold bebelusi
Rating
Website
Purmed
Clinica-Verificata
180 Ron
  • Pretul pentru o Ecografie la sold pentru bebelusi este 180 Ron
  • Servicii de calitate
  • Medici profesionisti, cu experienta
  • Consultatii si investigatii temeinice
  • Dr. Roxana Aldea este un medic bine pregatit si o persoana blanda
Hymarco
110 Ron
  • Pretul pentru o Ecografie la sold pentru bebelusi este 110 Ron
  • Servicii de calitate
  • Medici cu experienta
  • Impresie de clinica de stat
  • Unii pacienti sustin ca nu au simtit empatie din partea cadrelor medicale
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care efectueaza ecografie sold bebelusi in Targoviste

Cea mai buna clinica in care se realizeaza ecografie sold bebelusi in Targoviste poate arata diferit, in functie de persoana care face evaluarea. De aceea, o prezentare a clinicilor din clasament iti poate oferi argumentele necesare pentru a alege intre cele doua unitati medicale.

Te poti baza pe criterii legate de calitatea serviciilor in general, aparatura pentru ecografie, competentele medicilor si opiniile pacientilor care au calcat pragul centrelor medicale incluse in top. Vei afla, de asemenea, si la care dintre clinici vei putea sa mergi pentru ecografie abdominala copii in Targoviste.

1. Purmed

La Purmed, clinica medicala situata in centrul municipiului Targoviste, poti merge cu cel mic la ecografie sold bebelusi la cabinetul dr. Roxana Aldea, medic primar pediatru, neonatolog, avand competente in ecografie generala, ecografie sold si ecografie transfontanelara. Echipa medicala de la Purmed si-a propus sa practice o medicina curata, noncomerciala, aproape de pacienti si ofera consultatii in diverse ramuri medicale, analize diverse si investigatii ecografice.

Pentru o ecografie de sold la aceasta clinica vei achita suma de 180 de lei.

Din putinele recenzii de pe Google reiese ca pacientii sunt multumiti de activitatea Purmed. Ei apreciaza ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti si experimentati, iar analizele si investigatiile facute aici au reflectat starea de sanatate si/sau afectiunile pacientilor. Este apreciata indeosebi dr. Roxana Aldea pentru profesionalismul si delicatetea cu care se apropie de micii pacienti.

Vezi parerile pacientilor despre Purmed
Vezi Pareri

2.  Hymarco

Clinica Hymarco, amplasata central in Targoviste, este dotata cu aparatura de ultima generatie pentru realizarea unei game largi de investigatii ultrasonografic de mare acuratete atat pentru adulti, cat si pentru copii si nou-nascuti – ecografie sold bebelusi si ecografie transfontanelara. Centrul medical dispune de tehnologie ultramoderna: aparatul Siemens Acusson S 1000, pentru examinari ecografice cu 7 aplicatii, investigatii ecografice in sistemele 2D, 3D si 4. Ecografia de sold se efectueaza in cadrul cabinetului de ortopedie pediatrica, in care o vei afla pe dr. Oana Cristian, medic prima ortopedie-pediatrie.

Potrivit informatiilor de pe site-ul clinicii, pretul ecografiei de sold este de 110 lei.

O mare parte dintre pacientii clinicii Hymarco declara ca au beneficiat de servicii de calitate si de consultatii profesioniste, de la medici cu experienta. Tot in cadrul recenziilor de pe Google isi comunica impresiile si pacietii nemultumiti, care sustin s-au simtit aici ca intr-o clinica de la stat, cu personal medical grabit si lipsit de empatie. 

Concluzii

Examinarea ultrasonografica pentru dispazia de sold la nou-nascut este esentiala pentru depistarea timpurie a unei afectiuni care se trateaza usor la varste fragede si poti conta pe imaginile si diagnosticul obtinute prin ecografie sold bebelusi in Targoviste la una dintre clinicile de top prezentate in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit.

Avand la dispozitie informatii importante despre centrele medicale din Targoviste incluse in clasamentul de mai sus, vei putea sa iei o decizie responsabila si sa alegi clinica potrivita pentru examinarea ecografica a bebelusului tau.