Meniu

Ecografie sold bebelusi Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru fiecare nou-nascut, sunt cateva investigatii necesare pentru verificarea starii de sanatate, iar o ecografie de sold bebelusi in Targu Mures este pe lista de prioritati. Aceasta este utila in diagnosticarea malformatiilor de la nivelul articulatiei soldului, care se intalnesc la 5% dintre nou-nascuti. Daca nu este depistata si tratata la timp, aceasta malformatie duce la aparitia luxatiei congenitale de sold, ce poate sa devina un handicap pe viata.

In acest articol te ajutam cu un clasament al clinicilor si cabinetelor bine cotate din Targu Mures la care sa te prezinti cu bebelusul pentru o ecografie de sold. Investigatia se poate efectua din primele zile de viata si pana la 6 saptamani, pentru ca daca problema este depistata mai devreme, se poate vindeca fara a fi nevoie de interventie chirurgicala.

Cat costa o ecografie de sold bebelusi in Targu Mures

Poti afla pretul pentru ecografia de sold bebelusi din Targu Mures in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie sold bebelusi
Rating
Website
Vital Ped
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii de sold pentru bebelusi este 150 Ron
 • Numeroase specialitati pentru copii
 • Medici bine pregatiti si amabili
 • Ambient placut
 • Curatenie impecabila
 • Numeroase recenzii pozitive
 • Conditii bune
Centrul Neuron
130 Ron
 • Pretul unei Ecografii de sold pentru bebelusi este 130 Ron
 • Specialitati pediatrice
 • Medici cu experienta
 • Numeroase tipuri de ecografii
 • Unele persoane nu au fost multumite de calitatea serviciilor
Galenus
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii de sold pentru bebelusi este 150 Ron
 • Echipa medicala numeroasa
 • Serviciu de telemedicina
 • Serviciile de imagistica sunt partial contractate si cu CAS
 • Personal medical profesionist
 • Consulturi second-opinion
 • Nu exista locuri de parcare pentru pacienti
 • Nu se respecta programarile
Regina Maria
330 Ron
 • Pretul unei Ecografii de sold pentru bebelusi este 330 Ron
 • Locatie accesibila, in apropierea Universitatii de Medicina si Farmacie
 • Suprafata generoasa de 900 de metri patrati
 • Medici bine cotati si cu experienta
 • Preturi mari
 • Timpi mari de asteptare
 • Nu sunt locuri de parcare pentru pacienti
MediClear
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii de sold pentru bebelusi este 150 Ron
 • Servicii gratuite sau contra-cost
 • Medic cu experienta care interactioneaza bine cu copiii
 • Atentie la detalii
 • Numeroase investigatii si tratamente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care se realizeaza ecografie de sold pentru bebelusi in Targu Mures

Dupa cum am informat la inceputul acestui articol, iti prezentam un clasament al unitatilor medicale in care se realizeaza ecografie de sold pentru depistarea displaziei de sold in Targu Mures.

1. VitalPed

Echipa multidisciplinara de specialisti de la VitalPed Targu Mures acopera numeroase specializari, astfel ca se poate realiza aici atat ecografie de sold pentru bebelusi, cat si alte investigatii, consultatii si tratamente pentru cei mici. Tot aici este pus la dispozitie si un program educational pentru parinti, in care se urmareste procesul de crestere si de dezvoltare fizica si psiho-emotionala a copilului din primele luni de viata si pana la adolescenta. In cadrul acestui program, se realizeaza: screening medical si psihologic, intalniri in grupuri mici cu parinti de copii de aceeasi varsta, evaluare si psihodiagnostic clinic. Serviciile acestei clinici mai includ: dermatologie, cardiologie, nefrologie chirurgie, ortopedie, neurologie, ORL, alergologie, homeopatie – toate pentru copii.

Pretul unei ecografii de sold pentru copii este de 150 de lei.

Activitatea din aceasta clinica medicala este foarte apreciata de parintii si copiii din Targu Mures care au luat contact cu ea. Cel mai mult sunt laudate: competenta si amabilitatea medicilor, ambientul foarte placut pentru copii, curatenia impecabila, personalul implicat si bine pregatit. Din aceste motive, multi dintre pacienti recomanda cu incredere clinica pentru parintii care vor sa-si trateze copiii in conditii bune.

Vezi parerile pacientilor despre VitalPed
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Neuron

In centrul Medical Neuron din Targu Mures se efectueaza ecografie de sold pentru copii, precum si alte investigatii imagistice specifice acestei varste (ecografie abdominala, transfontanelara, pentru reflux gastroesofagian, testiculara. Pe langa  aceste servicii de ecodiagnostic si pediatrie, din oferta clinicii mai fac parte urmatoarele specialitati pediatrice: neurologie, psihiatrie, psihologie, kinetoterapie. Nume cu rezonanta in pediatria din Targu Mures fac parte din echipa medicala a acestui centru medical, printre ele aflandu-se  dr. Sanda Voicu, medic primar pediatrie cu competente de ecografie.

Pretul unei ecografii de sold pentru bebelusi este de 130 de lei.

Majoritatea celor care au trecut pragul acestui centru medical si care au tinut sa-si exprime opinia in legatura cu serviciile sale sustin ca au avut parte de o experienta placuta. Profesionalismul si buna pregatire a medicilor ies in evidenta aici, dupa spusele lor. Sunt insa si persoane care spun ca serviciile nu s-au ridicat la inaltimea asteptarilor lor.

3. Galenus

Centrul Medical Galenus este alaturi de pacientii din Targu Mures printr-o gama larga de specialitati medicale acoperite, de la ecografii de sold si multe alte tipuri de investigatii imagistice, pana la policlinica, medicina muncii, analize medicale. De asemenea, este pus la dispozitie si un serviciu de telemedicina, in cadrul caruia pacientii pot beneficia de consiliere si recomandari medicale limitate, intrand in contact cu un medic. O ecografie pentru preventia luxatiei de sold poate fi realizata la trei medici: dr. Annamaria Farcas, dr. Sanda Voicu si dr. Anemarie Barabas. Serviciile de imagistica sunt partial contractate de CAS.

O ecografie de sold pentru bebelusi costa 150 de lei la Galenus.

Pacientii spun despre acest centru medical, in general, ca ofera servicii bune, datorita unui personal bine pregatit si amabil. Este apreciat si staff-ul de la receptie, care indruma cu amabilitate si rabdare pacientii, oferindu-le toate informatiile de care au nevoie. Sunt si persoane nemultumite care spun ca nu exista locuri de parcare sau ca nu se respecta orele de programare.

4. Regina Maria

In Targu Mures Campus Medical din reteaua Regina Maria poti merge cu bebelusul pentru o ecografie de sold, dar si pentru alte servicii de pediatrie. Trei medici tineri, dar cu o abordare bineplacuta micutilor ii primesc pe nou-nascuti, bebelusii mai mari si pe copiii de varsta prescolara si scolara intr-un cadru placut si relaxant: dr. Adriana Bodan, dr. Andrea Csizmadia si dr. Lucia Voicu. La acest din urma medic se efectueaza ecografii de sold pentru copii, dar si ecografii transfontanelare, abdominale, testiculare si de parti moi la micii pacienti. Medicul a efectuat un curs postuniversitar de „Ecografia soldului la copil” in cadrul Spitalului Marie Curie, in 2007, dar si alte cursuri de profil in alte orase mari din tara.

O ecografie de sold realizata de catre dr. Lucia Voicu in cadrul acestei clinici Regina Maria are un tarif de 330 de lei. 

Pacientii acestei policlinici au pareri destul de impartite in privinta serviciilor. Sunt apreciate in mod special accesul facil in locatie, oferta vasta de specialitati medicale, curatenia fara cusur. Insa multi spun ca preturile sunt prea mari in raport cu ceea ce ofera, ca nu exista locuri de parcare pentru pacienti sau ca timpii de asteptare sunt prea mari pentru o clinica privata. 

5. MediClear

In cabinetul de pediatrie MediClear din Targu Mures poti beneficia de servicii gratuite, pe baza biletului de trimitere: consult pediatric, pulsoximetrie, spirometrie, injectie intramusculara, tratament aerosol, ecografie abdominala. Alte servicii sunt cu plata si nu necesita bilet de trimitere, printre care si ecografia de sold. Servicii sunt prestate de catre dr. Farkas-Ráduly Juliánna. 

O ecografie de sold efectuata la MediClear are pretul de 150 de lei. 

Parintii sunt multumiti de interactiunea din cabinet a micutilor lor cu doamna doctor, declarand ca aceasta manifesta o atentie deosebita la detalii si ca stie cum sa-i abordeze pe copii, astfel incat acestia sa se simta in largul lor si sa coopereze.

Concluziile noastre

Parintii care sunt in cautarea unei clinici in care sa mearga pentru o ecografie de sold pentru bebelusi in Targu Mures pot alege dintre locatiile aflate in acest clasament. Medicii cu experienta si aparatura moderna sunt motive pentru a opta pentru una dintre cele cinci locatii.

Este important ca medicul respectiv sa stie sa relationeze cu cei mici, pentru ca astfel le va elimina teama si-i va face sa se simta bine in timpul investigatiei, facand din experienta la doctor una placuta si fara traume.