Meniu

Ecografie Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

La o simpla cautare pe Google, vei vedea ca sunt multe unitati medicale unde poti sa faci ecografie in Targu Jiu. Aceasta metoda imagistica contribuie la diagnosticarea corecta a unui spectru larg de afectiuni, fiind utilizata pentru a examina organele interne (ficat, rinichi, vezica biliara, pancreas etc.) 

Ecografiile sunt nedureroase si nu folosesc radiatii, iar medicii le recomanda pacientilor sa faca o astfel de investigatie atunci cand experimenteaza simptome ce ar putea indica existenta unei afectiuni, cand au dureri abdominale persistente, in situatia unor traumatisme sau ca metoda de monitorizare a unor probleme de sanatate depistate in trecut. In paragrafele urmatoare poti afla care sunt cele mai apreciate clinici din Targu Jiu pe partea de imagistica.

Care este intervalul de pret pentru o ecografie in Targu Jiu?

Indiferent de tipul ecografiei de care au nevoie (abdominala,mamara, tiroidiana etc.), cei mai multi pacienti din Targu Jiu vor sa afle costurile pe care le implica aceasta investigatie. Mai jos este prezentat intervalul de pret pentru ecografii in cadrul celor mai apreciate unitati medicale din acest oras: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie
Rating
Website
Dr. Charaf Hmida
Clinica-Verificata
150-260 Ron
 • Pretul unei Ecografii variaza intre 150-260 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic bine pregatit
 • Amabilitate si dedicare
 • Aparatura moderna
Clinic Life
50-180 Ron
 • Pretul unei Ecografii variaza intre 50-180 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism
 • Amabilitate
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Curatenie
CMSU
80-150 Ron
 • Pretul unei Ecografii variaza intre 80-150 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Amabilitate si profesionalism
 • Preturi rezonabile
 • Exista situatii in care programarile se suprapun
Grafeco Med
100-180 Ron
 • Pretul unei Ecografii variaza intre 100-180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Explicatii pe intelesul pacientului
 • Curatenie
Medlife
125-380 Ron
 • Pretul unei Ecografii variaza intre 125-380 Ron
 • Servicii la standarde europene
 • Medici bine pregatiti si empatici
 • Clinica primitoare
 • Preturi accesibile
 • Timp lung de asteptare
 • Apelurile sunt preluate foarte greu
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ecografie in Targu Jiu: care sunt cele mai bune clinici?

Mai multe clinici si centre medicale din Targu Jiu sunt specializate si in imagistica, oferind diverse tipuri de ecografii. Avand la dispozitie mai multe optiuni, este important sa te documentezi inainte de a face o alegere, astfel incat sa beneficiezi de servicii calitative.  

Iata clasamentul celor mai bune unitati medicale unde se fac si ecografii:

1. Dr. Charaf Hmida

Unul dintre specialistii in ecografie carora te poti adresa in Targu Jiu este dr. Charaf Hmida. Medic specialist in radiologie si imagistica medicala, acesta profeseaza in cadrul propriului cabinet, la Clinic Life si la Spitalul Judetean de Urgenta. Detine competente in ecografia generala, iar studiile sale de licenta au fost finalizate prin prezentarea unei lucrari a carei tematica a fost rolul investigatiilor imagistice in diagnosticul cancerului bronhopulmonar. 

O ecografie costa intre 150 si 260 lei. 

Medicul este foarte apreciat de catre pacientii care l-au ales. Cativa dintre acestia si-au exprimat recunostinta prin recenzii online, in care au punctat faptul ca dr. Charaf Hmida este profesionist, bine pregatit si dedicat. Un alt avantaj il reprezinta faptul ca acesta foloseste aparatura moderna.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Charaf Hmida
Vezi Pareri

2. Clinic Life

Printre numeroasele servicii oferite de Clinic Life din Targu Jiu se numara si ecografia. Aceasta unitate medicala reuneste mai multe specialitati, astfel incat pacientii sa aiba acces la o gama complexa de investigatii si tratamente. Din echipa clinicii fac parte medici primari si medici specialisti care pun accent pe calitatea actului medical si a caror experienta este completata de tehnica medicala de ultima generatie. 

La Clinic Life, o ecografie costa intre 50 si 180 lei.

Potrivit opiniilor pacientilor, serviciile de la Clinic Life sunt de calitate. Medicilor le sunt atribuite calitati ca profesionalismul, amabilitatea si atentia la nevoile pacientilor. Clinica este curata, iar conditiile sunt bune.

3. CMSU

Centrul Medical pentru Sanatate Umana se numara printre optiunile principale daca locuiesti in Targu Jiu si trebuie sa faci ecografie. Acesta a fost deschis in anul 2001 si de atunci a continuat sa se dezvolte, oferind ingrijiri medicale de inalta calitate. Unul dintre cele 7 cabinete medicale este specializat in ecografie. Pacientii pot beneficia de consultatii, tratamente si investigatii specifice si altor ramuri ale medicinei, cum ar fi neurologia, oftalmologia si ginecologia. 

Pentru o ecografie, pretul se situeaza in intervalul 80-150 lei. 

In ceea ce priveste feedback-ul din partea pacientilor, acesta este in mare parte pozitiv. Personalul este bine pregatit, iar principalele calitati remarcate sunt profesionalismul si amabilitatea. De asemenea, preturile sunt rezonabile. Pe de alta parte, exista si pareri mai putin favorabile. Cativa pacienti se declara dezamagiti, spunand ca programarile se suprapun.

4. Grafeco Med

In Targu Jiu, poti alege serviciile cabinetului Grafeco Med, specializat in imagistica medicala si ecografie. Aici isi desfasoara activitatea dr. Baltaretu-Dinica Elena, care este medic primar in specialitatea radiologie si imagistica medicala. Aceasta efectueaza diferite tipuri de investigatii imagistice si ofera pacientilor sfaturi utile, folosind aparatura moderna care contribuie la obtinerea unor imagini calitative. 

La acest cabinet, o ecografie costa intre 100 si 180 lei.

Majoritatea pacientilor se declara multumiti de calitatea serviciilor de care au beneficiat la acest cabinet. Locatia este curata si dotata cu aparatura moderna, iar dr. Baltaretu este bine pregatita, amabila si ofera explicatii pe intelesul pacientului. 

5. MedLife

Sistemul medical MedLife are o istorie indelungata pe piata serviciilor medicale din Romania, fiind prezent si in Targu Jiu, unde reprezinta optiune de top a unui numar mare de pacienti la capitolul ecografiilor. In acest oras, serviciile sunt puse la dispozitie de catre o echipa formata din medici cu experienta, acoperind mai multe ramuri medicale: ecografie, ginecologie, cardiologie si urologie. Calitatea actului medical este sustinuta atat de experienta personalului, cat si de investitia in tehnologie actuala.  

La centrul medical MedLife din Targu Jiu, pretul pentru o ecografie porneste de la 125 lei si ajunge pana la 380 lei.

In mediul online, centrul MedLife se bucura de numeroase recenzii pozitive. Numerosi pacienti spun ca serviciile se ridica la cele mai inalte standarde. Clinica este primitoare si preturile sunt accesibile. Personalul este definit de profesionalism si empatie. Cu toate ca majoritatea parerilor sunt pozitive, cativa pacienti spun ca timpul de asteptare este prea lung si ca apelurile nu sunt preluate. 

Concluzii

Acestea sunt principalele optiuni pe care trebuie sa le iei in considerare daca locuiesti in Targu Jiu si medicul ti-a recomandat sa faci o ecografie. Atunci cand alegi un centru medical specializat trebuie sa tii cont de experienta medicilor si de raportul calitate-pret. Parerile venite din partea altor pacienti iti pot fi de folos la acest capitol.