Meniu

Ecografie tiroida Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauzele multor probleme de sanatate pot fi depistate printr-o ecografie de tiroida in Bucuresti. Aceasta examinare se recomanda pacientilor cu noduli tiroidieni palpabili sau pentru cei cu tiroida crescuta in volum. Ecografia mai este indicata si celor care au un istoric familial de cancer tiroidian.

Explorarea glandei tiroide se poate face prin ecografia de inalta rezolutie Doppler color, prin care se poate diferentia caracterul benign sau malign al nodulilor. In clinicile pe care ti le prezentam mai jos exista echipamente de ultima generatie cu care se realizeaza investigatii de calitate si concludente, astfel incat sa fie utile pentru diagnosticare, monitorizare sau in scop terapeutic.

Cat costa o ecografie de tiroida in Bucuresti

Pretul pentru o ecografie de tiroida in clinicile din Bucuresti poate sa difere, in functie de aparat, de pregatirea si experienta medicului care o realizeaza si de alte criterii. In tabelul de mai jos sunt prezentate tarifele percepute de clinicile bine cotate pentru aceste investigatii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie tiroida
Rating
Website
Dr. Tanasache
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii de tiroida este 200 Ron
 • Medic cu experienta, axat pe pregatirea continua
 • Diverse tipuri de ecografii
 • Aparatura moderna
 • Buna comunicare medic-pacient
Dr. Paun Marconescu
100 Ron
 • Pretul unei Ecografii de tiroida este 100 Ron
 • Medic internist cu experienta in ecografie
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Preturi accesibile
 • Consultatii si screening ecografic
 • Electrocardiograma
Rodoctor
130 Ron
 • Pretul unei Ecografii de tiroida este 130 Ron
 • Ecografii de tiroida si ecografii abdominale generale
 • Personal medical bine pregatit si amabil
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Raport calitate-pret in avantajul clientilor
Echo med
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii de tiroida este 150 Ron
 • Medic cu experienta
 • Numeroase servicii medicale
 • Ecografii de tiroida cu Doppler color
 • Investigatii si consultatii pentru adulti si copii
 • Buna relationare medic-pacient
 • Sfaturi utile si recomandari
Imamed
210 Ron
 • Pretul unei Ecografii de tiroida este 210 Ron
 • Echipa medicala numeroasa
 • Diverse specialitati
 • Consultatii de endocrinologie si ecografii de tiroida
 • Medic endocrinolog cu experienta
 • Timpi mari de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care se realizeaza ecografie de tiroida in Bucuresti

Sunt cinci clinici bune in Bucuresti in care medicii sunt specializati in ecografie de tiroida. Poti descoperi mai multe informatii utile despre aceste locatii in continuare.

1. Roxana Tanasache

La clinica Dr. Roxana Tanasache din Bucuresti se realizeaza diverse tipuri de ecografii, de la ecografii de tiroida, la ecografii abdominale, mamare sau de parti moi. Aparatura din acest cabinet este de ultima generatie, pentru a garanta servicii impecabile, cu rezultate concludente pentru stabilirea unui diagnostic. Dr. Roxana Tanasache are o experienta bogata in domeniu, urmand diverse cursuri din 2006 și până în prezent și participand la numeroase conferinte nationale pe diverse teme: senologie, aplicatiile sonoelastografiei in patologia glandei mamare, neurologie fetala.

Pretul pentru o ecografie de tiroida este de 200 de lei la dr. Roxana Tanasache.

Acest medic din Bucuresti este foarte apreciat pentru profesionalismul, rabdarea si blandetea de care da dovada in relatia cu pacientii sai. Unii spun ca desi au intrat in cabinet cu teama si ingrijorare, au fost ajutati sa depaseasca aceste stari si sa plece zambind. Calmul, caldura si priceperea medicului le dau incredere celor care se afla in fata sa, dupa cum afirma pacientii pe internet.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Roxana Tanasache
Vezi Pareri

2. Dr. Paun Marconescu

Pentru o ecografie de tiroida in Bucuresti te poti orienta si catre clinica dr. Paun Marconescu. Acest medic are o experienta de peste 30 de ani in medicina interna si de peste 20 de ani in ecografie. A absolvit UMF „Carol Davila” in 1978, iar din 1990 este medic primar medicina interna. In 2015, medicul si-a deschis cabinetul sau privat de medicina interna si ecografie in Bucuresti, unde efectueaza mai multe tipuri de ecografii, inclusiv ecografii de tiroida. De asemenea, tot aici se ofera si consultatii de medicina interna si se efectueaza electrocardiograma cu interpretare.

O ecografie de tiroida are un pret de 100 de lei in acest cabinet, dupa cum arata lista de preturi afisata pe site-ul cabinetului.

Opinia generala despre acest cadru medical este una la superlativ. Multi dintre pacientii sai sustin ca doctorul are rabdare, este profesionist, explica totul cu calm si amabilitate si este foarte bine pregatit. In plus, oamenii sustin ca preturile sunt accesibile.

3. Rodoctor Medical Center

Rodoctor Medical Center este o alta optiune buna in Bucuresti pentru o ecografie de tiroida, dar si pentru alte servicii medicale. Cabinetul functioneaza in cadrul Policlinicii Apaca, la numarul 23A. Oferta de servicii include si: medicina muncii, medicina interna, psihologia muncii. Pe langa investigatiile imagistice ce vizeaza tiroida, se mai efectueaza in cabinet si ecografii abdominale generale.

Pretul pentru o ecografie tiroidiana cu interpretare si cu recomandarile necesare este de 130 de lei la Rodoctor Medical Center. 

Pacientii care au trecut cel putin o data pragul acestui cabinet pentru o ecografie tiroidiana sau pentru celelalte servicii pe care le ofera declara ca au fost multumiti de ceea ce au intalnit. In primul rand, medicul este considerat comunicativ, cald si empatic, iar intregul personal este preocupat sa le ofere tuturor oamenilor o experienta placuta. In plus, oamenii mai spun ca au intalnit un raport calitate-pret in avantajul lor.

4. Echo Med

Acesta este un cabinet medical individual care apartine dr. Daniela Maris si este specializat in medicina generala si ecografie. Cabinetul a fost deschis in anul 2000 si cuprinde o oferta generoasa de servicii: ecografii de tiroida, abdominale, de san, de parti moi, de sarcina, consultatii de nutritie si de medicina generala, atat pentru adulti, cat si pentru copii, electrocardiograma, proceduri terapeutice. Dr. Maris realizeaza ecografii tiroidiene cu Doppler color.

Ecografia de tiroida costa 150 de lei in acest cabinet din Bucuresti.

Si acest medic este apreciat de pacienti, datorita calitatilor deosebite pe care le poseda: rabdare, calm, experienta si ofera sfaturi de mare ajutor. Unii spun chiar ca au fost primiti si fara programare, fiind vorba de o urgenta si au beneficiat de tot suportul si atentia medicului pentru a-si rezolva problema. 

5. Imamed

O echipa medicala numeroasa si cu experienta isi desfasoara activitatea la Centrul Medical Imamed din Bucuresti. Aici te poti programa atat pentru o ecografie de tiroida, cat si pentru alte servicii: mamografii digitale, biopsii mamare, computer tomograf, RMN, consultatii de cardiologie, obstetrica-ginecologie, neurologie, endocrinologie. Pentru o consultatie de endocrinologie cu ecografie de tiroida te poti programa la dr. Iustina Gherasim, medic specialist endocrinologie cu o experienta pe care a dobandit-o in Spitalul Universitar de Urgenta Elias si in alte centre medicale de specialitate in care a activat.

Pretul pentru o ecografie de tiroida la Imamed este de 210 lei.

Majoritatea bucurestenilor care au ajuns la aceasta clinica au o parere buna despre ea, dupa experienta de care au avut parte. Cele mai multe dintre review-uri arata ca sunt diverse aspecte care sunt la superlativ: profesionalismul, amabilitatea, curatenia, faptul ca este o clinica noua si moderna. Sunt si persoane care spun ca serviciile ar trebui imbunatatite si ca s-au confruntat cu timpi mari de asteptare.

Concluziile noastre

O ecografie de tiroida efectuata in Bucuresti, la clinicile bune, poate depista numeroase probleme ale acestei glande: noduli tiroidieni, tiroida crescuta in volum, tumori benigne sau maligne, formatiuni chistice. De asemenea, ecografia se utilizeaza si in scop terapeutic, in ghidajul biopsiei si in tratamentul percutan cu etanol, in cazul nodulilor adenomatosi toxici.

Avantajul major al clinicilor pe care ti le-am prezentat este ca dispun de medici foarte buni, ce utilizeaza aparate ecograf noi si performante, cu care se pot surprinde imagini de calitate buna, relevante pentru un diagnostic corect si pentru tratamentul care se impune.