Meniu

Ecografie tiroida Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Prezenta nodulilor tiroidieni poate sa fie depistata doar printr-o ecografie tiroida. In Ploiesti, exista o multime de astfel de clinici in cadrul carora pacientii pot beneficia de o aceasta investigatie intr-un cadru sigur si specializat. Datorita examinarii aprofundate, ai sansa de a depista din timp daca te confrunti cu afectiuni ale tiroidei, astfel incat sa le tratezi in mod corespunzator. 

Din fericire, Ploiesti este un oras care prezinta o oferta bogata de clinici de specialitate, motiv pentru care, in cele ce urmeaza, ti-am pregatit cateva variante viabile pe care sa le iei in considerare si pe care sa te poti baza. Descopera cat de bine dotate sunt acestea, dar si care este impresia celorlalti pacienti in legatura cu serviciile de care au beneficiat. 

Cat costa o ecografie tiroida in Ploiesti?

Daca vrei sa beneficiezi de o ecografie tiroidiana in Ploiesti, va trebui sa te informezi in mod adecvat despre preturile practicate la clinicile de specialitate, astfel incat sa stii cum sa te pregatesti. Afla din tabelul de mai jos care sunt tarifele practicate in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie tiroida
Rating
Website
P. cu Plata
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pretul unei Ecografii de tiroida este 170 Ron
 • Prestatia ireprosabila a personalului medical
 • Echipamente medicale calitative si performante
 • Preturi pentru toate buzunarele
 • Examinari ecografice exemplare
 • Programari nerespectate
As Medical
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii de tiroida este 200 Ron
 • Echipamente medicale profesionale
 • Respectarea programarilor
 • Prestatie medicala ireprosabila
 • Servicii calitative
Ana Medical Center
130 Ron
 • Pretul unei Ecografii de tiroida este 130 Ron
 • Servicii calitative
 • Personal medical profesionist
 • Aparatura moderna
 • Rating pozitiv
 • Programarile nu sunt respectate
Panaceea
130 Ron
 • Pretul unei Ecografii de tiroida este 130 Ron
 • Investigatii certificate
 • Echipament medical modern
 • Cadru medical profesionist
 • Preturi pentru toate buzunarele
Munmedica
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii de tiroida este 150 Ron
 • Profesionalism, amabilitate si empatie
 • Echipament de ultima generatie
 • Servicii multiple si calitative
 • Experienta vasta
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in ecografie tiroida in Ploiesti

Pentru ca exista o oferta bogata de clinici specializate in ecografie tiroida in Ploiesti, ne-am hotarat sa iti mentionam cateva variante pe care sa te poti baza atunci cand vine vorba de o astfel de investigatie. Un centru medical care se respecta trebuie sa fie dotat cu o aparatura pe masura, astfel incat sa aiba capacitatea de a depista chiar si cele mai insesizabile nereguli. Citeste in continuare si afla care sunt parerile celorlalti pacienti:

1. Policlinica cu Plata

Una dintre variantele pe care le poti lua in considerare este Policlinica cu Plata, locul in care poti beneficia de o ecografie tiroida in Ploiesti la o calitate superioara. Te poti baza pe echipa medicala care este bine pregatita, capabila sa faca fata situatiilor imprevizibile, dedicata si profesionista, avand ca scop bunastarea ta. In ceea ce priveste aparatul utilizat, General Electric, XR 6000, acesta este de ultima generatie, motiv pentru care medicii au sansa de a stabili un diagnostic precis si rapid. Pe langa ecografia tiroidiana, poti opta si pentru: ecografie abdominala totala, a partilor moi, mamara, endovaginala, testiculara, de sarcina, a aparatului urinar si Doppler vascular. 

Tariful solicitat pentru ecografia tiroidiana este de 170 lei.

Multi dintre pacientii care au vizitat Policlinica cu Plata au acordat cinci stele institutiei medicale din Ploiesti, datorita prestatiei ireprosabile a personalului, dar si datorita aparaturii de o calitate superioara, care reuseste sa capteze unele dintre cele mai clare imagini. Din pacate, au existat si cateva recenzii negative, multe dintre acestea acuzand faptul ca programarile au fost decalate. 

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica cu Plata
Vezi Pareri

2. As Medical

Cabinetul multidisciplinar As Medical cuprinde o multime de specialitati, printre care si imagistica medicala, unde pacientii pot efectua o ecografie tiroida in Ploiesti. Cabinetul medical prioritizeaza relatia dintre pacient si medic, propunandu-si ca aceasta sa fie una fructuoasa si in avantajul pacientului. Datorita experientei medicale vaste a doctorilor si asistentelor, toata lumea este tratata cu atentie, aplicandu-se si tratamente personalizate, daca afectiunile necesita acest lucru. Actul medical este ireprosabil alaturi de aparatura, care este de ultima generatie si capabila sa obtina rezultate precise. 

Pretul pentru ecografia tiroidiana este de 200 lei.

Pacientii care au trecut pragul cabinetului mentioneaza ca personalul medical isi trateaza pacientii cu rabdare, profesionalism, amabilitate si atentie, astfel incat fiecare persoana sa beneficieze de un tratament pe masura sau de o investigatie corect realizata. Echipamentele medicale sunt de ultima generatie, ceea ce este de un real ajutor in obtinerea unui diagnostic exact. Din pacate, au existat anumite neintelegeri in cazul pacientilor care au avut bilet de trimitere de la medicul de familie. 

3. Ana Medical Center

Ana Medical Center este un centru medical multidisciplinar, in care pacientii au ocazia de a efectua o ecografie tiroidiana in Ploiesti. Datorita investigatiilor calitative si a prestatiei medicale ireprosabile a personalului, pacientii se declara deseori multumiti de serviciile de care beneficiaza. De asemenea, s-a investit intr-un echipament medical performant, de ultima generatie, prin intermediul caruia doctorii isi pot desfasura activitatea in parametri optimi. Pe langa ecografia tiroida, cabinetul medical mai pune la dispozitia persoanelor si: ecografia partilor moi, mamara, la sold pentru copii, cardiaca, renovezicala, testiculara, transfontanelara, abdominala etc.

Pretul pentru o astfel de investigatie este de 130 lei.

Recenziile postate in mediul online pentru Ana Medical Center sunt predominant pozitive. Pe langa faptul ca echipa medicala da dovada de profesionalism, atentie la detalii si implicare, pacientii au mai apreciat si tehnologia moderna, prin intermediul careia s-a obtinut in multe cazuri o prestatie medicala exemplara. Cu toate acestea, s-au sesizat si unele situatii in care programarile nu au fost respectate in totalitate. 

4. Panaceea

Pacientii care sunt in cautarea unui centru de diagnostic in cadrul caruia se efectueaza si ecografii tiroidiene in Ploiesti, pot lua in considerare cabinetul Panaceea. Prin intermediul aparatului Siemens Acuson X300, cadrele medicale au ocazia de a realiza examinari ecografice profesionale, prin care sa identifice daca pacientul se confrunta cu o problema de sanatate sau daca are tiroida complet sanatoasa. In ceea ce priveste activitatea cadrelor medicale de la cabinetul Panaceea, multe dintre persoanele care au beneficiat de serviciile lor au fost incantate. Mereu cu zambetul pe buze si orientati catre solutii, medicii desfasoara un act medical ireprosabil. 

Tariful solicitat pentru o ecografie tiroida este de 130 lei.

Centrul de diagnostic Panaceea a fost laudat de pacienti in ceea ce priveste serviciile prestate, profesionalismul si experienta vasta a cadrelor medicale, dar si aparaturile eficiente utilizate. In plus, investigatiile sunt certificate, oferind un grad de incredere mult mai ridicat. Cu toate acestea, au fost consemnate si nemultumiri cu privire la activitatea unor anumite cadre medicale. 

5. Munmedica

Clinica medicala Munmedica cuprinde multe specialitati care sa se adreseze mai multor tipuri de probleme de sanatate, in cadrul careia este integrata si imagistica medicala, ceea ce le ofera pacientilor ocazia de a beneficia de o ecografie la tiroida in Ploiesti. Fondata in 2002, principalul sau scop inca de la inceput este sa asigure un act medical exemplar pentru fiecare pacient in parte, astfel incat acesta sa fie sanatos. Medicii experimentati recomanda tratamente personalizate pentru fiecare problema in parte, fiind constant ajutati de echipamentele medicale performante, prin intermediul carora pot efectua investigatii clare si precise. Alaturi de ecografia tiroida, persoanele care pasesc pragul clinicii mai pot beneficia si de: ecografia partilor moi, abdominala, cardiaca, transvaiganala, mamara, testiculara etc.

Pretul pentru investigatie este de 150 lei.

In ceea ce priveste clinica Munmedica, parerile pacientilor sunt atat pro, cat si contra. Amabilitatea, profesionalismul, empatia cadrelor medicale si eficienta aparaturilor utilizate au cantarit mult in recenziile pozitive postate. Din pacate, exista si pacienti care nu au fost incantati de serviciile care li s-au oferit, in special din cauza nerespectarii programarii.

Concluzii

Efectueaza si tu o ecografie la tiroida in Ploiesti intr-un cadru specializat pentru a afla daca esti complet sanatos sau daca te confrunti cu afectiuni care necesita tratament sau o monitorizare constanta din partea medicului specialist. Nu amana vizitele la medic si efectueaza in mod constant investigatiile ecografice, mai ales daca esti o persoana predispusa la problemele de tiroida.