Meniu

Ecografie tiroida Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O ecografie de tiroida in Targu Jiu se poate realiza in trei clinici moderne si dotate cu aparate ecograf performante. In acest articol vei afla care sunt acestea si ce tarife sunt percepute pentru o ecografie tiroidiana.

O astfel de ecografie are scopul de a evalua forma si dimensiunea glandei tiroide, de a detecta prezenta unor norduli sau a unor zone anormale si de a analiza structura interna a nodulilor. In plus, tot printr-o ecografie de tiroida se poate vedea daca este prezent fluid in jurul glandei, cum se intampla in cazul tiroiditei. Citeste, deci, in continuare pentru a descoperi mai multe informatii utile despre clinicile din Targu Jiu in care se fac ecografii de tiroida.

Cat costa o ecografie de tiroida in Targu Jiu?

Un tarif pentru o ecografie de glanda tiroida in Targu Jiu difera de la un cabinet la altul. Poti vedea in tabelul de mai jos cateva preturi, astfel incat sa stii ce buget sa aloci pentru aceasta investigatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie tiroida
Rating
Website
Dr. Ioana Rica
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pretul unei Ecografii de tiroida este 80 Ron
 • Endocrinolog cu peste 25 de ani de experienta
 • Competenta in ecografii tiroidiene
 • Tratamente personalizate pentru adulti si copii
 • Buna organizare
 • In clinica sunt 3 cabinete medicale
Dr. Charaf Hmida
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii de tiroida este 150 Ron
 • Medic foarte apreciat in Targu Jiu
 • Cabinet modern si nou
 • Aparatura performanta
 • Ecografii de tiroida si alte tipuri de ecografii
 • Buna organizare
Clinic Life
180 Ron
 • Pretul unei Ecografii de tiroida este 180 Ron
 • Mai multe specialitati medicale la un loc
 • Medici tineri si bine pregatiti
 • Diverse tipuri de ecografii
 • Se respecta ora programarii
 • Curatenie
 • Preturi mai mari pentru ecografii decat la alte clinici
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici la care te poti programa pentru o ecografie de tiroida in Targu Jiu

Am identificat trei clinici si cabinete in Targu Jiu cu serviciu de ecografie de tiroida. Mai multe informatii despre ele iti prezentam in continuare.

1. Dr. Ioana Rica

In clinica Alana Med din Targu Jiu poti merge pentru o ecografie de tiroida la cabinetul dr. Ioana Rica, medic primar endocrinologie, diabet zaharat si boli metabolice. Dr. Ioana Rica este doctor in stiinte medicale, are competenta in ecografie tiroidiana si o experienta de peste 25 de ani ca sef de sectie in cadrul Spitalului Judetean Targu Jiu, in cadrul sectiei de endocrinologie. Toate tratamentele din Clinica Alana Med sunt personalizate, astfel ca si costurile serviciilor pot sa difere de la un pacient la altul. In plus, medicul efectueaza consultatii, ecografii tiroidiene si ofera tratamente atat adultilor, cat si copiilor, pentru ca si acestia din urma se pot confrunta cu diverse disfunctii ale glandelor endocrine. Pe langa endocrinologie, la Alana Med mai functioneaza si un cabinet de ginecologie, si unul de stomatologie.

O ecografie de glanda tiroida efectuata in cabinetul doamnei doctor Ioana Rica de la Alana Med costa 80 de lei. 

Recenziile din mediul online arata cat de apreciata este doamna doctor in comunitate, pentru rabdarea si profesionalismul de care da dovada. Alte aspecte pozitive notate de pacientii clinicii ar fi: buna organizare, promptitudine, servicii de calitate.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Ioana Rica
Vezi Pareri

2. Dr. Charaf Hmida

Dr. Charaf Hmida activeaza in cadrul cabinetului care ii poarta numele, in Targu Jiu, unde efectueaza numeroase ecografii, inclusiv ecografie tiroidiana. Dr. Hmida este specializat in radiologie. A absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa” din Iasi in 2015, iar in 2016 a inceput specializarea in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Timisoara, la departamentul de Radiologie si Imagistica Medicala. In prezent, activitatea sa principala se desfasoara la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu. In cadrul cabinetului sau, medicul efectueaza numeroase ecografii: tiroidiene, mamare, generale, abdominale, pelvine.

Tariful unei ecografii tiroidiene este de 150 de lei la cabinetul dr. Hmida din Targu Jiu.

Locuitorii din Targu Jiu si din alte zone ale judetului Gorj apreciaza in mod deosebit serviciile acestui medic. Ei spun ca dr. Charaf Hmida este un „medic exceptional”, care isi da toata silinta sa-si ajute pacientii si este un bun profesionist. In plus, oamenii au mai remarcat si aparatura de ultima generatie din cabinet, precum si buna organizare de aici.

3. Clinic Life

Clinic Life este o clinica din Targu Jiu in care functioneaza mai multe specialitati medicale si unde poti beneficia inclusiv de o ecografie de tiroida. Iata cateva dintre cabinetele de sub acoperisul Clinic Life: medicina muncii, urologie, cardiologie, ginecologie, chirurgie generala, ortopedie, gastroenterologie. Exista si un departament de imagistica in cadrul clinicii, unde se realizeaza numeroase ecografii: tiroidiene, abdominale, mamare, pelvine. Medicul care efectueaza aceste investigatii imagistice este dr. Charaf Hmida.

O ecografie de tiroida costa, la Clinic Life Targu Jiu, 180 de lei.

Cele mai apreciate lucruri la aceasta clinica sunt: profesionalismul, rabdarea si precizia in diagnostic a medicilor, precum si curatenia exigenta din locatie si faptul ca se respecta orele programarilor. In plus, oamenii mai spun ca personalul este tanar si foarte amabil.

Concluziile noastre

Daca ai nevoie sa te programezi la o ecografie de tiroida in municipiul Targu Jiu, ai la dispozitie trei locatii bine cotate in care se efectueaza aceasta investigatie. Fie ca optezi pentru un cabinet de endocrinologie, al carui medic are competenta si in aceasta ecografie, fie ca te deplasezi la un cabinet de radiologie si imagistica, serviciile sunt de buna calitate, dupa cum declara insisi pacientii care au beneficiat de ele. Preturile sunt insa usor diferite, asa ca, daca te intereseaza sa realizezi aceasta examinare la un tarif mai mic, ai de asemenea optiuni bune in Targu Jiu.