Meniu

Ecografie transfontanelara Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a obtine o ecografie transfontanelara in Craiova, tot ce trebuie sa faci este sa gasesti o clinica la care se efectueaza acest tip de serviciu, iar pe urma, sa-l programezi pe cel mic. De cele mai multe ori, investigatia este realizata la copiii care nu au implinit inca sase luni si este foarte utila, pentru ca poate depista afectiuni grave ale creierului.

Clinicile din Craiova ofera o gama variata de servicii de ecografie, tocmai pentru ca tinerii parinti sa dispuna de toate informatiile de care au nevoie pentru a-i asigura celui mic o dezvoltare corecta. In functie de rezultatele obtinute, urmatorul pas poate sa fie obtinerea unui plan de tratament.

Cat costa o ecografie transfontanelara in Craiova?   

Cu privire la pretul ecografiei transfontanelare in Craiova, el difera de la o clinica la alta. In unele cazuri, serviciul este inclus intr-un pachet care contine mai multe investigatii, ceea ce inseamna ca pretul o sa fie mai mare. In scopul de a-ti face o idee despre suma pe care o vei avea de platit, ti-am pregatit tabelul urmator:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie transfontanelara
Rating
Website
Centrul Speranta
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Ecografie transfontanelara 200 Ron
 • Aparatura medicala de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Spatiu modern
 • Contract CAS
 • Curatenie
MaDonna Maria
250 Ron
 • Pret Ecografie transfontanelara 250 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Confidentialitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care iti poti face o ecografie transfontanelara in Craiova

In cadrul celor doua clinici de mai jos se realizeaza ecografii transfontanelare in Craiova, alaturi de alte servicii similare. Daca nu esti sigur pe care sa o alegi, te poti folosi de informatiile din prezentarile de mai jos, pentru a vedea care se potriveste mai bine situatiei tale. Reputatia generala a clinicii, tarifele practicate si experienta medicilor sunt aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere:

1. Centrul Medical Speranta

Primul loc la care te poti duce pentru ecografia transfontalenara in Craiova este Centru Medical Speranta, la care isi desfasoara activitatea o echipa formata din medici specialisti. De ecografii se ocupa Dr. Andreea Buzatu, medic specialist in ecografie, care efectueaza investigatii atat pentru adulti, cat si pentru copii. Alte servicii de care pot beneficia pacientii sunt ecografia de sold, cea abdomino-pelviana, pleuro-pulmonara, ganglionara, de parti moi etc. Serviciile sunt efectuate intr-un spatiu modern, cu aparatura medicala de ultima generatie. Exista medici care au colaborare CAS, ceea ce inseamna ca pacientii pot beneficia de servicii in mod gratuit.

Pretul ecografiei transfontanelare este de 200 de lei.

Cele mai multe recenzii acordate Centrului Medical Spearanta sunt pozitive, iar utilizatorii apreciaza in mod deosebit amabilitatea si profesionalismul personalului medical. Programarile se respecta, iar centrul exceleaza si la capitolul curatenie. Chiar si persoanele care locuiesc intr-un alt oras marturisesc ca vin aici pentru a beneficia de servicii de calitate, de fiecare data cand au nevoie.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Speranta
Vezi Pareri

2. Maternitatea MaDonna Maria  

Infiintata in anul 2012, MaDonna Medical este prima maternitate privata din zona Olteniei, iar in portofoliul impresionant de servicii se regaseste si ecografia transfontanelara, in orasul Craiova. Maternitatea pune accent pe siguranta actului medical si creeaza conditii optime, pentru ca pacientele care aleg sa apeleze la serviciile sale sa aiba parte de o experienta cat mai placuta. In privinta dotarilor, maternitatea MaDonna Maria are cel mai performanta ecograf 4D din Oltenia, care permite realizarea unei game variate de investigatii. De partea de ecografie, se ocupa Dr. Lote Surtea, medic primar in obstetrica-ginecologie si Dr. Oleg Gherghisan, medic specialist in obstetrica-ginecologie. Misiunea spitalului este de a deveni un brand care se remarca prin calitatea serviciilor, siguranta actului medical, confort, intimitate, confidentalitate si grija fata de pacient.

Ecografia transfontanelara costa 250 de lei.

Dupa sute de recenzii publicate de utilizatori pe pagina maternitatii, MaDonna Maria are in continuare un rating pozitiv, ceea ce atesta experienta placuta de care au parte persoanele care aleg serviciile sale. De la monitorizarea sarcinii, pana la investigatiile de dupa nastere, totul decurge conform asteptarilor. In plus, asistentele sunt mereu prezente si cu zambetul pe buze.

Concluzii

Prin urmare, daca medicul ti-a recomandat sa-i faci celui mic o ecografie transfontanelara in Craiova, clinicile prezentate mai sus iti stau la dispozitie. In cadrul lor gasesti echipe formate din medici talentati, care fac tot posibilul sa te ajute pe tine si pe copilul tau, astfel incat sa se poata bucura de o viata sanatoasa.