Meniu

Ecografie transfontanelara Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca medicul ti-a recomandat examinarea cu ultrasunete a bebelusului tau, poti merge cu el la ecografie transfontanelara in Ploiesti, la un centru medical dotat cu aparatura corespunzatoare, in care activeaza un medic specializat pe acest tip de investigatie, care sa aiba delicatetea necesara pentru a aborda un pacient nou-nascut. Cand se impune o examinare pentru copilul tau, iti doresti ca totul sa se desfasoare in cele mai bune conditii si sa fie realizata cu rapiditate si promptitudine, astfel incat cel mic sa beneficieze rapid de cel mai bun tratament posibil.

Desigur ca nu ai timp sa faci o cercetare a pietei serviciilor de sanatate din Ploiesti, de aceea articolul de fata iti sta la dispozitie cu informatiile necesare referitoare la clinicile care realizeaza ecografie transfontanelara.

Cat costa o ecografie transfontanelara in Ploiesti?

Calitatea si siguranta sunt aspecte pe care le cauti de la o ecografie transfontanelara in Ploiesti, efectuata bebelusului tau si orice investigatie iti da emotii. Poti avea certitudinea ca micutul tau este pe maini bune la clinica al carei nume in gasesti in tabelul de mai jos, in care vei afla si pretul examinarii imagistice de care ai nevoie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie transfontanelara
Rating
Website
Ana Center
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pretul pentru o Ecografie transfontanelara este 200 Ron
  • Medici profesionisti si dedicati
  • Personal amabil la receptie
  • Solutii eficiente pentru probleme de sanatate
  • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru ecografie transfontanelara in Ploiesti?

Ca parinte, esti dispus sa strabati orice distanta pentru copilul tau, insa ai prefera sa faca ecografie transfontanelara in Ploiesti, din considerente legate de sensibilitatea unui nou-nascut, pentru care calatoria poate provoca disconfort. Informatiile din sectiunea urmatoare a articolului ar trebui sa iti fie suficiente pentru a concluziona ca nu este cazul sa iti faci griji privind standardele serviciilor medicale de imagistica destinate bebelusilor in orasul tau. 

Parcurge textul pana la sfarsit si vei gasi detalii privind calitatea serviciilor, dotarile tehnice, calificarea medicului si parerile pacientilor care au acces la clinica prezentata, consultatii, investigatii si tratamente.

Ana Medical Center

La cabinetul de ecografie de la Ana Medical Center, proaspetii parintii si bebelusii lor il vor gasi pe dr. Catalin Ignat, medic primar radiologie – imagistica medicala, competente in senologie imagistica, ecografie generala si tomografie computerizata, care efectueaza ecografie de sold, ecografie transfontanelara, ecografie mamara si ecografie de parti moi. Centrul Medical Ana este dedicat in special mamei si copilului, precum si cuplurilor care se confrunta cu infertilitatea, oferind o gama larga de servicii integrate.

Lista de servicii si tarifele practicate de clinica se regasesc pe site-ul intuitiv si prietenos cu utilizatorul. Pentru o ecografie transfontanelara, tariful este de 200 de lei.

Multi pacienti povestesc experiente pozitive la Ana Medical Center. Potrivit recenziilor, medicii de aici sunt profesionisti si dedicati, personalul de la receptie este amabil, iar pacientii gasesc in aceasta unitate solutii eficiente pentru rezolvarea problemelor de sanatate. Sunt si pacienti care sustin ca nu au avut parte de consultatii amanuntite si ca nu a existat punctualitate in respectarea programarii.

Vezi parerile pacientilor despre Ana Medical Center
Vezi Pareri

Concluzii

Asa cum probabil ai realizat dupa lectura articolului de mai sus, nu este cazul sa mergi catre Capitala pentru a evalua dezvoltarea creierului bebelusului tau si poti face ecografie transfontanelara la Ploiesti, la clinica medicala prezentata in text. Vei fasi aici aparatura performanta, un medic bun, cu experienta si servicii a caror calitate este confirmata de recenziile pacientilor care au calcat pragului clinicii si au ales sa isi impartaseasca public multumirea fata de prestatiile acesteia.