Meniu

Ecografie Tulcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca investigatiile imagistice prin ultrasunete pot identifica tumorile maligne si benigne din corp, motiv pentru care medicii recomanda tuturor pacientilor efectuarea regulata a ecografiilor? In Tulcea, din fericire, ai la dispozitie o multime de institutii medicale in care poti beneficia de aparaturi performante si un ajutor de specialitate. Ecografiile sunt de mai multe feluri si sunt realizate in functie de zona care prezinta probleme. De exemplu, daca te confrunti cu dureri abdominale sau vrei sa verifici starea de sanatate a ficatului, poti opta pentru o ecografie abdominala.

Tulcea este un oras dezvoltat din punct de vedere medical, prezentand o oferta bogata de clinici si cabinete medicale pe care le poti lua in considerare pentru efectuarea investigatiilor necesare. In articolul de mai jos vei descoperi care sunt centrele de imagistica pe care poti conta pentru obtinerea unui diagnostic precis. 

Cat costa o ecografie in Tulcea?

Probabil si tu te intrebi care este intervalul de preturi la care sa te astepti cand vine vorba de efectuarea unei ecografii in Tulcea. Nu exista un anumit pret care sa fie respectat de toate clinicile, insa exista un interval de tarife, pe care ti le-am afisat chiar in tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie
Rating
Website
Visa Med
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pretul unei Ecografii porneste de la 100 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Echipa medicala bine pregatita
 • Investigatii multiple
 • Acces dificil pentru persoanele cu dizabilitati
 • Actul medical necesita imbunatatiri
Lucas Center
90 Ron
 • Pretul unei Ecografii porneste de la 90 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Colectiv medical este profesionist si experimentat
 • Investigatii ultrasonografice multiple
 • Diagnostic precis si rapid
 • Amabilitate si atmosfera prietenoasa
Dr. Valcu Dumitru
80 Ron
 • Pretul unei Ecografii porneste de la 80 Ron
 • Servicii medicale ireprosabile
 • Diagnostic precis
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Experienta vasta
 • Profesionalism si amabilitate
Sunmed
110 Ron
 • Pretul unei Ecografii porneste de la 110 Ron
 • Echipamente performante
 • Amabilitate, respect si profesionalism
 • Servicii medicale calitative si multiple
 • Personalul de la receptie
 • Acces dificil pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii
Routine Med
350 Ron
 • Pretul unei Ecografii porneste de la 350 Ron
 • Dotari superioare
 • Colectiv bine pregatit
 • Personalul de la receptie amabil
 • Atmosfera placuta
 • Programarile nu sunt respectate intotdeauna
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in ecografii in Tulcea

Afla care sunt cele mai apreciate centre de imagistica din orasul tau in cadrul carora se efectueaza ecografii in Tulcea la standarde inalte, astfel incat sa poti obtine un diagnostic precis. Poate fi suficient de dificil sa te hotarasti asupra unei singure variante, mai ales cand exista o paleta atat de larga de optiuni, motiv pentru care te incurajam sa iei in considerare clinicile amintite in cele ce urmeaza:

1. Visa Med

Visa Med este un centru medical care pune la dispozitia pacientilor servicii ecografice in Tulcea de calitate. Echipa medicala este de exceptie, cu o experienta vasta in domeniul radiologic si cel al imagisticii medicale, avand pregatirea necesara de a interpreta, diagnostica si oferi un tratament corect pentru afectiunile pacientului, indiferent de nivelul de dificultate. Centrul medical a fost fondat in anul 2004 si se remarca prin servicii ireprosabile, dar si printr-o aparatura performanta, care este la curent cu noile cerinte din prezent. Printre investigatiile ecografice realizate in cadrul cabinetului se numara si: ecografia abdominala, pelvina, tiroida si mamara.

Pretul pentru o ecografie incepe de la 100 lei.

Parerile pacientilor sunt impartite. In timp ce unele persoane remarca profesionalismul de care echipa medicala da dovada si echipamentele de ultima generatie utilizate in folosul pacientului, exista si persoane care considera ca actul medical poate fi imbunatatit. In plus, cabinetul nu este dotat adecvat pentru a fi usor de accesat de catre persoanele cu dizabilitati locomotorii.

Vezi parerile pacientilor despre Visa Med
Vezi Pareri

2. Lucas Medical Center

Lucas Medical Center este locul potrivit in care poti avea parte de o ecografie in Tulcea la standarde inalte. Medicii din cadrul cabinetului au o experienta vasta in ceea ce priveste efectuarea investigatiilor ultrasonografice de orice fel, oferindu-le pacientilor sprijinul necesar pentru a se vindeca sau pentru a depista din timp diverse patologii. In ceea ce priveste echipamentul medical folosit, acesta este de ultima generatie, reusind sa identifice chiar si cele mai infime nereguli sau probleme de sanatate. Ulterior, printr-o analiza atenta a imaginilor obtinute, medicul poate sa ofere un verdict. Ecografiile sunt realizate de dr. Nenciu Emil si dr. Molceanu Elena.

Pretul pentru o ecografia porneste de la 90 lei si variaza in functie de tipul de investigatie ales.

Majoritatea recenziilor postate de pacienti sunt pozitive, multumita implicarii si profesionalismului de care medicii dau dovada de fiecare data. De asemenea, pacientii au laudat si aparatura profesionala utilizata pentru realizarea investigatiilor ultrasonografice, oferind rezultate precise si rapide. Amabilitatea si atmosfera prietenoasa sunt alte calitati apreciate de catre cei care au trecut pragul cabinetului medical Lucas din Tulcea.

3. Dr. Valcu Dumitru

Dr. Valcu Dumitru este medic specialist in medicina de urgenta si in examinarile ecografice in Tulcea, fiind un adevarat sprijin pentru pacienti, indiferent care sunt afectiunile cu care acestia se confrunta. Medicul are competenta in medicina de intreprindere, fiind, in acelasi timp, doctor in stiintele medicale. Pe langa faptul ca isi primeste pacientii cu amabilitate si profesionalism, medicul reuseste sa stabileasca un diagnostic precis intr-un timp scurt. Datorita aparaturilor medicale performante, de ultima generatie, dr. Valcu Dumitru reuseste sa depisteze chiar si cele mai timpurii forme ale cancerului, oferind sugestii relevante si eficiente de tratament. Printre serviciile medicale la care exceleaza se numara si: medicina de familie, medicina generala, interna, medicina muncii, analize medicale, teste psihologice, fise medicale.

Pretul pentru o ecografie porneste de la 80 lei.

Potrivit recenziilor postate in mediul online, pacientii care au apelat la serviciile medicului Valcu Dumitru au fost incantati de precizia rezultatelor si a diagnosticelor primite in urma ecografiilor efectuate. Multe dintre aceste persoane au optat pentru serviciile medicale de familie, mentionand ca, oricand au nevoie de ajutor, medicul le sta la dispozitie. De asemenea, echipamentele medicale utilizate in cadrul cabinetului sunt performante si moderne.

4. Sunmed

Sunmed este un centru medical specializat in consultatii de obstetrica-ginecologie si in ecografie in Tulcea. Sunmed dispune de toata aparatura si echipamentul medical necesar pentru efectuarea unei serii generoase de investigatii imagistice, printre care se numara si: ecografie la abdomenul inferior/superior, ecografie mamara, pentru depistarea sarcinii, de tiroida, ganglionara, renala, utero-ovariana transvaginala. Medicul primar in obstetrica si ginecologie care se ocupa de efectuarea unor astfel de investigatii este dr. Virginia Serbu, care are urmatoarele competente: ultrasonografie obstetrica si ginecologie, histeroscopie, tratamentul infertilitatii si tehnici de reproducere umana asistata. Scopul principal al cabinetului medical consta in bunastarea pacientului, medicul prioritizand solutii si alternative care sa functioneze pentru fiecare persoana in parte in functie, bineinteles, de afectiunile de care sufera.

Pretul pentru o ecografie incepe de la 110 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, pacientii au fost multumiti per total de serviciile clinicii medicale, existand, bineinteles, si anumite exceptii. In timp de unii dintre ei sustin ca au fost tratati cu amabilitate, respect si profesionalism, ca unitatea medicala este dotata cu tot ce este necesar pentru efectuarea investigatiilor, altii sunt deranjati de cateva aspecte, cum ar fi relationarea cu personalul de la receptie. In plus, accesul se realizeaza dificil sau imposibil pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii.

5. Routine Med

Centrul medical Routine Med a fost infiintat in anul 2010 si este specializat in serviciile medicale private din Tulcea, oferind pacientilor si posibilitatea de a realiza ecografii la standarde inalte. Datorita utilizatii echipamentelor performante si de ultima generatie, cadrele medicale au posibilitatea de a stabili un verdict rapid si precis, sugerand, ulterior, un tratament pe masura. Colectivul este caracterizat prin profesionalism si amabilitate, oferind tuturor pacientilor ingrijirile medicale potrivite, siguranta, atentie si promptitudine. Principalul scop al cabinetului consta in mentinerea sau imbunatatirea starii de sanatate a pacientului.

Pretul pentru o investigatie ecografica porneste de la 350 lei, pentru examinarea ginecologica si poate ajunge la 450 lei, pentru ecografia cardiaca alaturi de consultatia de specialitate.

Exista o multime de pacienti care au optat pentru clinica Routine Med si care s-au declarat a fi multumiti de serviciile medicale primite. Colectivul este prietenos, primitor si profesionist, personalul de la receptie este amabil, iar dotarile cabinetului sunt net superioare. Din pacate, exista si pacienti care mentioneaza ca programarile nu sunt respectate.

Concluzii

Daca esti in cautarea unei clinici sau centru medical in cadrul caruia sa efectuezi o ecografie in Tulcea, poti lua in considerare variantele amintite anterior in articol, pentru a beneficia de servicii calitative. Investigatiile ultrasonografice se dovedesc a fi cea mai buna inovatie medicala, prin intermediul carora pacientii, la un pret accesibil, pot afla daca se confrunta cu probleme severe de sanatate, cum ar fi tumorile benigne/maligne sau daca sunt sanatosi. Efectueaza anual aceste investigatii si fii mereu cu un pas inaintea afectiunilor periculoase.