Meniu

Ecografie Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa beneficiezi de o investigatie imagistica de calitate, efectuata de un medic care sa iti explice pe larg imaginile organelor interne, ale glandei tiroide sau ale altor tesuturi si nu stii unde sa mergi la ecografie in Valcea? Articolul de fata te va ajuta sa te orientezi pe o piata a serviciilor medicale paraclinice si sa poti alege centrul medical cel mai potrivit pentru identificarea problemei de sanatate cu care te confrunti.

In Ramnicu Valcea, poti face ecografie la una dintre clinicile si cabinetele de top dotate cu aparatura performanta, pentru o examinare de calitate, pe rezultatele careia medicul sa poata conta in intocmirea unui diagnostic corect.

Unde mergi pentru ecografie in Valcea?

Cand vine vorba despre sanatatea ta, vrei sa beneficiezi intotdeauna de cele mai bune servicii si este normal sa cauti calitate la standarde inalte si pentru ecografie in Valcea. Tabelul de mai jos contine numele clinicilor si cabinetelor din oras care iti pot satisface exigentele ridicate in ceea ce priveste desfasurarea investigatiei cu ultrasunete.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie
Rating
Website
Dr. Francu
Clinica-Verificata
150-300 Ron
 • Pretul unei Ecografii variaza intre 150-300 Ron
 • Medic extraordinar
 • Persoana calda si empatica
 • Consultatii si ecografii de calitate
 • Solutii medicale eficiente
Clinica Dea-Lex
150-350 Ron
 • Pretul unei Ecografii variaza intre 150-350 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medic profesionist cu experienta
 • Empatie fata de pacienti
 • Precizie 100% la ecografii
Maramed
120-250 Ron
 • Pretul unei Ecografii variaza intre 120-250 Ron
 • Servicii excelente
 • Medic de nota 10
 • Comunicare buna cu pacientii
 • Preturi accesibile
 • Punctualitate in respectarea programarilor
Balneomedcenter
180-400 Ron
 • Pretul unei Ecografii variaza intre 180-400 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si amabili
 • Aparatura de ultima generatie
 • Timp de asteptare mare
 • Preturi ridicate
Rapitest
150-300 Ron
 • Pretul unei Ecografii variaza intre 150-300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Solutii eficiente de diagnostic si tratament
 • Timp de asteptare mare
 • Comportamentul personalului de la receptie ar putea fi imbunatatit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor cu servicii de ecografie in Valcea

Nu este intotdeauna usor sa alegi un serviciu medical intr-o piata in care concurenta a ridicat nivelul prestatiilor clinicilor si cabinetelor in ceea ce priveste o ecografie in Valcea, prin preocuparea constanta pentru dotari cu tehnologie la zi si pentru pregatirea temeinica a personalului. Informatiile din sectiunea urmatoare a articolului, despre aparatura de care dispun centrele medicale din clasament, despre calificarile medicilor, preturile practicate pentru consultatii si investigatii si despre parerile pacientilor care au beneficiat de serviciile lor, te vor ajuta sa iei cea mai buna decizie in alegerea clinicii potrivite nevoilor tale.

1. Dr. Droseta Francu

La Cabinetul Medical Imaging din Valcea, specializat pe ecografie, se realizeaza toata gama de investigatii imagistice cu ultrasunete: ecografie abdominala, ecografie mamara, ecografie tiroidiana, ecografie pelvina, ecografie Doppler si ecografie de sarcina. Dr. Droseta Francu este medic specialist in medicina de familie, avand competente in ecografia generala si speciala si peste 25 de ani de experienta in ultrasonografie. Cabinetul dispune de un ecograf performant Samsung HS70 A With Prime, care permite efectuarea de examinari 2D, Doppler color si 3D/ 4D/5D.

Preturile ecografiilor variaza intre 150 si 300 de lei.

Pacientii sunt multumiti de prestatiile acestui cabinet, acordandu-i 5 stele din 5 in recenziile de pe Google. Se apreciaza ca dr. Droseta Francu este un medic extraordinar si o persoana calda, empatica si apropiata de pacienti, iar consultatiile si ecografiile efectuate aici au avut un rol important in rezolvarea problemelor de sanatate de care sufereau.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Droseta Francu
Vezi Pareri

2. Clinica Dea-Lex

Clinica Dea-Leax din Ramnicu Valcea reuneste un cabinet de ecografie, un cabinet de cardiologie si unul de pneumologie. Dr. Corina Livia Deaconu este medic primar radiolog, cu competenta in ecografie obstetricala si ginecologica, si efectueaza ecografie obstreticala, ecografie ginecologica, ecografie transvaginala, ecografie mamara, sonoelastografie si ecografie abdominala. Cabinetul de imagistica este dotat cu aparatura de ultima generatie, trei ecografe performante: ecograf Siemens Acuson Antares 3D 4D, pentru ecografii de morfologie fetala si Doppler, ecografii de inalta acuratete pe diverse regiuni ale corpului, ecografii mamare cu elastografie, ecograf Siemens G50 Sonoline pentru diverse examinari de medicina interna si ecograf de cardiologie Siemens Accuson.

Pentru o ecografie vei plati intre 150 si 350 de lei, in functie de investigatia de care ai nevoie.

Cabinetul de ecografie al dr. Corina Livia Deaconu este foarte apreciat de pacientii din Valcea. Ei scriu, in recenziile de pe Google, ca serviciile sunt de inalta calitate, ca medicul este profesionist, cu experienta si empatie fata de pacienti, iar observatiile la examinari au o precizie de 100%.

3. Maramed

Cabinetul Maramed a fost infiintat in Valcea in anul 2006 si ofera pacientilor servicii medicale complexe: consultatii, diagnostic si tratament in probleme de medicina generala si de familie, precum si examinari de ecografie generala. Dr. Magdalena Jitea este medic specialist in medicina de familie, avand competente in ultrasonografie. Cabinetul este dotat cu un ecograf performant, Hitachi Aloka F37, cu ajutorul carora se realizeaza investigatii de acuratete inalta: ecografie abdominala, ecografie obstretica, ginecologica, urologica, Doppler vascular, ecografie cardiologica si ecografie de parti moi. 

Tarifele practicate de cabinet pentru examinarile cu ultrasunete variaza de la 120 de lei la 250 de lei.

Pacientii cabinetului declara ca au avut o experienta frumoasa aici. Din recenziile Citymaps.ro reiese ca serviciile sunt excelente, medicul Magdalena Jitea este de nota 10, un profesionist dedicat pacientilor, pe care ii trateaza cu rabdare si calm, preturi sunt accesibile, iar programarile se respecta cu punctualitate.

4. Balneomedcenter

Balneomedcenter din Ramnicu Valcea este brandul in domeniul medical sub umbrela caruia functioneaza un spital, o baza de tratament si o policlinica, dispunand de un centru de imagistica performant, in care se realizeaza toate tipurile de investigatii: rezonanta magnetica nucleara, tomografie computerizata, radiografii, mamografii, ecografie generala, ecografie cu elastografie, ecografie cu substanta de contrast, DXA, endoscopie, bronhoscopie, citoscopie si artroscopie. Pentru investigatie necesara, te poti adresa aici unui medic specialist in imagistica medicala, dr. Dr. Charaf Hmida sau dr. Delia Diaconu, ori unui specialist in medicina interna sau gastroenterologie. Dotarile moderne ale clinicii includ de ecografe performante, de ultima generatie, ultimul aparat achizitionat fiind ecograful multidisciplinar LOGIQ P9 R3, cu ajutorul caruia se efectueaza ecografii si elastografii asupra diferitelor tesuturi moi.

Pretul pentru o ecografie depinde de tipul de investigatie si de cabinetul in cadrul caruia se realizeaza, putand varia intre 180 si 400 de lei. 

In general, pacientii se declara, in recenziile scrise pe Google, multumiti de serviciile centrului medical, pe care le considera de calitate. Ei scriu ca au gasit aici medici profesionisti si amabili si aparatura de ultima generatie. Ca aspecte mai putin favorabile se amintesc organizarea deficitara a programarilor si preturile ridicate. 

5. Rapitest

Clinica Rapitest Centru din Valcea functioneaza ca spital de gastroenterologie si medicina interna si ambulatoriu de specialitate, in care pacientii au acces la analize, consultatii si ecografii diverse: ecografie mamara, tiroidiana, de prostata, ecografie abdominala, ecografie cu substanta de contrast, ecografie Doppler, ecografie morfo-fetala 4D, ecografie endo-cavitara. Intre dotarile clinicii se regasesc un ecograf performant Fibroscan-Echosens care determina gradul de fibroza hepatica si trei ecografe moderne. In functie de problema de sanatate pe care vrei sa o investighezi, te poti adresa unui medic specialist cu competente in ecografie, de la unul dintre cabinetele de medicina interna, gastroenterologie, nefrologie, cardiologie si obstretica-ginecologie.

Pentru o ecografie vei achita un tarif cuprins intre 150 si 300 de lei.

Multi dintre pacientii clinicii care au scris recenzii declara ca serviciile de aici sunt de calitate, medicii sunt profesionisti si ca problemele de sanatate cu care au venit au fost rezolvate. Pe de alta parte, multe persoane reclama ca nu se respecta programarile si ca personalul de la receptie nu are solicitudine fata de pacienti.

Concluzii

Atunci cand vrei sa faci o ecografie, Valcea este orasul care cu siguranta nu te poate dezamagi la capitolul servicii de imagistica. Clinicile de top prezentate in acest articol sunt dotate cu aparatura de ultima generatie, iar medicii sunt bine pregatiti si experimentati in aceasta metoda de diagnosticare a diferitelor patologii ale organelor interne si ale tesuturilor moi, indiferent ca sunt specializati in radiologie si imagistica medicala, in medicina de familie, medicina interna, obstreticieni, gastroenterologi sau nefrologi.

Avand la dispozitie informatiile de prezentare a fiecarei/fiecarui clinici sau cabinet din Ramnicu Valcea, despre performantele aparaturii, tipurile de ecografii disponibile, competentele medicilor si parerile pacientilor care au beneficiat de consultatii si investigatii la centrele medicale din clasament, vei putea sa iei o decizie inspirata si bine intemeiata rational si sa mergi la cel mai bun cabinet, potrivit pentru nevoile tale de sanatate.