Meniu

Endocrinologie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sistemul endocrin are un rol esential in functionarea organismului uman, de aceea, cel putin o data pe an ar trebui sa ajungi la un endocrinolog bun. In Cluj, se afla un important nucleu al acestei specialitati medicale, alcatuit din doctori cu pregatire solida, unii dintre ei si cu cariera universitara in domeniu.

Nu neglija sa ajungi la o clinica buna de endocrinologie din Cluj pentru a-ti verifica sanatatea! Hipertiroidismul, hipotiroidismul, tulburarile ciclului menstrual, osteoporoza si spasmofilia sunt printre cele mai intalnite boli endocrine ce pot fi depistate si tratate pornind de la o simpla consultatie, care nu costa mult.

Topul medicilor endocrinologi buni din Cluj

In Cluj, nu este greu sa gasesti un medic endocrinolog bun! Aici isi desfasoara activitatea profesionisti cu reputatie in acest domeniu:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Danciu
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medic specialist endocrinolog cu competenta in ecografie generala
 • Experienta de peste 10 ani
 • Pacienti multumiti de rezultatele tratamentelor
 • Personal amabil
Clinica Napoca
Cel-mai-bun-pret
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii medicale diversificate
 • Preturi avantajoase
 • Dr. Fiscutean, medic specialist endocrinolog are competenta in ecografia endocrina
 • Consultatii gratuite, pe baza biletului de trimitere
 • Aparatura moderna
 • Locatie usor de gasit
Dr. Paul Adrian
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Medic primar cu experienta
 • Asistent universitar in invatamantul medical
 • Cabinetul ofera servicii de endocrinologie, ecografie generala si nutritie
 • Controalele sunt efectuate amanuntit
 • Servicii si pentru adulti, si pentru copii
Synobis Medical
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Centru medical axat pe terapia obezitatii
 • Medic specialist endocrinologie cu experienta
 • Personal medical amabil
 • Sfaturi utile pentru toti pacientii
Enduromedica
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Enduromedica ofera servicii medicale de peste 30 de ani
 • Dr. endocrinolog Cristina Ghervan are vasta pregatire si experienta in domeniu
 • Pacienti multumiti de servicii
 • Ecografie tiroidiana si paratiroidiana cu Doppler color
 • Diverse servicii de diagnostic si tratament
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici unde poti gasi un endocrinolog bun in Cluj

In continuare, vei descoperi un top al clinicilor unde trebuie sa ajungi, daca ai nevoie de un endocrinolog bun in Cluj-Napoca. Vei putea observa ca experienta relevanta si pregatirea foarte solida ale medicilor sunt atuuri care fac diferenta in gradul de satisfactie al pacientilor:

1. Dr. Cristina Danciu

Dr. Cristina Danciu este medic specialist endocrinolog cu competenta in ecografia generala si are o experienta de 10 ani  in clinicile universitare si private din Cluj-Napoca. Calitatile acestui medic sunt, pe langa buna pregatire in domeniu, implicarea si relatia deschisa pe care o construieste cu fiecare pacient in parte.

O consultatie costa 150 de lei la acest cabinet. In cabinetul de endocrinologie se fac si ecografii (tiroidiene, ganglioni cervicali, paratiroidiene etc.).

Persoanele din Cluj si din tara care au ajuns la o consultatie la dr. Cristina Danciu au fost multumite si le recomanda si altor oameni sa-si faca aici un consult de rutina, pentru a vedea daca sistemul endocrin le functioneaza la parametri normali. Pacientii spun ca tratamentele prescrise au functionat foarte bine si ca medicul este entuziast, empatic si dedicat meseriei.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Cristina Danciu
Vezi Pareri

2. Clinica Napoca

Clinica Napoca vine in intampinarea nevoilor pacientilor cu servicii medicale diversificate, la preturi accesibile. Toti membrii unei familii pot merge la aceasta clinica, pentru investigatii amanuntite, avand in vedere gama vasta de specialitati medicale. In cabinetul de endocrinologie o vei intalni pe dr. Oana Fiscutean, medic specialist endocrinolog bun din Cluj, cu competenta in ecografia endocrina.

O consultatie de endocrinologie in Cluj, la Clinica Napoca, are un tarif de 100 de lei. Consultatia poate fi si gratuita, daca ai bilet de trimitere de la medicul de familie. In plus, pe langa consultatie si control, in cabinet se mai efectueaza si ecografii tiroidiene, pentru a vizualiza glanda tiroida si a descoperi eventualele nereguli.

Pentru ca locatia clinicii este una usor de gasit si pentru ca medicul este unul foarte implicat in tot ceea ce face, pacientii s-au declarat multumiti de experienta traita la clinica Napoca. Mai sunt mentionate in review-urile oamenilor si: cabinetele bine dotate, cu aparatura moderna, personalul foarte amabil si preturile foarte bune.

3. Dr. Paul Adrian

Dr. Paul Adrian este considerat un medic endocrinolog bun din Cluj. A absolvit UMF „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca in 2002, iar in 2008 a devenit medic specialist in endocrinologie si din 2013 este medic primar. Lucreaza si in invatamantul medical, ca asistent universitar in cadrul facultatii pe care a absolvit-o. A infiintat cabinetul in 2011, ce are ca obiectiv de activitate serviciile medicale de endocrinologie, nutritie si ecografie generala.

Pretul unei consultatii la dr. Paul Adrian este de 180 de lei. In acest cabinet de endocrinologie din Cluj-Napoca sunt tratate urmatoarele afectiuni: osteoporoza, obezitatea, patologia tiroidiana, patologia ovariana, patologia testiculara, patologia hipotalamo-hipofizara, patologia suprarenaliana, tulburarile de metabolism, atat la adulti, cat si la copii.

Parerile exprimate in legatura cu acest medic endocrinolog din Cluj sunt unele in majoritate pozitive. Oamenii sunt multumiti de serviciile oferite in cadrul acestui cabinet, motivand ca medicul este un adevarat profesionist, care empatizeaza cu pacientii. Parerile oamenilor mai subliniaza si ca dr. Paul Adrian efectueaza controale amanuntite si nu trateaza problemele cu superficialitate.

4. Synobis Medical

Synobis este un centru medical de nutritie axat pe managementul integrat al obezitatii, fiind certificat de European Asociation for the Study of Obesity – Center for Obesity Management. Pe ramura de endocrinologie activeaza dr. Dana Gherghel, medic specialist endocrinologie.

Un consult in cabinetul de endocrinologie din Cluj-Napoca din cadrul Synobis Medical costa 150 de lei si are scopul de a depista toate problemele de aceasta natura si de a le trata prin terapia adecvata.

Oamenii sunt, in general, multumiti de felul cum au fost tratati la Synobis Medical. Unii au spus ca au reusit sa slabeasca si sa se simta mult mai bine dupa ce au urmat recomandarile medicilor de aici. Ca un plus al acestei clinici, clientii declara ca au fost primiti si tratati de unii doctori cu zambetul pe buze, fapt ce i-a ajutat sa devina mai increzatori si mai motivati in redobandirea sanatatii.

5. Enduromedica

Cu o experienta de peste 30 de ani si cu o locatie noua din 2010, medicii de la Enduromedica ofera consultatii si tratamente specializate la cel mai inalt nivel. In clinica de endocrinologie de la acest centru activeaza Dr. Cristina Ghervan, un medic cu vasta experienta in domeniu, ce este doctor in medicina, membru a 8 societati stiintifice romanesti, autor de carti de specialitate si profesor universitar la UMF Cluj-Napoca.

Consultatia de endocrinologie la Enduromedica are un pret de 200 de lei. Sunt oferite aici  urmatoarele servicii: interpretarea rezultatelor hormonale, plan terapeutic, control in perioada tratamentului, ecografie tiroidiana si paratiroidiana cu Doppler color, elastografie tiroidiana, punctie tiroidiana diagnostica, punctie tiroidiana terapeutica. Experienta si pregatirea solida a acestui medic endocrinolog foarte bun din Cluj, dr. Cristina Ghervan, ofera certitudinea unor diagnostice corecte si a unor tratamente adecvate fiecarui pacient.

Persoanele care vin la clinica Enduromedica sunt multumite de serviciile oferite, in ceea ce priveste specialitatea endocrinologie. Unii au declarat ca din acest motiv isi doresc sa revina aici, daca va mai fi nevoie de o consultatie sau de un control.

Concluziile noastre

Atunci cand intampina o problema hormonala, oamenii isi pun toata increderea intr-un endocrinolog bun. In Cluj sunt multi specialisti de top in acest domeniu, care isi ofera serviciile in clinici ultramoderne, adaptate standardelor actuale in materie de echipamente si dotari. Apeland la un astfel de profesionist ai sanse sa descoperi rapid daca suferi de o boala endocrina si ce este de facut pe mai departe.