Meniu

Endocrinologie Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unei clinici sau a unui centru medical care sa ofere, printre altele si servicii de endocrinologie in Constanta? Daca raspunsul este da, atunci ai ajuns la articolul potrivit! Optiunile pe care le ai in materie de endocrinologie sunt numeroase, iar daca te simti coplesit, informatiile urmatoare te vor ajuta sa iei o decizie cat mai potrivita pentru tine! 

Ramura medicala este una bine dezvoltata in Constanta, motiv pentru care clinicile din oras sunt dotate cu aparatura performanta, iar de efectuara serviciilor se ocupa medici talentati, care au efectuat studii la diverse universitati din tara si din strainatate. Mai mult decat atat, clinicile respective fac tot posibilul sa asigure niste conditii optime de confort. 

Cat costa o consultatie de endocrinologie in Constanta? 

Nu toate clinicile practica aceleasi tarife, atunci cand vine vorba de consultatia de endocrinologie din Constanta. In unele cazuri, serviciul este inclus intr-un pachet alaturi de alte investigatii, iar pretul reflecta acest aspect. Pentru a-ti face o idee cat mai clara despre suma la care trebuie sa te astepti, tabelul urmator iti sta la dispozitie cu detalii relevante in acest sens: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Imamed
Clinica-Verificata
190 Ron
 • Pret Consultatie 190 Ron
 • Echipament de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Atmosfera placuta
 • Conditii optime de siguranta
 • Curatenie
Ovidius Hospital
230 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 230 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Nu se respecta programarile
 • Personal nepregatit la receptie
ABC Medical Center
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Echipamente performante
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Contract CAS
 • Programarile nu se respecta
Aqua Clinic
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medic primar si specialist
 • Contract CAS
 • Atmosfera placuta
 • Preturi accesibile
 • Nu exista locuri de parcare
 • Personal nepregatit la receptie
 • Nu se respecta programarile
Clinica 360
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Medic primar si specialist
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Conditii optime de confort
 • Contract CJAS
 • Timp de asteptare ridicat
 • Taxa de confort
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in cadrul carora exista specializarea de endocrinologie in Constanta

Daca iti doresti sa gasesti cei mai buni medici endocrinologi din Constanta, topul de mai jos reprezinta un bun punct de pornire in acest sens. Pregatirea si experienta medicilor sunt doi factori importanti, insa nu trebuie sa treci cu vederea aparatura din dotare si nici facilitatile pe care ti le ofera clinica. Tocmai de aceea, fiecare clinica prezentata in randurile de mai jos este insotita de o scurta descriere a activitatii: 

1. Imamed 

Prima clinica spre care se pot orienta oamenii pentru a obtine o consultatie cu un endocrinolog bun in Constanta este Imamed. Expertiza completa de care pot beneficia pacientii nu se datoreaza doar experientei medicilor, ci si echipamentelor de ultima generatie din dotare, care sustin efectuarea actului medical. Cei trei medici specialisti in endocrinologie care fac parte din echipa sunt Dr. Tatiana Bujor, Dr. Romeo Bitca si Seila Ibadula. Cu privire la modul in care se desfasoara o consultatie de endocrinologie, aceasta incepe cu o simpla discutie intre medic si pacient, iar mai apoi continua cu examenul clinic general. Alte servicii de care pot beneficia persoanele interesate sunt ecografia tiroidiana, referatul medical special si interpretarea analizelor, chiar si in cazul in care acestea au fost efectuate intr-o alta clinica. Mai mult decat atat, clinica pune la dispozitia celor interesati programul de preventie si control alcatuit din consultatie si ecografie tiroidiana. 

Pretul consultatiei de specialitate este de 190 de lei, iar daca este vorba de un control, acesta scade la 140 de lei. Programul de preventie si control costa 280 de lei 

Profesionalismul, amabilitatea si rabdarea sunt doar cateva din aspectele pe care pacientii le apreciaza la clinica Imamed. La acestea se mai adauga si calitatea actului medical, alaturi de igiena perfecta practicata la clinica. Pacientii sunt primiti cu multa caldura, de un personal cu zambetul pe buze, care face tot posibilul sa asigure un nivel ridicat de confort. 

Vezi parerile pacientilor despre Imamed 
Vezi Pareri

2. Ovidius Clinical Hospital  

Un alt loc la care pot apela oamenii in vederea obtinerii unei consultatii de specialitate cu un medic endocrinolog in Constanta este Ovidius Clinical Hospital. Din echipa fac parte atat medici primari ca Dr. Dhimitri Shanazo si Dr. Larisa Caradjova, cat si medici specialisti ca Dr. Monica Mailat, Asist. Univ. Dr. Seila Musledin si Asist. Univ. Dr. Veronica Maita Iorga. In afara de consultatia de specialitate si control, din gama de servicii mai fac parte si ecografia tiroida si de san. Endocrinologia este disponibila in regim de spitalizare de zi, spitalizare continua si ambulatoriu. Activitatea medicala este sprijinita de tehnologia de ultima generatie din dotarea spitalului si experienta internationala a personalului medical. 

In ceea ce priveste pretul consultatiei de endocrinologie, acesta variaza intre 230 si 270 de lei, in functie de pregatirea medicului care se ocupa de efectuarea acesteia. 

Experienta pozitiva de care au avut parte mai multe persoane in cadrul spitalului Ovidius Clinical Hospital se datoreaza profesionalismului, seriozitatii si amabilitatii de care medicii dau dovada. Din pacate, au existat mai multe cazuri in care programarile pacientilor n-au fost respectate, iar personalul de la receptie nu a stiut cum sa gestioneze situatiile respective.  

3. ABC Medical Center  

De serviciile unui endocrinolog in Constanta pot beneficia si persoanele care aleg sa se programeze la ABC Medical Center. Din categoria de servicii de endocrinologie prestate la centru fac parte consultatia de specialitate, controlul ulterior, ecografia tiroidiana, referatul medical si interpretarea testului de osteodensitometrie pe calcaneu. De efectuarea acestor servicii se ocupa medici specialisti ca Dr. Diana Dodita si Dr. Aurelia Stanimir Stefanopol. In ceea ce priveste experienta centrului, acesta si-a inceput activitatea in anul 2003, iar de atunci a continuat sa evolueze si sa se extinda, pentru a oferi unui numar cat mai mare oameni acces la serviciile sale. Chiar si in prezent, centrul continua sa investeasca in echipamente performante. 

Pentru o consultatie, pretul este de 200 de lei, iar pentru un control, de 120 de lei. 

Centrul ABC Medical este apreciat pentru serviciile de calitate si echipa prietenoasa si binevoitoare care isi desfasoara activitatea aici. Empatia de care dau dovada medicii ii determina pe multi oameni sa revina la clinica, pentru a avea din nou parte de o experienta placuta. Din pacate, programarile nu se respecta, iar timpul de asteptare este unul ridicat. 

4. Aqua Clinic 

O consultatie cu un doctor endocrinolog in Constanta se poate efectua si la Aqua Clinic, unde isi practica meseria Dr. Simona Burungiu si la cerere, Dr. Larisa Caradjova. Clinica este dotata cu aparatura de ultima generatie, ceea ce sprijina o diagnosticare rapida si specifica. Pacientii pot beneficia de consultatia de specialitate in mod gratuit, prin intermediul biletului de trimitere, datorita contractului pe care clinica il are cu CAS. Cele trei servicii de endocrinologie la care au acces oamenii sunt consultatia de specialitate, controlul si ecografia. Programul specializarii este unul destul de restrans, asa ca persoanele interesate trebuie sa sune din timp pentru a se programa. 

Consultatia de specialitate costa 150 de lei, iar controlul, 100 de lei. 

Aspectele apreciate de pacientii clinicii Aqua sunt seriozitatea, profesionalismul si rabdarea, iar timpul de asteptare este unul rezonabil. Preturile sunt si ele accesibile, in opinia mai multor persoane. In acelasi timp, personalul de la receptie nu este pregatit pentru interactiunea cu pacientii. Nici programarile nu se respecta de fiecare data. 

5. Clinica 360  

Ultima clinica la care pot apela oamenii in scopul de a beneficia de serviciile unui dr. endocrinolog in Constanta este Clinica 360. Infiintata oficial in anul 2002, clinica si-a diversificat gama de specializari incepand cu 2018, pentru a oferi unui numar cat mai mare de oameni acces la investigatiile efectuate aici. La clinica isi desfasoara activitatea un medic primar in endocrinologie, Dr. Marian Beciu si un medic specialist, Dr. Diana-Aurelia Dodita. Serviciile la care au acces persoanele interesate sunt consultatia de specialitate cu medicul primar sau specialist, controlul, ecografia tiroida, ecografia de san, de parti moi, abdominala etc. Serviciile sunt efectuate in conditii optime de confort si confidentialitate. De asemenea, clinica se afla in contract cu CJAS, ceea ce inseamna ca pacientii pot beneficia de consultatiile de care au nevoie in mod gratuit, cu ajutorul biletului de trimitere eliberat de medicul de familie. 

In functie de medicul ales pentru efectuarea consultatiei de specialitate, pretul acesteia poate varia intre 200 si 250 de lei. Pentru un control, tarifele sunt cuprinse intre 150 si 180 de lei. 

Exista persoane care viziteaza Clinica 360 de ani de zile, tocmai pentru ca sunt super multumite de serviciile prestate aici. Curatenia este la standarde ridicate, iar profesionalismul si amabilitatea medicilor ii determina pe pacienti sa se intoarca la clinica. Totusi, timpul de asteptare este unul ridicat si chiar daca se prezinta cu un bilet de trimitere, pacientii trebuie sa achite taxa de confort. O alta problema de care s-au lovit mai multi pacienti este cea a lipsei de comunicare. 

Concluzii

In cele din urma, vizita la un cabinet de endocrinologie in Constanta te poate ajuta sa obtii informatiile de care ai nevoie in legatura cu starea ta de sanatate, prin intermediul unei consultatii de specialitate. Modul in care se desfasoara aceasta poate sa difere de la o clinica la alta, dar in principiu, vei purta o conversatie cu un medic specialist in domeniu despre simptomele cu care te confrunti, astfel incat acesta sa-ti poata face niste recomandari cat mai potrivite!