Meniu

Endocrinologie Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Intr-un cabinet de endocrinologie din Focsani se recomanda sa ajunga nu doar persoanele care au o afectiune a sistemului endocrin, ci si cele care au probleme de fertilitate, care se confrunta cu anxietate si depresie sau care au probleme de greutate, ce pot fi cauzate de dereglari hormonale. 

In urma unui control, a unor analize sau investigatii, endocrinologul poate oferi un tratament eficient, precum si consiliere in privinta modificarii stilului de viata. In acest articol vei putea afla la ce medic endocrinolog din Focsani sa te programezi, daca vrei sa beneficiezi de servicii medicale private.

Ce pret are consultatia de endocrinologie in Focsani

O consultatie de endocrinologie poate avea urmatorul tarif in Focsani, pe care il vei regasi in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Expert Medical
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret Consultatie 150 Ron
  • Numeroase specialitati medicale
  • Medici cu experienta
  • Cabinet de endocrinologie
  • Serviciu privat de ambulanta
  • Personal amabil
  • Nu se respecta programarile
  • Preturi mari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Exista o clinica privata cu servicii de endocrinologie in Focsani?

Da, exista o clinica privata care este prevazuta cu cabinet de endocrinologie in municipiul Focsani. In cele ce urmeaza vei putea afla cateva informatii utile despre ea si despre serviciile pe care le ofera.

Expert Medical

Pentru consultatii si investigatii de endocrinologie in Focsani, poti face o programare la Clinica Expert Medical. Aceasta unitate medicala a fost infiintata in anul 2014, fiind prima din judetul Vrancea care a pus la dispozitie servicii de transport de urgenta prin intermediul ambulantelor private. In cabinetul de endocrinologie isi desfasoara activitatea dr. Madalina Bucur, medic specialist endocrinolog din Focsani care profeseaza si in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta „Sf. Pantelimon”. In dotarea clinicii se afla echipamente moderne de diagnostic si de laborator si personal calificat in diverse specialitati, astfel ca Expert Medical este unul dintre cele mai importante centre medicale din localitate.

Pretul consultatiei de endocrinologie este de 150 de lei. 

Opiniile focsanenilor sunt diverse in ceea ce priveste serviciile oferite de aceasta clinica medicala. Unii pacienti sustin ca personalul este bine pregatit, iar serviciile sunt prompte si de calitate. De cealalta parte, sunt persoane care spun ca au asteptat peste o ora fata de ora programata si, din acest motiv, au ramas cu o impresie neplacuta. In plus, pacientii puncteaza si ca preturile sunt foarte mari.

Vezi parerile pacientilor despre Expert Medical
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Desi nu sunt multe servicii private de endocrinologie in Focsani, cele oferite de clinica prezentata in acest articol se remarca prin expertiza medicului endocrinolog si echipamentele medicale moderne. 

In cadrul acestui cabinet de endocrinologie din Focsani, te poti prezenta pentru: consultatii, investigatii, tratarea afectiunilor endocrine, monitorizarea afectiunilor cronice, pentru consiliere si educatie in vederea modificarii stilului de viata si a dietei.