Meniu

Endocrinologie Piatra Neamt

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca vrei sa beneficiezi de diagnosticarea, tratamentul si managementul tulburarilor hormonale si al altor afectiuni asociate cu sistemul endocrin, ai posibilitatea de a accesa serviciile unui medic bun chiar in orasul tau, la un cabinet de endocrinologie din Piatra Neamt. Prestate in cadrul unor clinici de top din municipiul resedinta a judetului Neamt, consultatiile, investigatiile si tratamentul bolilor endocrine se realizeaza aici de catre specialisti bine pregatiti in domeniu, ajutati de aparatura moderna.

Pentru ca nu este usor sa ai certitudinea ca apelezi la cel mai bun endocrinolog din Piatra Neamt, la care ai putea sa gasesti solutia problemelor tale de sanatate, acest articol, bazat pe o documentare temeinica, iti va servi drept ghid de orientare.

Cat costa o consultatie de endocrinologie in Piatra Neamt?

Pretul nu este cel mai important aspect cand vine vorba despre o consultatie de endocrinologie in Piatra Neamt, insa este normal sa iti doresti sa cunosti tarifele, astfel incat sa iti poti pregati bugetul pentru vizita la medic si eventualele investigatii suplimentare care se impun. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care ar trebui sa te indrepti si sumele percepute de fiecare dintre acestea pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Cardiomed
Clinica-Verificata
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Cladire moderna, recent renovata
 • Aparatura moderna
 • Servicii orientate pe client
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil
Antares Clinic
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparatura performanta
 • Medici profesionisti
 • Timp de asteptare mare
 • Personalul de la receptie are o atitudine nepotrivita
Centrul Poparlan
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Dotari moderne
 • Acuratetea investigatiilor
 • Consultatii superficiale
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
Micromedica
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii integrate
 • Diversitate de analize si investigatii
 • Medici profesionisti
 • Deficiente mari in gestionarea programarilor
 • Comportament lipsit de amabilitate si solicitudine din partea personalului de la receptie
Clinica Sf. Andrei
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Timp de asteptare mare
 • Consultatii superficiale
 • Personalul de la receptie are o atitudine nepotrivita
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de endocrinologie din Piatra Neamt

Functionarea glandelor endocrinei si reglarea tulburarilor aparute in organism este o problema sensibila, in care nu exista loc de incercari repetate sau de experimente de tratament, de aceea iti doresti de la un cabinet de endocrinologie din Piatra Neamt servicii de calitate, consultatii si investigatii de acuratete, un diagnostic corect si o terapie adecvata. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii cu ajutorul carora vei putea sa identifici centrul medical in care consideri ca ai avea cele mai mari sanse de solutionare eficienta a problemelor tale de sanatate.

1. Centrul Cardiomed

La clinica medicala Cardiomed Alexandrescu beneficiezi de consultatii de endocrinologie si de nutritie, de anamneza totala, examen clinic si ecografie Doppler de glanda tiroida la cabinetul de endocrinologie, coordonat de dr. Lisandra Damian, medic specialist endocrinolog, doctor in stiinte medicale, avand competenta internationala in tratamentul obezitatii. Clinica reuneste cabinete medicale de cardiologie, medicina interna, chirurgie vasculara si endocrinologie si dispune de aparatura de ultima generatie de la producatori renumiti pe piata de echipamente medicale. Centrul este deservit de o echipa bine pregatita de specialisti, alcatuita din sase medici.

Tarifele clinicii sunt publicate pe site-ul web. Pentru o consultatie la endocrinolog la Cardiomed Alexandrescu vei achita suma de 120 de lei.

Pacientii tratati aici apreciaza ca centrul medical este o clinica moderna, care functioneaza intr-o cladire proaspat renovata, dotata cu aparatura moderna, in care profesionalismul si amabilitatea medicilor sunt orientate catre confortul pacientilor si grija fata de acestia. O parte a pacientilor care au lasat recenzii reclama preturile ridicate ale serviciilor.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Cardiomed
Vezi Pareri

2. Antares Clinic

La Antares Clinic poti conta pe experienta si pregatirea dr. Marilena Mateiuc, medic primar in in endocrinologie, avand competente in ecografia tiroidiana. Clinicile Antares fac parte dintr-o retea de imagistica medicala care functioneaza in Piatra Neamt, Onesti si Botosani cu servicii de inalta performanta – osteodensitometrie DEXA, computer tomograf, ecografie, teleradiologie, radiologie digitala, rezonanta magnetica nucleara, mamografie digitala si second opinion, precum si diagnostic si tratament in peste 20 de specializari medicale, un laborator de analize si investigatii paraclinice.

Lista de tarife se poate vizualiza pe site-ul web al clinicilor. O consultatie la endocrinologie in Piatra Neamt se poate accesa la pretul de 100 de lei.

O mare parte a pacientilor se declara multumiti de prestatiile acestei clinici. Sunt apreciate calitatea serviciilor, aparatura performanta si medicii profesionisti. Pe de alta parte, multe dintre persoanele care au trecut pragul clinicii Antares spun ca personalul de la receptie are un comportament lipsit de amabilitate si empatie si ca programarile sunt decalate.

3. Centrul Poparlan

La cabinetul de endocrinologie al Centrului Medical Poparlan din Piatra Neamt activeaza dr. Marilena Mateiuc, medic primar endocrinolog, avand competente in ecografia tiroidiana. Vei avea acces aici la consultatie de specialitate, ecografie endocrina, analize medicale specifice si interpretarea rezultatelor, diagnostic si tratament pentru afectiunile glandelor endocrine si pentru diverse tulburari hormonale. Infiintat in anul 1991, Centrul Poparlan ofera pacientilor din judetul Neamt 20 de specialitati medicale si chirurgicale, un laborator de analize medicale de referinta in oras si o farmacie. 

Pentru o consultatie de endocrinologie vei plati aici suma de 120 de lei.

Parerile pacientilor sunt impartite in functiile de experienta pe care au avut-o in diversele cabinete medicale ale clinicii. Pe de o parte, sunt apreciate aspecte precum calitatea serviciilor, dotarile moderne, acuratetea investigatiilor. Pe de alta parte, multi pacienti spun ca au fost tratati cu superficialitate si ca s-au confruntat cu o lipsa de punctualitate in onorarea programarilor.

4. Micromedica

La Micromedica Piatra Neamt te poti adresa pentru o consultatie de endocrinologie, investigatii specifice – ecografie tiroidiana, elastografie tiroidiana si analize medicale, medicului dr. Ana Maria Ungureanu, medic primar endocrinolog. Centrul medical din Piatra Neamt face parte dintr-o retea medicala privata care activeaza si in orasele Bacau, Roman, Targu Neamt si Bicaz. In cadrul Micromedica se presteaza servicii medicale integrate: analize de laborator, imagistica medicala de inalta performanta – RMN, CT, radiologie, ecografie, mamografie, osteodensitometrie DEXA, precum si diagnostic si tratament in peste 20 de ramuri medicale.

Tariful practicat pentru o consultatie de endocrinologie este de 150 de lei.

Pacientii apreciaza profesionalismul medicilor si diversitatea de investigatii si analize disponibile, precum si serviciile integrate ale clinicii. Pe de alta parte, sunt acuzate deficiente grave in gestionarea programarilor, care se concretizeaza in timp foarte mare de asteptare, si comportamentul lipsit de amabilitate si solicitudine ale personalului de la receptie.

5. Clinica Medicala Sf. Andrei

Cabinetul de endocrinologie de la Clinica Medicala Sf. Andrei este deservit de o echipa alcatuita din trei medici, dr. Marinela Mateiuc, medic primar, dr. Pamela Apetrii, medic specialist, si dr. Mariana Cabac, medic specialist. La oricare dintre cele trei doctorite poti beneficia de consultatii si ecografie tiroidiana. Inaugurat in anul 2011, Centrul Sf. Andrei este o unitate medicala ce ofera servicii medicale in ambulatoriu, spitalizare de zi, consultatii de specialitate in peste 20 de ramuri medicale, analize de laborator, ingrijire la domiciliu, dar şi tratamente si servicii medicale de recuperare. Clinica are contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a judetului Neamt, deci se pot accesa aici consultatii si investigatii gratuite sau decontate partial.

Preturile pentru servicii se pot vizualiza pe site-ul web. Pentru o consultatie de endocrinologie vei plati suma de 150 de lei sau 200 de lei, in functie de medicul caruia i te vei adresa.

Pacientii clinicii povestesc experiente diferite in legatura cu prestatiile acesteia. Unii spun ca au gasit aici servicii de calitate si medici profesionisti. Pe de alta parte, pacientii nemultumiti spun ca timpul de asteptare este mare, ca personalul de la receptie nu are un comportament adecvat pentru atributiile de relatii cu publicul si ca au avut parte de consultatii superficiale la unii dintre medici.

Concluzii

Cabinetele de endocrinologie din Piatra Neamt ofera pacientilor servicii complete pentru diagnosticul si tratamentul afectiunilor glandelor endocrine: consultatii, ecografie endocrina, elastografie tiroidiana, analize specifice, interpretari si prescriptii terapeutice. Clinicile de top din clasamentul prezentat in acest articol sunt dotate cu aparatura moderna si personal medical profesionist, medici primari si medici specialisti, avand competente in ultrasonografia endocrinologica, precum si experienta in lucrul cu pacientii.

Cunoscand informatiile din textul de mai sus, bazate pe o documentare temeinica asupra centrelor medicale din Piatra Neamt cu servicii de endocrinologie, vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta, alegand acea clinica in care nevoile tale medicale sa fie satisfacute in cel mai adecvat mod.