Meniu

Endocrinologie Severin

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de servicii de endocrinologie in Severin, dar n-ai idee care sunt clinicile la care poti gasi specialisti pe acest domeniu? Ei bine, articolul de fata iti vine in ajutor cu informatii relevante, care te pot ghida in acest sens. Prin parcurgerea articolului nu vei afla doar care sunt clinicile si cabinetele la care te poti programa pentru o consultatie, ci si cum se desfasoara activitatea aceasta. 

Numarul clinicilor din Severin nu este unul modest, asa ca ai mai multe optiuni din care sa alegi, pentru a obtine serviciile de care ai nevoie. Multe dintre ele sunt dotate cu aparatura performanta, de ultima generatie, ceea ce permite efectuarea unui portofoliu variat de servicii, la standarde inalte. Investigatiile respective sunt realizate in conditii optime de confort. 

Cat costa o consultatie de endocrinologie in Severin? 

Tarifele practicate de un endocrinolog in Severin pot varia in functie de pregatirea si experienta acestuia. Un alt factor care poate influenta pretul este existenta unui contract cu o casa de asigurari de sanatate. In cazul in care nu ai un bilet de trimitere pe care sa il folosesti pentru a te programa, sumele la care trebuie sa te astepti sunt prezentate in tabelul urmator: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Elixir Clinic
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatiei porneste de la 100 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Curatenie
 • Timp ridicat de asteptare
Endodiabet
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medic primar
 • Gama variata de servicii
 • Contract CAS
 • Programarile nu se respecta
 • Timp de asteptare ridicat
Centrul Medchim
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medic specialist
 • Experienta in domeniu
 • Personal nepregatit la receptie
Clinic Invest
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Medic specialist
 • Experienta in domeniu
 • Conditii optime de siguranta si confort
 • Programarile nu se respecta
 • Timp de asteptare ridicat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care poti gasi medici de endocrinologie in Severin 

Indiferent ca planuiesti sa vizitezi un centru medical sau un cabinet de endocrinologie in Severin, trebuie sa te interesezi in privinta mai multor aspecte, de tip aparatura din dotare, conditii de igiena, pachete de servicii medicale etc. Noi ti-am pregatit o scurta descriere pentru cinci clinici din oras, in care sunt incluse informatii utile despre modul in care isi desfasoara activitatea: 

1. Elixir Medical Clinic 

Un centru dotat cu aparatura medicala de ultima generatie si o echipa formata din profesionisti, printre care se afla si medici specialisti in endocrinologie, in orasul Severin este Elixir Medical Clinic. Aici isi desfasoara activitatea Dr. Alexandra Irina Khalid si Dr. Mihaiela Ciupescu, iar serviciile oferite variaza de la consultatia de specialitate, la ecografia tiroida simpla sau cu elastografie, punctia aspirativa cu ac fin, fisa M.A.I., referatul medical etc. In cadrul primei vizite, endocrinologul care se ocupa de consultatie va adresa cateva intrebari pacientului pentru a stabili un diagnostic cat mai clar; aceste intrebari sunt, de regula, legate de simptome si de istoric medical. Ecografele GE Healthcare ce se afla in dotarea clinicii sunt considerate un standard de aur in ecografie, intrucat rezultatele pe care le ofera sunt de o calitate superioara. Programarile se pot face prin intermediul unui apel telefonic. 

Pretul unei consultatii cu medicul specialist variaza intre 100 si 150 de lei, iar al unui control, intre 70 si 100 de lei.

Persoanele care au beneficiat de serviciile Elixir Medical Clinic au adus cuvinte de lauda la adresa personalului, prin care scot in evidenta profesionalismul si amabilitatea acestuia. De asemenea, curatenia de la centru este una exemplara. Nici tehnologia de top nu este trecuta cu vederea. In schimb, exista si pacienti care au atras atentia asupra timpului ridicat de asteptare pentru transmiterea rezultatelor, ceea ce arata ca organizarea mai poate fi imbunatatita. 

Vezi parerile pacientilor despre Elixir Medical Clinic 
Vezi Pareri

2. Endodiabet 

Un alt loc in care oamenii pot opta pentru un consult endocrinologic in Severin este cabinetul Endodiabet. Aici isi practica meseria Dr. Alexandra Burileanu, medic specialist in endocrinologie, iar serviciile pe care le ofera nu se rezuma doar la consultatie, ci includ si elastografia, ecografia tiroidiana si ecografia mamara. In acest portofoliu sunt incluse si serviciile care au de-a face cu nutritia. Pacientii pot opta si pentru servicii de specializare de zi. De asemenea, clinica are contract cu Casa de Asigurari Mehedinti pentru consultatii, ceea ce inseamna ca pacientii pot beneficia de acestea in mod gratuit, daca se prezinta la cabinet cu biletul de trimitere. Pentru a se programa, pacientii au la dispozitie numarul de telefon al cabinetului. 

Consultatia de specialitate costa 150 de lei. 

Cabinetul Edodiabet este apreciat, pe de-o parte, pentru calitatea serviciilor si pe de alta parte, pentru amabilitatea, seriozitatea si profesionalismul personalului medical. Informatiile sunt explicate pe intelesul pacientului, cu rabdare, pentru a nu exista nelamuriri cu privire la starea lui de sanatate. In acelasi timp, au existat mai multe situatii in care programarile au fost decalate, ceea ce a dus la un timp de asteptare mai mare. 

3. Centrul Medchim 

Infiintat inca din anul 2007, Centrul Medchim a continuat sa-si mareasca echipa formata din medici specialisti, pentru a acoperi un portofoliu cat mai variat de specializari, printre care se numara si endocrinologia in Severin. Centrul este dotat cu aparatura de ultima generatie, tocmai pentru a le oferi pacientilor rezultate de cea mai buna calitate. De consultatia de endocrinologie se ocupa Dr. Alexandra Stancu, medic specialist. Cei care sunt interesati sa se programeze pentru o consultatie de specialitate, o pot face prin intermediul numarului de telefon al centrului. 

Pretul unei consultatii de endocrinologie este de 100 de lei. 

Ratingul pozitiv obtinut de Centrul Medchim in urma recenziilor primite de la pacienti scoate in evidenta calitatea serviciilor prestate aici, aspect care i-a determinat sa o recomande si altora care se afla intr-o situatie similara. Totusi, un aspect pe care l-au sesizat mai multe persoane este faptul ca personalul de la receptie nu este pregatit pentru interactiunea cu pacientii. 

4. Clinic Invest 

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul serviciilor medicale, nu este de mirare ca oamenii pot opta pentru Clinic Invest in vederea obtinerii unei consultatii de endocrinologie, chiar in Severin. De efectuarea serviciilor din aceasta categorie se ocupa Dr. Alexandra Buzatu-Lang, medic specialist iar concret, pe lista se regasesc evaluarea starii de sanatate a persoanelor cu afectiuni endocrinologice, tratamentul de specialitate si urmarea dinamica a tratamentului urmat. Rezultatele prompte si sigure sunt obtinute datorita aparaturii de ultima generatie din dotarea clinicii. Mai mult decat atat, clinica face tot posibilul sa creeze niste conditii optime de siguranta si confort, in care pacientii se pot relaxa in voie. 

Pretul unei consultatii de endocrinologie este de 150 de lei.

Aspectele pe care le-au apreciat in mod deosebit oamenii in ceea ce priveste activitatea Clinic Invest sunt amabilitatea, respectul si atentia la detalii. Au existat si cazuri in care pacientilor le-a fost imposibil sa-si faca o programare, din cauza lipsei de organizare. Chiar si cei care au reusit sa se programeze pentru o consultatie s-au confruntat cu nerespectarea acesteia. 

Concluzii

In final, centrele, clinicile si cabinetele prezentate in randurile de mai sus iti stau la dispozitie cu servicii de endocrinologie de calitate in Severin. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci pentru a beneficia de acestea este sa suni la numarul clinicii dorite pentru a te programa, iar daca doresti sa ai acces la servicii in mod gratuit, nu uita de biletul de trimitere, acolo unde este cazul!