Meniu

Endocrinologie Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti cu dereglari hormonale, iar medicul de familie ti-a recomandat sa mergi la o consultatie de endocrinologie in Targu Mures pentru a efectua toate investigatiile necesare si pentru a primi indicatii de tratamente? In prezent, tot mai multe femei se confrunta cu astfel de probleme care le afecteaza calitatea vietii de la starea de spirit pana la aspectul corporal. Doar medicul endocrinolog este persoana in masura care te poate ajuta sa iti recapeti echilibrul hormonal, urmand un anumit plan de tratament atent personalizat pentru necesitatile tale.

In Targu Mures exista cinci clinici de endocrinologie pe care vrem sa ti le recomandam pentru a primi ingrijirile medicale necesare. Stim ca esti in cautarea serviciilor de o calitate superioara, tocmai de aceea isi prezentam unele dintre cel mai bine pregatite institutii medicale din oras, care iti pot oferi solutii valide si relevante pentru problemele cu care te confrunti. 

Care este pretul unei consultatii de endocrinologie in Targu Mures?

Te-ai hotarat sa mergi la un cabinet de endocrinologie in Targu Mures, dar nu cunosti care sunt tarifele practicate pentru un astfel de serviciu medical? Stai linistit, ti-am pregatit un tabel mai jos in care sunt trecute toate preturile puse in aplicare de clinicile din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Holomed
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Medic primar in endocrinologie si lector universitar
 • Diagnostic precis si investigatii corecte
 • Tratamente eficient
 • Curatenie impecabila si atmosfera relaxanta
Tulipan Center
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Personal bine pregatit, experimentat si profesionist
 • Investigatii precise si diagnostic corect
 • Tratament eficient
 • Atmosfera primitoare si relaxanta
Centrul Nova Vita
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii medicale ireprosabile
 • Aparaturi si echipamente performante
 • Investigatii precise
 • Tratamente eficiente si rezultate prompte
 • Programarile nu sunt onorate la timp
Centrul Galenus
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Comunicare ireprosabila dintre medici si pacienti
 • Investigatii precise
 • Tratamente eficiente si personalizate
 • Atmosfera primitoare
 • Consultatie precisa de endocrinologie
 • Nerespectarea programarilor
Policlinica Carit-San
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Preturi accesibile
 • Servicii medicale calitative
 • Investigatii corecte si diagnostic precis
 • Planuri de tratamente individualizate
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 institutii medicale specializate in endocrinologie in Targu Mures

Inainte de a selecta o institutie medicala care cuprinde specialitatea de endocrinologie in Targu Mures, te invitam sa citesti cu atentie toate cele cinci clinici pe care ti le recomandam pentru a vedea care este cea potrivita pentru tine. Afla care sunt preturile practicate, care sunt serviciile de care poti beneficia si daca reusesc sa corespunda asteptarilor tale. In plus, afla si ce parere au ceilalti pacienti care le-au frecventat:

1. Clinica Holomed

Prima clinica pe care ti-o prezentam si care iti pune la dispozitie servicii de endocrinologie in Targu Mures este chiar Holomed. Experienta vasta, buna pregatire si profesionalismul sunt principalele atribute ale cadrelor medicale, care au competenta de a identifica in mod corect patologia de care pacientul sufera, dar si de a o trata eficient. Clinica gazduieste 18 specializari de la medicina traditionala la medicina complementara si 9 cabinete corect echipate, care ofera tuturor pacientilor posibilitatea de a fi investigati si tratati intr-un cadru specializat. La medicina generala sunt incluse urmatoarele: ginecologie, psihiatrie, medicina interna, boli infectioase, urologie, endocrinologie, pneumologie si neurologie. In departamentul de endocrinologie esti intampinat de dr. Corina Pop Radu, medic primar endocrinolog si lector la Universitatea de Medicina, Farmacie, Stiinte si Tehnologie Mures.

Pretul pentru o consultatie de endocrinologie atat pentru adulti, cat si pentru copii este de 200 lei, iar un control costa 150 lei.

Cadrele medicale desfasoara un act medical ireprosabil, oferind sprijin si incredere tuturor pacientilor care se confrunta cu diverse probleme de sanatate. Departamentul de endocrinologie este reprezentat de un medic primar, care este totodata lector universitar si care are competenta de a stabili un diagnostic precis in urma investigatiilor efectuate. Tratamentul propus este eficient, clinica este curata, iar atmosfera este relaxanta si confortabila. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Holomed
Vezi Pareri

2. Tulipan Center

Tulipan Medical Center este un centru medical multidisciplinar din Targu Mures care cuprinde, de asemenea, si specialitatea de endocrinologie. Colectivul medical este plurispecializat intr-o multime de domenii, cum ar fi: nefrologie, ecografie, diabetologie, nutritie, medicina interna etc. In departamentul de endocrinologie isi desfasoara activitatea dr. Kali Annamaria, medic specialist, competent si in efectuarea examinarii ecografice, dar si a osteodensitometriei. Pe langa competenta de a stabili un diagnostic corect, medicul are si capacitatea de a elabora un plan eficient de tratament. Aparaturile pe care le are la dispozitie sunt de ultima generatie, prin intermediul carora investigatiile sunt efectuate ireprosabil, iar rezultatele obtinute sunt prompte si corecte. 

Tariful aplicat pentru o consultatie de endocrinologie este de 180 lei. 

Rating-ul clinicii este pozitiv, datorita recenziilor favorabile care au fost postate in mediul online. Personalul medical este bine instruit, experimentat, amabil si profesionist, asigurandu-se ca pacientii vor beneficia de servicii de calitate superioara. Investigatiile efectuate sunt precise, diagnosticul stabilit este corect, tratamentul eficient, iar atmosfera din cabinet este una primitoare si relaxanta.

3. Centrul Nova Vita

Nova Vita este un centru medical din Targu Mures cu multiple specialitati, printre care se numara si endocrinologia. Unitatea medicala a fost infiintata in anul 2008, in luna iulie, avand in acel moment doar sectia de ingrijiri paliative si terapii complementare. In octombrie a fost introdus si departamentul de recuperare medicala urmand ca ulterior sa imbratiseze mai multe specialitati, cum ar fi endocrinologia, laboratorul de analize medicale, sectiile de chirurgie, cardiologie, radiologie interventionala si centrul de imagistica. In ceea ce priveste departamentul de endocrinologie, pacientii pot lua legatura cu doi medici primari: dr. Corina Pop Radu si dr. Zsuzsanna Szanto, competenta si in ecografia endocrina. Datorita echipamentelor si aparaturilor de ultima generatie aflate in dotarile institutiei medicale, investigatiile si rezultatele obtinute sunt precise.

Consultatia de endocrinologie la centrul Nova Vita este de 150 lei.

Majoritatea recenziilor atribuite centrului Nova Vita sunt favorabile, datorita implicarii medicilor si a ireprosabilitatii serviciilor medicale. Aparaturile si echipamentele folosite pentru efectuarea investigatiilor sunt moderne si performante, tratamentele aplicate sunt eficiente, iar rezultatele sunt prompte. Din pacate, programarile nu sunt respectate, din cauza numarului ridicat de solicitari.

4. Centrul Galenus

Centrul Galenus este o institutie medicala din Targu Mures pe care o poti lua in considerare cu incredere daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de endocrinologie la standarde superioare. Fiind o unitate medicala vasta, cuprinde peste 146 de medici primari, specialisti si profesori, activand in cadrul a 28 de specialitati autorizate in ambulatoriu de specialitate. Departamentul de endocrinologie este bine pus la punct, fiind coordonat de medici de elita: prof. univ. dr. Ionela Pascanu, dr. Ildiko Vicsi, dr. Zsuzsanna Reti si dr. Florina Gliga, cu o buna pregatire in domeniu. Medicii sunt competenti mai ales in stabilirea unui diagnostic corect, dar si a unui plan eficient de tratament, prin care pacientul primeste toate ingrijirile medicale necesare. Nici echipamentele folosite nu sunt mai prejos, acestea fiind performante si moderne pentru elaborarea unor investigatii la standarde ridicate.

Pretul pentru o consultatie de endocrinologie este de 150 lei.

Comunicarea dintre pacienti si medici este ireprosabila, aspect ce a cantarit pozitiv in recenziile postate in mediul online. Consultatia de specialitate este focusata in intregime pe pacient, investigatiile efectuate sunt precise, tratamentele puse in aplicare sunt eficiente si personalizate in functie de patologia pacientului, iar atmosfera din cabinet este primitoare. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu strictete.

5. Policlinica Carit-San

Policlinica Carit-San din Targu Mures isi intampina pacientii cu amabilitate, oferindu-le posibilitatea de a beneficia de o consultatie endocrinologica de specialitate. Si-a inceput activitatea in anul 1991 si cuprinde o multime de specialitati care se adreseaza pacientilor cu diverse probleme de sanatate, cum ar fi: hematologie, chirurgie, ORL, cardiologie, dermatologie, ginecologie, pediatrie, pneumoftiziologie, urologie etc. Departamentul de endocrinologie este reprezentat de dr. Zsuzsanna Szanto, medic primar, competent in desfasurarea consultatiei de endocrinologie, ecografiei tiroidiene, mamare si sonoelastrografiei. In cadrul policlinicii se afla si un laborator de analize, care ofera servicii decontate in limita fondului disponibil, in baza biletului de trimitere. 

Consultatia de endocrinologie este de 120 lei, iar un pachet format din consultatie si ecografie tiroidiana este de 200 lei.

Policlinica se afla printre optiunile tuturor pacientilor, datorita preturilor accesibile, dar si datorita serviciilor medicale calitative. Investigatiile sunt corecte, diagnosticul stabilit de medicul primar este unul precis, iar planul de tratament elaborat este de personalizat. Multumita aparaturilor de calitate si performante, medicii desfasoara un act medical de calitate. Singurul minus este ca programarile nu sunt gestionate eficient, existand riscul ca in unele situatii sa nu fie respectate.

Concluzii

Disfunctionalitatile de ordin hormonal trebuie sa fie verificate si investigate cu precizie de un medic endocrinolog din Targu Mures, astfel incat sa fie depistat motivul din cauza caruia te confrunti cu o astfel de dereglare, dar si solutia care poate fi pusa in aplicare. Institutiile medicale pe care ti le-am afisat anterior in articol sunt unele dintre cele mai apreciate variante din oras pentru o consultatie de endocrinologie de calitate, dar si pentru efectuarea investigatiilor necesare. Citeste-le pe fiecare in parte si afla care este unitatea medicala cu care rezonezi cel mai mult.