Meniu

Operatie tiroida Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca medicul ti-a recomandat, pentru patologia de care suferi, interventia de tiroidoctomie, cu siguranta vrei sa o realizezi in cele mai bune conditii, cu sanse optime de reusita si efecte ulterioare benefice asupra sanatatii, de aceea este importanta pentru tine identificarea optiunilor pentru operatie tiroida in Cluj. Stim ca nu este usor sa intreprinzi o cercetare proprie pe piata de servicii medicale din orasul din inima Transilvaniei, de aceea acest articol iti pune la dispozitie informatiile de baza pentru a te ajuta sa alegi clinica in care sa beneficiezi de procedura chirurgicala de care ai nevoie.

Citeste textul pana la capat pentru o evaluare obiectiva a conditiilor in care se desfasoara in Cluj operatia de tiroida, plecand de la preturi, dotarile cu echipamente si competentele medicilor chirurgi cu experienta in astfel de interventii.

Cat costa o operatie de tiroida in Cluj?

Orice interventie chirurgicala presupune anumite costuri si vrei sa stii la ce trebuie sa te astepti de la operatia de tiroida in Cluj, din punct de vedere financiar. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor in care este disponibila procedura, precum si tarifele practicate de fiecare dintre ele.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Operatie tiroida
Rating
Website
S. Humanitas
Clinica-Verificata
2.000 Ron
 • Pretul Operatiei de tiroida porneste de la 2.000 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Echipamente de ultima generatie
 • Posibilitatea efectuarii tuturor analizelor si investigatiilor preoperatorii necesare
 • Interventii de succes
 • Amabilitate si rabdare din partea medicilor
Dr. Bogdan Amza
2.500 Ron
 • Pret Operatie tiroida 2.500 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist si pasionat de meserie
 • Rabdare si grija fata de pacienti
 • Comunicare excelenta cu persoanele suferinde
 • Operatii reusite
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru operatie de tiroida in Cluj?

Decizia este grea, chiar daca ai doua sau ai mai multe optiuni, si este de la sine inteles ca nu este usor sa poti afirma cu certitudine care este cea mai buna varianta pentru sanatatea ta, dintre clinicile in care se efectueaza operatie de tiroida in Cluj. Pentru aceasta ai nevoie de informatii suplimentare din activitatea unitatilor medicale amintite mai sus. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii despre calitatea serviciilor, tehnologia medicala si medicii care executa interventia, precum si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul. Te vei putea hotari astfel mai usor unde sa mergi pentru procedura chirurgicala de indepartare a glandei tiroide.

1. Spitalul Humanitas

Procedurile de chirurgie endocrina de la Spitalul Humanitas din Cluj includ operatie de tiroida – tiroidectomietotala sau subtotala, punctie aspirativa cu ac fin ecoghidata si examen citologic/bacteriologic, lobectomie tiroidiana, tiroidectomie + limfadenectomie, tiroidectomie cu sau fara limfadenectomie pentru cancer medular, tiroidectomie cu sau fara limfadenectomie pentru recidive, extirparea adenomului paratiroidian, paratiroidectomie subtotala, interventii pentru tumori neuroendocrine – tumora neuroendocrina pancreatica, extirpare cu sau fara limfadenectomie, si suprarenalectomie. Nu mai putin de 12 medici chirurgi au competente si experienta in executarea acestor proceduri, dintre care 7 sunt medici primari in chirurgie generala, iar 5 sunt medici specialisti in chirurgie generala. Spitalul privat Humanitas din Cluj reuneste cabinete medicale de chirurgie generala, oncologie, obstetrica-ginecologie, urologie, chirurgie plastica reconstructiva si estetica, dermatologie, endocrinologie, neurologie, dotari de ultima generatie, sali de operatie, anestezie, terapie intensiva, o echipa de medici bine pregatita si conditii de spitalizare la standarde inalte.

Pretul operatiei de tiroida este de 2000-3500 de lei, in functie de complexitatea cazului.

Pacientii recomanda serviciile de calitate ale spitalului, profesionalismul medicilor, echipamentele de ultima generatie, posibilitatea efectuarii tuturor analizelor si investigatiilor preoperatorii necesare, interventiile de succes si amabilitatea si rabdarea medicilor. Unele persoane spun ca au avut dificultati in a comunica cu personalul de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Humanitas
Vezi Pareri

2. Dr. Bogdan Amza

Dr. Bogdan Amza este medic primar in chirurgie generala, cu experienta in chirurgia clasica si laparoscopica, cu supraspecializare in chirurgie oncologica si studii doctorale in desfasurare in chirurgie endocrinologica, deci este specialistul de care ai nevoie pentru operatie de tiroida. Pacientii mai pot apela la serviciile medicului pentru chirurgie bariatrica, hernii, afectiunile colecistului, varice, hemoroizi si interventii chirurgicale de ginecologie. Chirurgul poate fi gasit la Clinica VenArt si la Centrul Medical Halmasan din Cluj, ambele unitati medicale oferind pacientilor consultatii, investigatii si interventii chirurgicale.

Tariful pentru o operatie de tiroida se situeaza in jurul sumei de 2500 de lei.

Pacientii sunt multumiti de activitatea medicului si apreciaza serviciile de calitate, profesionalismul si pasiunea pentru meserie, rabdarea si grija fata de persoanele in suferinta, comunicarea excelenta cu acestea si operatiile reusite efectuate sub bisturiul sau.

Concluzii

Operatia de tiroida in Cluj nu este o interventie care sa puna probleme pentru chirurgii bine pregatiti ai orasului din inima Transilvaniei. La clinicile prezentate in acest articol, procedura se poate efectua cu succes de catre medici competenti, cu experienta in sala de operatii. Unitatile medicale dispun de blocuri operatorii la standarde inalte, anestezie, terapie intensiva si spitalizare in conditii bune. Totodata, pentru investigatiile preoperatorii necesare interventiei, poti apela cu incredere la servicii de analize medicale si investigatii imagistice din structura lor.

Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, cu siguranta vei lua decizia potrivita pentru sanatatea ta, in alegerea clinicii din Cluj si a medicului chirurg la care sa faci operatia de tiroida.