Meniu

Osteodensitometrie Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Investigatie imagistica accesibila, nedureroasa si neinvaziva, eficienta in depistarea osteoporozei, osteodensitometrie in Sibiu se poate efectua in cadrul unor clinici in care exista aparatura necesara pentru screening-ul compozitiei osoase si personal medical specializat pentru utilizarea lui si pentru interpretari diagnostice. Vei gasi aici servicii de calitate si echipamente de ultima generatie pentru o examinare de acuratete, cu rezultate concludente, care ii va oferi medicului tau curant informatiile de care are nevoie pentru stabilirea unui tratament eficient.

Daca nu stii unde sa mergi in Sibiu, acest articol te va ajuta sa identifici clinica careia sa i te adresezi pentru osteodensitometrie realizata in cele mai bune conditii.

Cat costa investigatia de osteodensitometrie in Sibiu?

Nu multi pacienti intrunesc conditiile pentru osteodensitometrie in Sibiu accesata prin Casa de Asigurari, de aceea este important sa cunoasca pretul pentru o astfel de investigatie. Indiferent ca poti sau nu sa faci examinarea cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la un medic specialist in contract cu CAS, in tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor medicale catre care trebuie sa te indrepti si preturile practicate de fiecare pentru acest serviciu.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Osteodensitometrie
Rating
Website
RMN Diagnostica
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pretul pentru Osteodensitometrie porneste de la 100 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Profesionalismul medicilor
 • Amabilitate si rabdare in abordarea pacientilor
 • Operativitate in efectuarea investigatiilor
 • Comportament nepotrivit a personalului de la receptie
 • Timp mare de asteptare
Policlinica Astra
120 Ron
 • Pretul pentru Osteodensitometrie porneste de la 120 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si dedicati meseriei
 • Personal amabil si empatic
 • Personalul de la receptie nu comunica eficient cu pacientii
Gineko Pro
150 Ron
 • Pretul pentru Osteodensitometrie porneste de la 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Interior modern
 • Lipsa de amabilitate din partea personalului de la receptie
 • Timp indelungat de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care poti face osteodensitometrie in Sibiu

Cand este vorba despre sanatatea ta, ti-ai dori sa iei o hotarare bazata pe o cercetare temeinica a conditiilor din fiecare clinica dintre cele in care se efectueaza osteodensitometrie in Sibiu. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla tot ce trebuie sa stii despre modul in care se desfasoara investigatia, de la contactul cu receptia, personalul medical, aparatura si confortul in timpul investigatiei, interpretarea si calificarile specialistilor in diagnosticul si tratamentul osteoporozei. Vei putea lua o decizie bine intemeiata rational, care va contribui la mentinerea starii tale de sanatate si la un tratament bun, in caz de nevoie.

1. RMN Diagnostica

RMN Diagnostica este o clinica specializata in imagistica medicala, in care se pot realiza examinari cu rezonanta magnetica, computer tomograf, osteodensitometrie, radiografii, ecografii si electromiografie EMG. Clinica din Sibiu face parte dintr-o retea medicala cu centre si in Brasov si in Fagaras, Victoria, Cristian si Codlea (judetul Brasov). Sibiul este primul oras in care furnizorul de servicii de imagistica si-a inceput activitatea, in anul 2007. Examinarile se realizeaza cu aparatura performanta, de catre o echipa de 19 medici primari sau specialisti in radiologie si imagistica medicala. De asemenea, poti beneficia aici de experienta a doi medici specialiti endocrinologici bine pregatiti: dr. Ioana Verde si dr. Cristina-Sofia Iosif, ambii in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a judetului Sibiu.

Preturile practicate de clinica sunt afisate pe site-ul web. Pentru osteodensitometrie Dexa vei plati 100 de lei pe un segment, 170 de lei pe doua segmente, pretul ajungand pana la 415 lei pentru 5 segmente osoase.

Pacientii clinicii din Sibiu sunt in general multumiti de consultatiile, analizele si investigatiile pe care le-au accesat aici. Se mentioneaza ca puncte forte calitatea serviciilor, profesionalismul medicilor, amabilitatea si rabdarea cu care raspund la intrebari, operativitatea cu care se efectueaza investigatiile. Printre aspectele care necesita imbunatatiri se situeaza comportamentul lipsit de solicitudine al personalului de la receptie si timpul mare de asteptare reclamat de unii dintre pacienti.

Vezi parerile pacientilor despre RMN Diagnostica
Vezi Pareri

2. Policlinica Astra

Policlinica din Sibiu a fost infiintata in anul 1999 si dispune azi de o paleta impresionanta de servicii medicale, consultatii in peste 30 de specialitati, analize in laboratorul propriu acreditat RENAR si investigatii complexe, ecografie, osteodensitometrie, colposcopie, biopsii, EKG, EEG, cu ajutorul unei echipe de peste 40 de medici. Endocrinologia este reprezentata aici de patru specialisti: dr. Laura Albu, medic specialist endocrinologie, in contract cu  CJAS Sibiu, dr. Ioana Sofilca, medic specialist endocrinolog, in contract cu CAS, dr. Igna Podia si dr. Corina Rotaru, medici specialisti in endocrinologie.

Contra cost, osteodensitometria se realizeaza in aceasta clinica la pretul de 120 de lei pentru un segment, 150 de lei pentru doua segmente si 350 de lei pentru mai multe segmente.

Majoritatea pacientilor spun ca au gasit la Policlinica Astra servicii de calitate, medici profesionisti si dedicati meseriei, personal amabil si empatic. Sunt si persoane care au lasat recenzii negative, in care reclama faptul ca nu au putut primi informatiile de care aveau nevoie de la receptie din cauza deficientelor de comunicare intre medici si personalul de la relatii cu publicul.

3. Gineko Pro

Pentru osteodensitometrie la clinica Gineko Pro din Sibiu te vei putea adresa atat cabinetului de reumatologie, in care activeaza dr. Cristina Ban, medic specialist medicină interna, medic specialist reumatologie, avand competenta in ultrasonografie generala, cat si cabinetului de endocrinologie, unde le vei gasi pe dr. Nicoleta Calutiu, medic primar endocrinologie, diabet, nutritie si boli metabolice, si pe dr. Catalina Zugravu, medic specialist endocrinolog. Gineko Pro este o clinica noua si moderna, care reuneste sub acelasi acoperis servicii de obstetrica-ginecologie, medicina interna, nefrologie, dermatologie, endocrinologie, pediatrie, urologie si imagistica medicala.

Tarifele pentru osteodensitometrie variaza intre 150 de lei pentru un segment si 500 de lei pentru cinci segmente osoase.

Pacientii apreciaza interiorul modern, serviciile de calitate si profesionalismul medicilor. Pe de alta parte, multe nemultumiri sunt legate de lipsa de punctualitate in onorarea programarilor si de un comportament dezorganizat si lipsit de amabilitate fata de pacienti, al personalului de la receptie.

Concluzii

Masurarea densitarii osoase se realizeaza in cele mai bune conditii in clinicile in care sunt disponibile serviciile de osteodensitometrie in Sibiu. Vei beneficia de calitatile unei aparaturi performante, de pregatirea unor medici profesionisti cu experienta, pe care ii poti gasi la cabinetele de endocrinologie, reumatologie sau in laboratorul de imagistica medicala din centrele respective.

Informatiile din acest articol, legate de preturi, de activitatea clinicilor din Sibiu si de specialistii de care dispun centrele medicale din clasamentul de mai sus te vor ajuta sa iei cea mai buna decizie pentru sanatatea ta. Fie ca ti-a fost indicata de medic sau vrei sa faci din proprie initiativa examinarea, osteodensitometria efectuata in acest oras iti va aduce un rezultat precis, pe care sa poata conta medicul tau in diagnosticarea si tratamentul simptomelor pe care le experimentezi.