Epilare definitiva Ploiesti

Epilare definitiva Ploiesti

Oricine poate alege epilarea definitiva in Ploiesti, indiferent ca locuiesc in oras, sau se afla in doar in vizita pentru o perioada scurta de timp. Oamenii care aleg serviciile de infrumusetare din acest oras vor fi placut surprinsi de rezultate.

Saloanele de infrumusetare perfecte pentru o epilare definitiva in Ploiesti

Multumita tehnologiei de ultima generatie, oricine poate obtine rezultatele mult dorite prin intermediul tratamentului de epilare definitiva in Ploiesti. Aici clientii vor intalni echipe alcatuite din profesionisti care abia asteapta sa-i ofere solutiile necesare pentru a deveni cea mai buna versiune a sa.

1. Eva Salon

Personalul de la Eva Salon este bine pregatit si majoritatea angajatelor fac parte din colectiv de la bun inceput, adica din 2011. De aceea, se poate vorbi de experienta in domeniu si de un grad inalt de profesionalism.

Epilarea definitiva se realizeaza printr-o metoda sigura, folosita de mai bine de 30 de ani, cu lumina pulsata E-light. Mai mult decat atat, prima sedinta de epilare definitiva este gratuita pentru clientele noi si au de ales intre zona axilelor sau cea inghinala. Nu e obligatoriu sa continue tratamentul, asa ca vor avea sansa sa vada daca sunt sau nu multumite de rezultate.

Pentru a intra in contact cu un reprezentant al clinicii in vederea stabilirii unei programari, cei interesati pot folosi numarul de telefon 0727462792.

2. Anisia skin & laser clinic

Cei care aleg aceasta clinica vor fi asteptati cu drag de specialistii din echipa Anisia, care au experienta si pregatirea necesara pentru a realiza diverse tratamente estetice si dermatologice, indiferent de complexitatea lor. Clientii vor stii imediat ca se afla pe maini bune si vor fi incantati de tehnologia si echipamentul de ultima generatie de la clinica.

La aceasta clinica, epilarea definitiva se realizeaza cu laserul Gentle Max Pro; prin acest procedeu, impulsurile laser sunt livrate in piele cu ajutorul unui aplicator special. Pentru un rezultat cat mai bun se recomanda 6 sedinte, la un interval de 6-12 saptamani.

Programarile se fac cu ajutorul numarului de telefon 0744330777, la care va raspunde un specialist din partea clinicii, sau folosind adresa de Email office@anisiaclinic.ro.

3. Ramo Clinique

La Ramo Clinique, serviciile oferite sunt de calitate si la preturi accesibile, astfel ca oricine se poate duce in centrul orasului, unde isi are sediul acest centru de infrumusetare. Acolo, vor reusi sa scape de probleme precum ridurile, celulita si parul nedorit.

Exista mai multe modalitati prin care o clienta poate contacta un reprezentant al clinicii in vederea stabilirii unei programari: prin numarul de telefon 0722838310, prin adresa de Email contact@ramoclinique.ro, sau completand formularul de pe pagina web a centrului.

Tu unde te vei duce pentru o epilare definitiva in Ploiesti?

Cu ajutorul informatiilor prezentate, o persoana poate sa sune la oricare dintre aceste clinici care i-a trezit interesul, pentru a-si face o programare si de ce nu, o epilare definitiva in Ploiesti. Cu siguranta va fi incantata de rezultatele obtinute chiar dupa prima sedinta.