Epilare definitiva Sibiu

Epilare definitiva Sibiu

Orasul cu un potential urias din punct de vedere turistiv datorita punctelor de atractie, nu este doar un loc in care o multime de persoane aleg sa mearga in vacanta, ci cuprinde si o varietata larga de cabinete de epilare definitiva in Sibiu, cu multiple servicii disponibile.

Epilarea definitiva este o procedura prin care se indeparteaza eficient parul nedorit de pe anumite suprafete, astfel incat pielea sa capete o textura fina si catifelata. Din fericire, efectul obtinut este unul de lunga durata, variaza intre 6 si 24 de luni, in functie de tipul de piele, de varsta si de statusul hormonal al clientului respectiv.

Ce trebuie sa stii despre procedura de epilare definitiva in Sibiu?

Persoanele care sunt in cautarea unui cabinet de epilare definitiva din Sibiu care sa corespunda dorintelor lor, trebuie sa se asigure ca stiu care sunt toate etapele implicare in cadrul unei astfel de proceduri. Printre aceste aspecte, se evidentiaza si:

  • nivelul de durere – datorita tehnologiei avansate utilizate, procedura de epilare definitiva nu este dureroasa. Se poate experimenta, totusi, o anumita senzatie de caldura, care nu creeaza niciun disconfort si care este complet normala;
  • nivelul de reusita a procedurii – epilarea definitiva are un nivel de reusita de 95% in cazul femeilor si de 75% in cazul barbatilor;
  • se vindeca sau se previne aparitia foliculitei – cresterea firelor de par sub piele este un fenomen neplacut, care nu este indragit de nimeni. Din fericire, datorita laserului folosit, foliculita este ameliorata semnificativ.

Unde poti gasi un cabinet de epilare definitiva in Sibiu?

Exista o multime de cabinete de epilare definitiva in Sibiu care pot fi luate in considerare, datorita gamei variate de servicii avantajoase. Printre acestea se numara si:

1. Salonul Ava, Sibiu

Salonul de infrumusetare, Ava, din Sibiu, cuprinde o oferta bogata de servicii disponibile de epilare definitiva pentru toata lumea. Se utilizeaza laserul Dioda si E-light atat pentru femei, cat si pentru barbati.

2. Clinica PHR, Sibiu

Clinica PHR este localizata in Sibiu si ofera o gama larga de servicii de epilare definitiva, care au un grad ridicat de reusita, pana la 95%. Se utilizeaza Tehnologia Luminii Intense Pulsate (IPL), care nu provoaca durere sau senzatii de disconfort.

3. Ec Beauty Center, Sibiu

Clinica Ec Beauty Center, amplasata in Sibiu, ofera tuturor clientilor posibilitatea de a beneficia de servicii de epilare definitiva la standarde inalte de calitate si cu un grad ridicat de reusita.

Servicii si tarife:

• zone mici – 86 lei;
• zone medii – 127 lei;
• zone mari – 189 lei;
• brate integral – 330 lei;
• picioare integral – 596 lei;
• gambe – 330 lei;
• coapse – 347 lei;
• all body – 1390 lei.

Prin urmare, epilarea definitiva este o procedura eficienta, care poate fi folosita de orice persoana, indiferent de tipul de piele pe care il are, avand posibilitatea de a se bucura de un rezultat satisfacator. Astfel, cei care sunt in cautarea unui centru de epilare, pot lua in considerare variantele mentionate mai sus.