Meniu

Epilare definitiva Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sa iti faci programare la epilare definitiva in Focsani este o idee buna daca vrei sa renunti la metodele traditionale de indepartare a parului nedorit de pe corp, care consuma timp si trebuie repetate la cateva zile sau saptamani. Epilarea cu laserul inseamna rezultate pe termen lung, vizibile inca de la primele sedinte. 

Din acest articol, poti afla care sunt cele mai apreciate saloane de epilare definitiva din Focsani si care sunt tarifele practicate pentru una dintre cele mai solicitate proceduri la momentul actual.

Care este pretul unei sedinte de epilare definitiva in Focsani pentru brate/picioare?

Inainte de a se programa la epilare definitiva, curiozitatea principala a clientilor este legata de pret, asa ca tabelul urmator le raspunde la intrebare persoanelor care locuiesc in Focsani si vor sa apeleze la acest serviciu: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Epilare definitiva
Rating
Website
Femme Parfaite
Clinica-Verificata
500 Ron
 • O sedinta Epilare picioare integral este 500 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate foarte bune
 • Personal bine pregatit si comunicativ
 • Curatenie
 • Preturi rezonabile
New Era Skin
450 Ron
 • O sedinta Epilare picioare integral este 450 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate vizibile
 • Personal bine pregatit
 • Aparatura performanta
 • Preturi accesibile
 • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune saloane specializate in epilare definitiva din Focsani

Fiind vorba despre un tratament care implica efectuarea mai multor sedinte si a carui eficienta depinde de performanta dispozitivelor folosite, persoanele interesate de epilare definitiva trebuie sa aleaga un salon modern, pe care il pot gasi si in Focsani. 

Clasamentul de mai jos surpinde informatii utile despre activitatea saloanelor unde poti beneficia de epilare definitiva in Focsani, pretul fiind unul dintre detaliile mentionate:

1. La Femme Parfaite

Centrul de infrumusetare La Femme Parfait este preferatul multor persoane din Focsani care au apelat deja la proceduri de epilare definitiva. Cu aproape 10 ani de activitate in sfera beauty, acest centru reuneste o echipa formata din 4 tehnicieni calificati, avand in dotare mai multe aparate performante si folosind numai produse de top. Se pune accent deosebit pe calitatea serviciilor si pe rezultate, astfel ca personalul foloseste tehnici noi si este interesat de ultimele noutati din domeniul infrumusetarii. 

Sedinta de epilare cu laserul pentru brate lung costa 300 lei. Pentru picioare lung, tariful sedintei este de 500 lei. 

Privitor la feeback-ul celor care au ales serviciile centrului La Femme Parfaite, majoritatea persoanelor se declara multumite, spunand ca au beneficiat de rezultate foarte bune. Personalul este comunicativ, bine pregatit, amabil si profesionist. Salonul este curat, iar preturile sunt rezonabile. 

Vezi parerile pacientilor despre La Femme Parfaite
Vezi Pareri

2. New Era Skin

New Era Skin este un salon din Targoviste specializat in epilare definitiva, pe care il poti alege pentru o calitate superioara a serviciilor. Se folosesc lasere din gama Elysion Pro, cu ajutorul carora se obtin rezultate pe termen lung. Protocolul de tratament este personalizat, iar fiecare client beneficiaza de consultanta din partea specialistilor.

Pentru brate lung, sedinta de epilare definitiva costa 250 lei, iar pentru picioare integral 450 lei.

Pe una dintre cele mai populare platforme de socializare, cativa dintre clientii salonului si-au relatat experienta. Cei mai multi dintre ei recomanda New Era Skin si puncteaza avantaje precum confortul, calitatea serviciilor, vizibilitatea rezultatelor si preturile, care sunt accesibile. Se foloseste aparatura performanta, iar atmosfera este placuta. La capitolul personal, specialistii care lucreaza aici sunt descrisi ca fiind bine pregatiti, seriosi si atenti. 

Concluzii

Si in Focsani exista optiuni bune in materie de epilare definitiva, aici fiind situate cateva saloane moderne, ce au incorporat in activitatea lor tehnologii performante si care pun pe primul loc siguranta clientilor.