Meniu

Epilare definitiva mustata

Actualizat pe:

Firele de par care cresc deasupra buzei superioare pot avea un aspect cu adevarat inestetic si tocmai de aceea un tratament foarte popular printre femei este epilarea definitiva la mustata. Nu doar femeile apeleaza la acest tratament, ci si barbatii care nu mai vor sa-si petreaca dimineata in fata oglinzii pentru a-si rade mustata.

In general, exista trei tipuri de laser utilizate in procesul de epilare definitiva si factorul care conteaza cel mai mult in alegerea laserului perfect pentru o persoana este tipul firului de par pe care il are: culoarea si grosimea au un rol esential in aceasta alegere. Culorile deschise raspund mult mai bine la un anumit tip de echipament, iar rezultatele vor fi mai clare.

Ca in cazul oricarei alte modalitati de infrumusetare, la epilarea definitiva pentru mustata parerile sunt diverse. Unii oameni care au incercat tratamentul in mai multe zone spun ca epilarea cu laser functioneaza cel mai bine in 4 zone si anume: la axila, in zona slipului si in cea inghinala, in cazul barbiei si in cel al buzei superioare, sau mustata.

Cate sedinte sunt ideale pentru epilarea definitiva pentru mustata si cat costa ele?

Pentru niste rezultate cat mai bune in urma tratamentului de epilare definitiva pentru mustata, este nevoie 8-10 sedinte pentru zonele de pe fata, care nu se rezuma doar la mustata, ci si barbie si perciuni. Distanta ideala dintre sedintele respective este de 4-6 saptamani.

Cu privire la epilarea definitiva pentru mustata si pretul pe care il platesc oamenii pentru un astfel de tratament, el este de cele mai multe ori acelasi si pentru femei si pentru barbati; mai exact, este vorba de 50 de lei pentru o singura sedinta. El o sa difere in momentul in care este integrat in alte oferte, precum o epilare definitiva facial integrala.

Cum se desfasoara epilarea definitiva pentru mustata?

Inainte de tratamentul de epilare definitiva pentru mustata propriu-zis, clienta trebuie sa se asigure ca s-a pregatit cum trebuie pentru el. Aceasta pregatire trebuie facuta cu o seara inainte si consta in indepartarea parului din zona care urmeaza sa fie tratata cu o foarfeca, sau cu un trimmer. In alte zone care nu tin de fata se poate folosi si o lama de ras.

Zona asupra careia urmeaza sa actioneze laserul va fi, mai intai de toate, curatata si racita. In unele situatii, cand un anumit tip de laser este utilizat pentru indepartarea parului, se va aplica si un gel special in zona respectiva. Pentru mustata, durata intregului proces este de 20 de minute. O durata similara se intalneste si la epilarea definitiva a barbiei.

Prin urmare, persoanele care isi doresc sa apeleze la o epilare definitiva pentru mustata o pot face indiferent de sex, varsta sau motivul pentru care aleg sa treaca prin acest tratament. Ceea ce conteaza cu adevarat este ca schimbarea sa le creasca increderea in sine, incat sa poata zambi fara sa se ingrijoreze de cum arata la momentul respectiv.