Meniu

Epilare definitiva oferte

Actualizat pe:

Inainte de sezonul estival, multe persoane isi schimba stilul de viata si apeleaza la diferite proceduri de ingrijire pentru a se bucura de cea mai buna imagine a lor in lunile de vara, acesta fiind si motivul pentru care primavara creste semnificativ interesul pentru oferte la epilare definitiva.

Parul nedorit a reprezentat dintotdeauna o problema de ordin estetic atat pentru femei, cat si pentru barbati. Indepartarea acestuia prin metode clasice, cum ar fi cu lama sau cu ceara, devin neplacute in perioada verii, cand parul trebuie indepartat foarte des din motive estetice si de igiena.

De ce este indicat sa cauti oferte la epilare definitiva?

Este recomandat sa cauti diverse oferte la epilare definitiva atunci cand alegi aceasta procedura de ingrijire. De ce? Uneori, preturile pot fi destul de mari, mai ales daca decizi sa te epilezi definitiv pe tot corpul sau pe mai multe zone ale acestuia. Epilarea definitiva este o investitie pe termen lung, iar sedintele se fac la un interval de cateva saptamani, in functie de metoda folosita si de zona epilata.

Cel mai indicat ar fi sa incepi sedintele de epilare din timp, pentru a termina inainte ca vara sa inceapa. De altfel, lunile de iarna, toamna sau primavara sunt potrivite pentru desfasurarea sedintelor de epilare definitiva pentru ca expunerea la soare nu este atat de puternica in aceasta perioada.

Chiar daca metodele traditionale de indepartare a parului nedorit – fie ca e vorba de parul facial, parul de pe picioare sau orice alta regiune corporala – sunt mai ieftine si accesibile oricui, epilarea definitiva inseamna o investitie pe termen lung si presupune cateva sedinte de intretinere la un interval pe care il vei stabili impreuna cu specialistul.

Unde poti sa gasesti oferte la epilare definitiva?

Este foarte simplu sa gasesti oferte la epilare definitiva. Tot ce trebuie sa faci este sa cauti pe Google si sa alegi un salon din apropierea care ofera pachete de epilare avantajoase din punct de vedere al raportului pret-numar sedinte. Daca alegi sa epilezi pe rand fiecare zona a corpului costurile sunt mai mari, insa daca alegi un abonament pentru tot corpul vei economisi probabil mai multi bani.

Un loc in care poti gasi reduceri avantajoase la pachetele de epilare definitiva este clinica Elysium din Bucuresti, unde preturile pentru pachetele 6+1 sedinte sunt reduse. De exemplu, pentru 7 sedinte de epilare definitiva cu laserul pe brate vei plati 546 de euro in loc de 780 euro. Pentru barbati, pretul pachetului scade de la 900 de euro la 630 de euro.

Un alt salon din Bucuresti unde poti gasi oferte bune pentru epilare definitiva este Eva Salon, unde primesti 30% disocunt pentru sedinta de fidelitate. In plus, prima vizita la salon iti aduce gratuit o sedinta de testare a epilarii definitive in zona axila sau inghinal.

In concluzie, ofertele la epilare definitiva sunt convenabile pentru ca te ajuta sa economisesti bani atunci cand vrei sa efectuezi o procedura ampla de ingrijire pentru corpul tau, lunile de dinaintea verii fiind momentul ideal in care sa cauti o oferta potrivita pentru ceea ce iti doresti.