Meniu

Epilare definitiva Piatra Neamt

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Poti incepe un tratament de epilare definitiva in Piatra Neamt daca vrei sa scapi de parul nedorit, dar si de dureroasa epilare cu ceara luna de luna sau de epilarea cu lama la cateva zile. Tratamentul modern al epilarii cu laser este in avantajul tau, din mai multe motive: nu este dureros, sedintele se desfasoara rapid, parul dispare treptat din zonele vizate, iar sedintele de intretinere contribuie la mentinerea unei pieli sanatoase, catifelate si uniforme.

Poti descoperi in continuare care sunt centrele de epilare definitiva la care sa te programezi in Piatra Neamt pentru acest tratament modern si popular in intreaga lume.

Cat costa o sedinta de epilare definitiva in Piatra Neamt?

O sedinta de epilare definitiva in orasul Piatra Neamt variaza, din punct de vedere al costului, in functie de zona pe care se intervine, de performanta aparatului laser utilizat si de alte criterii. Poti descoperi in tabelul de mai jos care sunt tarifele la care sa te astepti.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Epilare definitiva
Rating
Website
Allure
Clinica-Verificata
120-900 Ron
 • Pretul unei sedinte de Epilare definitiva este 120-900 Ron
 • Echipa numeroasa si amabila
 • Servicii diverse
 • Epilare definitiva
 • Atmosfera placuta
 • Design modern si primitor
 • Preturi mari
Epil Specialist
100-800 Ron
 • Pretul unei sedinte de Epilare definitiva este 100-800 Ron
 • Salon specializat in epilarea definitiva
 • Aparat laser ultramodern cu 3 lungimi de unda
 • Personal bine pregatit
 • Preturi accesibile
 • Rezultate vizibile dupa primele sedinte
Epilare Definitiva
100-400 Ron
 • Pretul unei sedinte de Epilare definitiva este 100-400 Ron
 • Diverse tratamente de infrumusetare si intretinere corporala
 • Epilare definitiva cu un laser performant Dioda
 • Personal priceput si amabil
 • Preturi accesibile
 • Informatii si explicatii utile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge la epilare definitiva in Piatra Neamt?

Iata care sunt locatiile cu servicii de epilare definitiva din Piatra Neamt si ce spun clientii despre serviciile lor!

1. Allure

Modern, elegant si primitor, salonul Allure este locul ideal din Piatra Neamt unde poti incepe sedintele de epilare definitiva. Serviciile acestui salon sunt numeroase si se adreseaza si femeilor si barbatilor: manichiura, frizerie, coafor,  tratamente cosmetice, intretinere corporala, machiaj. Echipa este numeroasa si pregatita sa le ofere clientilor ingrijirea si rasfatul de care au nevoie, dupa ce fiecare membru al staff-ului s-a specializat in domeniul de care este pasionat.

Pretul pentru o sedinta de epilare definitiva la Allure este cuprins intre 120 si 900 de lei. Epilarea axilei costa 190 de lei, iar sedinta de epilare laser pentru picioare (lung) costa 900 de lei.

Allure Beauty Studio din Piatra Neamt se bucura de numeroase aprecieri in mediul online. Clientii care au postat recenzii spun in majoritate ca serviciile de aici sunt la superlativ, din mai multe motive: produse de calitate, design modern si primitor, personal care se preocupa sa ofere o atmosfera placuta si relaxanta. Sunt insa si cateva persoane care spun ca nu au fost multumite de rezultate, in cazul lor si ca preturile sunt mari.

Vezi parerile pacientilor despre Allure
Vezi Pareri

2. Epil Specialist

Serviciile de epilare definitiva din salonul Epil Specialist din Piatra Neamt sunt realizate cu un laser premium Dioda, care are trei lungimi de unda si o putere de 4000 W. Salonul este specializat in epilare definitiva si, pentru a veni in sprijinul clientilor, ofera frecvent diverse oferte, cum ar fi pachetele de sedinte de epilare cu 1-2 sedinte gratuite sau pentru epilarea a doua zone, epilarea celei de-a treia zone se face gratuit. In plus, si in cazul epilatului full body sunt preturi speciale. 

Preturile pentru o sedinta de epilare definitiva variaza intre 100 si 800 de lei. Epilatul axial costa 150 de lei, iar epilatul lung al picioarelor costa 500 de lei/sedinta.

Majoritatea clientilor sunt multumiti de servicii si de rezultatele obtinute la epilare definitiva. Unii spun ca rezultatele au aparut dupa doua-trei sedinte de epilare si ca personalul este bine pregatit si specializat in epilarea cu laser. 

3. Epilare Definitiva

Poti beneficia de sedinte de epilare definitiva cu laser in Piatra Neamt si in aceasta locatie, unde se mai realizeaza si alte tratamente moderne: remodelare corporala, masaj terapeutic, tratamente faciale. Pentru tratamentele de epilare definitiva se utilizeaza un laser ultramodern Dioda, astfel ca epilatul nu este dureros si nu lasa iritatii sau o senzatie de disconfort.

Tarifele pentru sedintele de epilare progresiv definitiva de la acest salon sunt cuprinse intre 100 si 400 de lei, pentru o sedinta. O sedinta de epilare in zona axiala costa 120 de lei, iar o sedinta de epilat lung al picioarelor costa 400 de lei.

Clientii spun despre aceasta locatie din Piatra Neamt ca ofera servicii de calitate cu rezultate vizibile, in ceea ce priveste epilarea progresiv definitiva. Mai sunt apreciate si priceperea personalului si amabilitatea acestuia, precum si faptul ca ofera toate informatiile utile de care este nevoie.

Concluziile noastre

Sedintele de epilare definitiva in Piatra Neamt se pot efectua in trei locatii apreciate de clienti pentru calitatea serviciilor si priceperea personalului. 

Epilarea progresiv definitiva, dupa cum arata si numele sau, se face in mai multe sedinte, in functie de zona epilata, de firul de par si de alte caracteristici. Inainte de a incepe un astfel de tratament cu rezultate pe termen lung este indicat sa te informezi si sa alegi un salon profesionist, bine cotat si care utilizeaza lasere perfomante in acest scop.