Meniu

Epilare definitiva Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Procedurile de epilare definitiva in Ploiesti sunt solicitate de un numar tot mai mare de clienti, atat femei, cat si barbati. Acestea au devenit foarte populare din mai multe motive: rezultatele se vad de la primele sedinte, se economiseste timp, investitia este pe termen lung etc.

Acest oras gazduieste un numar generos de clinici si saloane de infrumusetare dotate cu aparatura speciala pentru epilarea definitiva, ceea ce inseamna ca locuitorii sai, dar si persoanele din vecinatate, au acces la servicii de ultima ora in materie de indepartare a parului.

Top clinici si saloane pentru epilare definitiva in Ploiesti

Daca te numeri printre locuitorii orasului Ploiesti care iau in considerare serviciile de epilare definitiva, primul pas pe care il poti face este sa te documentezi cu privire la cele mai bune clinici si centre de infrumusetare in cadrul carora se ofera acest serviciu. Pentru a iti simplifica aceasta etapa, consulta urmatorul tabel in care sunt surprinse numele celor mai reputate clinici si saloane, precum si o serie de informatii esentiale despre ele:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Epilare picioare
Rating
Website
Eva Salon
Clinica-Verificata
400 Ron
 • O sedinta epilare picioare integral este 400 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal amabil
 • Rezultate vizibile de la primele sedinte
 • Parcare decontata
Anabelle Beauty
400 Ron
 • O sedinta epilare picioare integral este 400 Ron
 • Servicii de calitate
 • Programarile se respecta
 • Locatie frumos amenajata
 • Personal amabil si bine pregatit
Claddagh Beauty
400 Ron
 • O sedinta epilare picioare integral este 400 Ron
 • Servicii de calitate
 • Colectiv amabil si profesionist
 • Aparatura performanta
 • Atmosfera placuta
Bluette
500 Ron
 • O sedinta epilare picioare integral este 500 Ron
 • Servicii de foarte mare calitate
 • Preturi accesibile
 • Profesionalism
 • Amabilitate
Anisia Skin & Laser
950 Ron
 • O sedinta epilare picioare integral este 950 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparatura ultramoderna
 • Personal profesionist si amabil
 • Buna comunicare
 • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun salon pentru epilare definitiva in Ploiesti?

Epilarea definitiva implica o procedura neinvaziva si nedureroasa, iar saloanele din Ploiesti asigura confortul clientilor prin folosirea unor aparate performante si prin atmosfera placuta. Pentru a obtine rezultate pe masura asteptarilor, este recomandat sa alegi un centru de infrumusetare cu o reputatie buna.

In acest sens, clasamentul prezentat in continuare isi propune sa ofere cateva detalii precise despre calitatea serviciilor de epilare definitiva oferite in cadrul celor mai populare clinici si saloane care se afla in Ploiesti:

1. Eva Salon

O alegere de top in randul locuitorilor din Ploiesti este Eva Salon, care a fost infiintat in 2011 si este specializat pe epilare definitiva. De atunci, s-a extins in 10 orase din tara si a devenit cea mai mare retea de centre de epilare definitiva laser din Romania. Majoritatea specialistilor din echipa isi desfasoara activitatea in salon inca de la debutul activitatii acestuia. Personalul este bine pregatit si echipamentele folosite sunt de ultima generatie.

Referitor la tarife, acestea variaza in functie de zona epilata si de numarul de sedinte. La momentul actual, clientii pot alege unul dintre pachetele promotionale. Pentru 6 sedinte laser picioare integral, acestia vor achita 1.620 lei, iar pentru brate integral 1.290 lei. O sedinta de epilare definitiva picioare lung costa 400 lei.

In mediul online, mai multi clienti au oferit calificative pozitive acestui salon. Serviciile sunt de calitate, iar personalul extrem de amabil. Rezultatele se vad de la primele sedinte. Unii clienti spun ca au avut probleme cu locul de parcare, insa potrivit raspunsului clinicii, acestia pot lasa masina in parcarea de langa salon si vor beneficia de decontare.

Vezi parerile pacientilor despre Eva Salon
Vezi Pareri

2. Anabelle Beauty

O optiune foarte buna pe care o poti lua in considerare daca locuiesti in orasul Ploiesti si procedurile de epilare definitiva ti-au atras atentia este Anabelle Beauty. Serviciile sunt oferite de personal cu experienta in aplicarea acestor tratamente, fiind utilizate tehnici dintre cele mai moderne. Se ofera o gama variata de servicii, inclusiv de remodelare corporala.

Conform listei de preturi, tariful pentru o sedinta de epilare definitiva picioare lung este de 400 lei. Pentru brate lung, sedinta costa 220 lei.

Opiniile clientilor denota faptul ca serviciile sunt de calitate, acestia declarandu-se multumiti de rezultate. Programarile se respecta, locatia este frumos amenajata si atmosfera primitoare. Personalul este profesionist si amabil, iar preturile sunt rezonabile;

3. Claddagh Beauty

Un salon de infrumusetare din Ploiesti pe care multi clienti il prefera nu numai pentru epilarea definitiva, dar si pentru alte tratamente din sfera beauty, este Claddagh Beauty. Personalul calificat din cadrul salonului asigura calitatea procedurilor prin aplicarea unor tehnici moderne si prin folosirea unei aparaturi performante.  

Privitor la lista de preturi, o sedinta de epilare definitiva picioare lung costa 400 lei. Pentru brate lung, pretul sedintei este de 300 lei.

Cei mai multi dintre clientii acestui salon relateaza ca au avut o experienta placuta. Prin intermediul recenziilor in mediul online, acestia descriu serviciile ca fiind de inalta calitate, iar personalul amabil si profesionist. Aparatura folosita este de ultima generatie, iar atmosfera din salon este una placuta.

4. Bluette

Pe lista celor mai bune optiuni pentru epilare definitiva este si Bluette, un alt salon popular din Ploiesti. Aici poti beneficia de o gama larga de servicii de infrumusetare si ingrijire corporala, fiind utilizate tehnologii de ultima ora. Calitatea serviciilor este reflectata nu numai de aparatura, dar si de experienta personalului.

Sedinta de epilare definitiva picioare integral costa 500 lei, iar o sedinta de epilare definitiva brate integral are pretul de 250 lei pentru femei si 300 lei pentru barbati.

In mediul online, au fost exprimate deja foarte multe pareri despre acest salon. Cea mai mare parte a clientilor mentioneaza ca experienta a fost una placuta si ca serviciile sunt de foarte mare calitate. Preturile sunt accesibile, iar dotarile salonului moderne. Personalul este caracterizat de profesionalism si amabilitate. Totusi, exista si clienti care s-au declarat nemultumiti de serviciile salonului, spunand ca exista unele probleme de comunicare cu receptia si ca preturile unor servicii sunt prea mari.

5. Anisia Skin & Laser Clinic

Din clasamentul celor mai bune clinici de infrumusetare situate in Ploiesti face parte si Anisia Skin & Laser Clinic, unde poti face epilare definitiva si beneficia de numeroase alte proceduri moderne. Echipa acestei clinici reuneste specialisti cu experienta vasta in domeniul esteticii corporale si faciale, inclusiv in ceea ce priveste tratamentele complexe. Siguranta si calitatea sunt doua dintre obiectivele pe care personalul le asigura cu ajutorul tehnologiilor performante.

Pretul unei sedinte de epilare picioare integral este de 950 lei. Un pachet de 3+1 sedinte are pretul de 2.850 lei. Pentru brate integral, o sedinta are tariful de 500 lei.

Clientii care au ales sa isi impartaseasca experienta prin recomandari si recenzii spun ca au beneficiat de servicii de calitate, intr-o atmosfera placuta. Personalul clinicii este foarte bine pregatit si prietenos, iar aparatura folosita este ultramoderna. Procedurile sunt explicate si rezultatele obtinute sunt pe masura asteptarilor.

Concluzii

Procedurile de epilare definitiva sunt o idee buna daca vrei sa economisesti timp si efort, iar Ploiesti este unul dintre orasele unde sunt localizate mai multe clinici si centre de infrumusetare unde se efectueaza astfel de tratamente.

Indepartarea parului nedorit prin metode clasice reprezinta o sarcina repetitiva, ce presupune investitii regulate. Epilarea definitiva, in schimb, este eficienta in economisirea de timp si in obtinerea unor rezultate vizibile inca de la primele sedinte. Saloanele de top din acest oras folosesc echipamente moderne si pun pret pe confortul clientilor.