Meniu

CEpilare definitiva pret tot corpul

Actualizat pe:

Epilarea definitiva te scapa de parul nedorit de pe orice parte a corpului pentru totdeauna, motiv pentru care o intrebare care poate aparea in mintea celor care isi doresc o astfel de procedura este „cat costa o epilare definitiva pe tot corpul?”.

In acest caz trebuie mentionat ca este mult mai avantajos sa alegi un pachet de sedinte de epilare definitiva, decat sa beneficiezi individual, de cate o sedinta pentru fiecare parte a corpului.

Ce anume influenteaza cat costa o epilare definitiva pe tot corpul?

Un aspect important de retinut este faptul ca desi te poti intreba cat costa o epilare definitiva pe tot corpul, costurile unei astfel de proceduri difera, mai ales in functie de dispozitivul folosit si de clinica de infrumusetare in care alegi sa te epilezi.

Principalele metode de epilare definitiva, dintre care poti alege, sunt epilarea cu laser sau cu lumina intens pulsata (IPL). Cu toate ca modul in care actioneaza este diferit, la fel cum sunt si criteriile fiecarei metode in parte, rezultatele sunt aceleasi: eliminarea parului nedorit.

De asemenea, un alt aspect care influenteaza costul unei sedinte de epilare definitiva pentru intregul corp este si individualitatea fiecarui pacient, care poate fi femeie sau barbat si care poate avea o piele mai sensibila sau nu, ori un folicul de par mai rezistent.

Tocmai de aceea si numarul de sedinte de epilare definitiva necesare pentru a obtine efectele dorite variaza de la o persoana la alta, precum si de la o zona la alta.

Care sunt caracteristicile si cat costa o epilare definitiva pe tot corpul solutiilor disponibile?

Cand vine vorba despre epilarea cu laser, intrebarea referitoare la cat costa o epilare definitiva pe tot corpul ramane pe un loc secund. Mai intai trebuie sa afli in ce consta acest tip de epilare definitiva.

Astfel ca ar trebui sa stii ca laserul actioneaza fix sub epiderm, inhiband dezvoltarea radacinii firului de par, dar fara a actiona in profunzime si sa irite pielea. In plus, aceasta modalitate de epilare poate fi efectuata si pe pielea bronzata, in orice anotimp.

In ceea ce priveste costurile unei sedinte de epilare definitive cu laser, acestea variaza in functie de zona vizata sau pot fi alese pachete de mai multe sedinte, care sunt si mai avantajoase. Astfel de pachete sunt dezvoltate chiar si pentru intregul corp, pentru ca pacientii sa scape definitiv de grija parului nedorit.

Diferenta dintre epilarea definitiva cu laser si cea cu IPL consta atat in modul in care actioneaza – folosind un spectru larg de lungimi de unda a luminii – cat si in efectele pe care acesta le poate avea. In primul rand, efectele nu sunt la fel de eficiente ca in cazul epilarii cu laser si exista si riscul aparitiei unor efecte secundare, mai ales in cazul pielii inchise la culoare. Avantajul major al acestei solutii este pretul, care este mai avantajos.

Prin urmare, oamenii au posibilitatea de a alege tipul de epilare pe care si-o doresc, indiferent cat costa o epilare definitiva pe tot corpul, care sa se potriveasca dorintelor si nevoilor lor.