Meniu

Epilare definitiva pret

Actualizat pe:

Odata cu inceputul unui nou an, femeile deja incep sa se pregateasca pentru sezonul estival, iar acest lucru consta atat in obtinerea siluetei dorite, cat si urmarea unor sedinte de epilare definitiva, pretul unui astfel de pachet fiind unul avantajos.

Pentru a putea obtine corpul pe care si-l doresc pentru plaja, foarte multe femei adopta un stil de viata sanatos, cu o alimentatie echilibrata si un program de exercitii fizice, dar aleg sa urmeze si diverse proceduri de infrumusetare, printre care si cea de epilare definitiva.

Cat dureaza un tratament de epilare definitiva, pretul este unul mare?

In momentul in care se gandesc sa apeleze la o astfel de metoda de epilare, femeile se intreaba despre epilarea definitiva, pretul este unul care sa merite investitia? Raspunsul este da.

Epilarea definitiva este una dintre cele mai eficiente si avantajoase proceduri prin care femeile pot scapa de parul nedorit de pe orice portiune a corpului. In plus, daca se face o comparatie intre epilarea definitiva si alte metode de epilare, se va observa ca preturile finale sunt mai mici pe decat pentru oricare alta metoda.

Acest lucru se datoreaza faptului ca, de obicei, sunt necesare intre 4 si 8 sedinte de epilare definitiva pentru scapa de parul nedorit, perioada care difera in functie de mai multi factori, cum ar fi zona asupra careia se actioneaza, tipul de piele, rezistenta la durere. Astfel ca desi preturile pentru epilarea definitiva pot parea mai mari decat pentru o sedinta de epilare traditionala, cu ceara, de exemplu, faptul ca trebuie repetata dupa aproximativ 4-8 saptamani va determina un cost final mai mic.

De asemenea, dupa finalizarea tratamentului, de aproximativ 8 sedinte, nu va mai fi nevoie decat de o sedinta de epilare definitiva, preturile fiind aceleasi, la o anumita perioada de timp, care poate ajunge chiar pana la un an.

Care sunt beneficiile tratamentului de epilare definitiva, pretul fiind numai unul dintre acestea?

Finalizarea unui tratament de epilare definitiva, pretul fiind unul foarte avantajos daca se alege un pachet format din mai multe sedinte, ofera numeroase beneficii celor care apeleaza la aceasta metoda de indepartare a parului nedorit.

Un prim astfel de beneficiu este faptul ca rezultatele pot fi vizibile rapid, deoarece in unele cazuri se poate observa cum firul de par este distrus pana la radacina. De asemenea, o astfel de sedinta are o durata relativ scurta, intre 15 si 30 de minute pentru zonele mai mic si 60-80 de minute pentru zonele mai intinse.

Un alt beneficiu este faptul ca epilarea definitiva cu laser, pretul acesteia fiind direct proportionat cu rezultatele pe care le ofera, nu doare, pacientele resimtind cel mult o ciupitura sau o senzatie de intepatura usoara in momentul in care laserul actioneaza.

De aceea, cele care se intreaba care este pretul pentru epilarea definitiva ar trebui sa ia in considerare toate aceste aspecte si ca, intr-un final, costurile vor fi mai avantajoase si rezultatele mai eficiente.

Toate acestea sunt motivele pentru care tot mai multe femei aleg epilarea definitiva, pretul fiind numai un detaliu.